Парфюмни размисли и страсти-203

• 130 796
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Парфюмът-мечта за мен към този момент е "Oud Wood" на Том Форд.

# 91
Здравейте!
Извинявам се за нахълтването в темата.  Peace
Исках да попитам, ако някой има опит с един немски сайт http://en.parfumdreams.de/
Поръчах един парфюм за подарък, но тъй като е доста скъп се притеснявам дали са оригинални парфюмите  Flutter
Става въпрос за  Creed Aventus.
Все още не е късно да откажа поръчката..  Crazy

# 92
  • Пловдив
Аз съм поръчвала няколко пъти от този сайт. Всичко е читаво, проблемът е, че последните две поръчки ми ги отказаха. Не ми обясниха защо. Онзи ден им написах гневно писмо, че това е дискриминация и да ми дадат обяснение на кои техни условия не отговарям, че да ми анулират поръчките. Плащам с Paypal, което фигурира в методите им за плащане. Не знам къде е проблемът. Иначе цените им са много добри, често има и кодове за намаления.
Използвам немската версия на сайта.

# 93
  • София
Денси  newsm51 за темата!

От няколко години го мечтая този http://www.fragrantica.com/perfume/Escentric-Molecules/Escentric-01-846.html. Въпреки доста различни мнения за трайността му, странноста и изобщо "не приличивостта" на парфюм ...го искам  Heart Eyes

Пожелавам на всички да им се сбъднат мечтите  smile3521

# 94
След известно чудене, какво ново да си взема за есента, въпреки лятната снимка на темата Laughing, си поднових нещо старо Laughing Precious Oud Van Cleef & Arpels for women. Идеята ми дойде от една свещ, която си взех наскоро с абсолютно същия аромат и си спомних колко уютен, в схлупено и мрачно време, ми е този парфюм. Може да започва да вали и да е тъмно, подготвих се Laughing

# 95
Парфюм-мечта.... ами не, нямам. Иска ми се да го намеря, да се влюбя в него. Да мечтая да го имам, обаче не. Всички ми омръзват бързо и не ми харесват до степен, да не мога без тях. Дано все пак ми се случи някога.
Денси  bouquet bouquet bouquet за темата!

# 96
  • Варна
Много приятна темичка  Heart Eyes
Парфюм - мечта, който познавам, но нямам - Iris Ganache Guerlain . Мислих си и за Gris Montagne, но той може би не е чак такава неосъществима мечта. Всъщност мечтите понякога се сбъдват. Пожелавам го на всички!
Ако трябва да пожелая нещо, което не познавам, бих се спряла на:
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/L-Automne-41072.html или
http://www.fragrantica.com/perfume/Bond-No-9/Manhattan-16213.html.
Защо пък не?  Twisted Evil

Последна редакция: вт, 11 окт 2016, 16:44 от karie

# 97
  • София
Всъщност, не познавам  парфюм, при който реформубиването му, е довело до по добра версия.
Ако тази думичка е създадена от редактора на устройството ти - предай му моите адмирации, не съм срещала отдавна толкова сполучливо думотворчество  Grinning
А ако ти си авторът, адмирациите ми са към теб  bouquet

# 98
Аз съм поръчвала няколко пъти от този сайт. Всичко е читаво, проблемът е, че последните две поръчки ми ги отказаха. Не ми обясниха защо. Онзи ден им написах гневно писмо, че това е дискриминация и да ми дадат обяснение на кои техни условия не отговарям, че да ми анулират поръчките. Плащам с Paypal, което фигурира в методите им за плащане. Не знам къде е проблемът. Иначе цените им са много добри, често има и кодове за намаления.
Използвам немската версия на сайта.
Благодаря за отговора!  Hug Какво  ще рече немската версия на сайта? Че не го превеждаш на английски ли?  newsm78 Аз се чудя, защото парфюма е доста скъп (над 300лв.) и се притеснявам. В Англия, на официялния сайт на Creed, цената е по-висока (към 400лв) Тук използвах и код за отстъпка и ми намали още.
Няколко човека се събираме за този подарък и не искам да подведа с фалшив парфюм  Crazy
Аз съм поръчвала преди време, но не и парфюм за такава цена Crazy
Видях, че сайта има марка за trusted shop, ако това има значение  newsm78

# 99
  • някъде под слънцето...
Всъщност, не познавам  парфюм, при който реформубиването му, е довело до по добра версия.
Ако тази думичка е създадена от редактора на устройството ти - предай му моите адмирации, не съм срещала отдавна толкова сполучливо думотворчество  Grinning
А ако ти си авторът, адмирациите ми са към теб  bouquet
Не съм аз авторът за съжаление Laughing, но този път редакторът ми е улучил Бинго. Laughing

# 100
  • Чукарландия
Парфюмна любов: Opardu Puredistance

Приказен люляк в главната роля, траен и шлейфов, неглавоболен, стилен и луксозен...

Макарон, сега ме поболя с този люляк. Точно такъв си търся, но никога не съм го откривала в парфюм. Hug
Лошото е, че нито има къде да го тествам, нито има откъде да го гръмна насляпо. Sad

# 101
Ужасно е добър този люляк - казвам го като виден люляколюбител. Май нищо на пазара не е останало непробвано от мен, и нищо не ми е харесвало толкова, колкото този. Люлякът на Аерин засега ползвам за заместител, но, без да мога да го нарека изкуствен и синтетичен, за мен е недостатъчно зелен и истински люляков.

Между другото, каквото съм пробвала на Puredistance, все ми е харесвало - освен цената, уви. Но люляка ще го имам, независимо от цифрата, просто чакам подходящия момент.

Последна редакция: вт, 11 окт 2016, 17:29 от Макарон

# 102
  • Чукарландия
А има ли онлайн магазин, откъдето може да се купи? Hug

# 103
Оттук http://essenza-nobile.de/duefte/puredistance/opardu.html?gclid=C … s8CFQpahgod8EkJ1w

Преди го имаше в ParfumDreams.de, но вече гледам е отпаднал.

Не съм сигурна коя концентрация съм пробвала, eau de parfum или extrait de parfum.  Thinking Инак в магазин на марката ми казаха, че парфюмите са така трайни и със сериозен шлейф, защото концентрацията на масла и ароматни съставки е по-висока от обикновено, макар че пропуснах точната цифра през ушите си - много се бях прехласнала по парфюма.

Последна редакция: вт, 11 окт 2016, 17:39 от Макарон

# 104
  • Чукарландия
Благодаря, Макарон! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт