Парфюмни размисли и страсти-203

• 130 798
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Много, много дълго съм мечтала за Cruel Gardenia на Guerlain Heart Eyes.
Все още го мисля, никога не съм го притежавала.

+1

# 106
  • София
И аз съм +1 за Герленската гардения, но тя ми е стара мечта.

Новата - само на 2-3 години - се казва Пърхане с крилца (Battito d`Ali Profumum Roma) и е нещо като окадено лимоново кексче. Първо малко ме е срам че го харесвам, второ поносих отливки дано ми мине - не ми, трето - още не съм се убедила че ми трябва цял литър, т. е. 100 мл, поне не бих си го купила аз - така че има нужда някой да ми го подари! girluu

Ати - готова съм да споделя едно малко от Абсента на Насомато, защото го пръскам точно 2 пъти в годината.

# 107
Защо те е срам, че го харесваш? На мен ми звучи много добре, прегледах няколко фрагрантски коментара за ориентир...

# 108
  • София
idomeneus, радвам се, че се появи! Hug Мнооооого беше зачезнала. Интересна пирамида има твоята нова мечта. Не го бях чувала този парфюм, но е любопитен.

# 109
  • София
idomeneus, радвам се, че се появи! Hug Мнооооого беше зачезнала. Интересна пирамида има твоята нова мечта. Не го бях чувала този парфюм, но е любопитен.
+ 1  smile3521 И къде ли може да се намери?   Thinking

# 110
+ 1  smile3521 И къде ли може да се намери?   Thinking
Може да се намери мисля в Олфактив Салон при Калин.

# 111
Момичета,
дали можете да ми предложите мъжки парфюм за човек, който много харесва този http://www.fragrantica.ru/perfume/Baldessarini/Del-Mar-Baldessarini-386.html и в същия ценови клас? Благодаря предварително  bouquet

# 112
Много , много бих се зарадвала на този http://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Vert-des-Bois-40089.html

# 113
Да се оплача ,че не мога да е спра с тези парфюми ooooh! непрекъснато искам още и още нещо...Новото ми 20 е Chocolate Greedy на Montale. ooooh!

Момичета,тоалетната вода на Black Orchid по-ека версия на парфюма ли е ?Парфюмът го обожавам на други хор,но на мен не ми понесе добре,задушаваше ме.

# 114

Момичета,тоалетната вода на Black Orchid по-ека версия на парфюма ли е ?Парфюмът го обожавам на други хор,но на мен не ми понесе добре,задушаваше ме.
Не, не е по-лека версия въобще. Пробвай го, на мен не ми допадна много, по-остър е доста.

# 115
Да се оплача ,че не мога да е спра с тези парфюми ooooh! непрекъснато искам още и още нещо...Новото ми 20 е Chocolate Greedy на Montale. ooooh!
До преди малко четох точно за него Laughing От "химичен и изкуствен" на densi до възторженото мнение на kovacheva, през мненията на Deetron, I walk alone, твоето, на karie и още няколко и се чудя що за парфюм е това и на кого да вярвам.  Crazy
Разкажи за него от днес как го намираш, моля, защото от предното ти мнение е минало време и представата ти вече е утвърдена. Hug

Всъщност, бих искала да прочета мненията ви и за L'Artisan Parfumeur L'Eau d'Ambre Extreme и Mancera Dark Desire Aoud Vanille, ако ги познавате. Ще съм благодарна да разкажете.

ПП. Няма да ги купувам! Crazy

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 13:36 от Бижy

# 116
Да, аз никак не харесвам Chocolate Greedy. Точно химичен и изкуствен ми е и даже леко ми става кофти от него.

# 117
  • Бургас
Подкрепям,този Монтал и аз го чувствам така,никак не е мой ама никак!

# 118
Жалко,просто не е моят аромат и това е ,няма какво да се мъча.
Ще пробвам Табако и Ванилия на мен,ако се държи добре ще си го подаря.от две години го мисля ,но не ми се дават 350 лева за 50 мл.

Още не съм го взела Chocolate Greedy,може да съм го мислил и преди,но не съм стигнала до него.На мен ми мирише на сладкиши Heart Eyes след като се напръсках с него се чувствах като в сладкарница.

# 119
Жалко,просто не е моят аромат и това е ,няма какво да се мъча.
Ще пробвам Табако и Ванилия на мен,ако се държи добре ще си го подаря.от две години го мисля ,но не ми се дават 350 лева за 50 мл.
Е ти пък, те хората в ЕЛ правят всеки месец -20% намаление на всичко в бутиците от години. Парфюмите на Том Форд веча са по 370 лв. Peace

Общи условия

Активация на акаунт