Парфюмни размисли и страсти-203

• 130 800
  • 727
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Много мразех Перлите навремето и даже съм казвала, че ми мирише на морга, толкова е студен, но наистина след всички компоти по магазините може и да преосмисля отношението си към него.

# 376
Много мразех Перлите навремето и даже съм казвала, че ми мирише на морга, толкова е студен, но наистина след всички компоти по магазините може и да преосмисля отношението си към него.
И аз не го понасям. Един от най- анти ми е. Камфор.
Лалик имаше в Леро, но по- новите аромати.

# 377
Първият път когато купих Перлите, не можах да ги понеса. Беше преди около 4 години. Преди около 6-7 месеца го преоткрих и сега ужасно много ми харесва. Нося го с удоволствие и подновявам през деня, за да го усещам осезаемо, а той оставя трайна следа... Цялата стая, коридора, от където съм минала, се носи дълго време след това и ухае прекрасно. Heart Eyes

# 378
veka, а ти търсиш парфюм подобен на Gris Montaigne, ли?
Аз имам въпросният Диор и не му търся копие.Не, просто си поръчвах козметика от един сайт, правя го много рядко напоследък, и реших да пробвам конкретно този Лалик.Не бих поръчала само мостри от бг сайт.Отделно Лалик не зная къде се продава в София, преди години имаше в ЦУМ, но сега нямам никаква представа.
Най-важното е, че Перлите ме изненадаха приятно, защото в магазините почти всичко е някакъв вид сладост, а тя взе здраво да ми накъртва.

Да, много пъти си споменавала че го имаш и затова се учудих, че търсиш нещо, което да прилича на него. По този повод беше и питането ми, но явно не е това случая.
Перлите на моменти ми приличат на мъжки одеколон, а в друг момент е парфюм с роза, точно на границата ми е между мъжки и дамски и тази негова особеност ми харесва. Лалик съм виждала в Блик, но често нямат тестери и се пробват да разказват какъв е аромата, което е смехотворно.

Ако Perles De Lalique бяха човек, то той щеше да е Tilda Swinton, някаква такава асоциация си правя.

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 01:02 от Zozina

# 379
  • The Evergreen State
Лалик съм виждала в Блик, но често нямат тестери и се пробват да разказват какъв е аромата, което е смехотворно.

Ако Perles De Lalique бяха човек, то той щеше да е Tilda Swinton, някаква такава асоциация си правя.

Тези две изречения искрено ме разсмяха Зозина  bouquet Не познавам перлите на Лалик но някак си много ясна представа придобих от сравнението.

# 380
  • Бургас
Никак не харесвам Перлите на Лалик аз,много "студен" ми е този аромат чак смразяващ,въобще не е мой тип.

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 10:37 от Bright Crystal

# 381
  • София
Бижу, първият път когато пробвах Перлите беше вкъщи на топло и после пътувахме в провинцията и климатика явно го "разпалваше".Zozina, вчера като го разнасях и навън, наистина се съгласявам, че има мъжки уклон, много по-унисекс е от Gris montaigne.Камфор при мен няма - щастливка съм.Ще напиша и какво ми харесва в средата и базата на парфюма - харесва ми, че всички други съставки са омекотени с пудрени нотки и кашмирено дърво и това го прави толкова гушлив този аромат, че направо ме унася.Аз обичам парфюми,които се държат различно, като хамелеон.Ето затова попитах вчера кога му е времето, ако има такова,но явно към него се посяга когато имаш нужда да си различен.

# 382
# 383
# 384
  • До сърцето...
Аз да се оплача  Crossing Arms

Минах тия дни през Дъглас, за да се запозная с ексклузивите на Герлен, и с Галоп. Новият им аромат - Neroli Outrenoir - много ми допадна, но за моя изненада се задържа на кожата ми едва 30 мин. Реших да пробвам и Cuir Beluga, той пък още по-скромен - няма и 20 мин. (Пробвала съм последния преди време, не ме впечатли, но покрай темата реших да си го припомня и еветуално да си сменя мнението, но със сигурност тогава не беше толкова краткотраен!). Повторният ми опит вчера - пак същото  #Cussing out
Направо съм разочарована ... от мен ли е, от какво, но бива ли такъв малшанс! Пу, че ме е яд!!!

Но пък Галопа - чудесен! Много нежна, деликатна кожа, женствена и мека роза... абе суперски ми е! Определено ми влезе в листата "искам го!", та още няколко проби и съм си избрала Новогодишния подарък  Mr. Green

Да се похваля, че се сдобих и с така желаният Zadig & Voltaire  This is Her и сега съм  newsm44

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 11:55 от Радика

# 385
  • Варна
Но пък много странно, че Перлите, при цялата противоречивост на отношението към тях на тези, които сме го ползвали, много се харесва от околните.

# 386
  • София
Аз да се оплача  Crossing Arms

Минах тия дни през Дъглас, за да се запозная с ексклузивите на Герлен, и с Галоп. Новият им аромат - Neroli Outrenoir - много ми допадна, но за моя изненада се задържа на кожата ми едва 30 мин. Реших да пробвам и Cuir Beluga, той пък още по-скромен - няма и 20 мин. (Пробвала съм последния преди време, не ме впечатли, но покрай темата реших да си го припомня и еветуално да си сменя мнението, но със сигурност тогава не беше толкова краткотраен!). Повторният ми опит вчера - пак същото  #Cussing out
Направо съм разочарована ... от мен ли е, от какво, но бива ли такъв малшанс! Пу, че ме е яд!!!

При мен Cuir Beluga се държи по същия начин, не е само при теб. Peace Аз съм го пробвала веднъж от отливка на Елица и още тогава се учудих,че е толкова тих и нетраен за толкова пари.После го пробвах пролетта в бутик на Герлен и същото положение, затова тук като ги получиха дори не съм го тествала.

# 387
Аз да се оплача  Crossing Arms

Минах тия дни през Дъглас, за да се запозная с ексклузивите на Герлен, и с Галоп. Новият им аромат - Neroli Outrenoir - много ми допадна, но за моя изненада се задържа на кожата ми едва 30 мин. Реших да пробвам и Cuir Beluga, той пък още по-скромен - няма и 20 мин. (Пробвала съм последния преди време, не ме впечатли, но покрай темата реших да си го припомня и еветуално да си сменя мнението, но със сигурност тогава не беше толкова краткотраен!). Повторният ми опит вчера - пак същото  #Cussing out
Вероятно е от теб, защото аз вчера носих Cuir Beluga благодарение на изненадата от една мила дама от темата. Освен че остана часове наред с мощна интензивност от четири малки фъс, за съжаление накрая се наложи да ползвам мокри кърпички и отгоре Saffron Amber Agarwood Cardamom Korres, за да го накарам да млъкне и да ме остави на мира. Blush Знам за себе си, че няма да дам 400 и отгоре лв за парфюм, не защото не мога да си го позволя, а защото просто няма да го направя, но получих отливка и с голям интерес я оставих за един по-специален момент, за да го пробвам този парфюм, след всичко прочетено тук за Cuir Beluga. Ами... няма да се извинявам за мнението си, но това не е моята ванилия и смятам да спра до тук, защото са крехки чувствата на дамите, пишещи в темата, но го уважавам, защото е много специален и представен от една от най-утвърдените парфюмни къщи в света. Правило е обаче да е много траен един парфюм, най-вече когато е нехаресван... Защо?! Необяснимо. Thinking
Още веднъж благодаря на невероятната дама, която ме запозна с този велик парфюм и отдели от скъпоценната течност за мен! bouquet Ще мине време и пак ще го разнося, но първата ни среща не мина добре.

Но пък много странно, че Перлите, при цялата противоречивост на отношението към тях на тези, които сме го ползвали, много се харесва от околните.
Не вярвах, че ще го кажа, но е така. Peace
Всеки пита "какъв е тоя парфюм, бре?! превзе пространството, уникален е, направо е върха..." и други подобни, доста стъписващи определения.

# 388
Потърси с търсачката има доста мнения за него. Хубав, много сладък, секси аромат за мен. Цената му обаче е сериозна. 30 мл. са 144 лв.
Сега е пуснат в сет с червено червило, ненаситено и балсаместо, но хубаво от серията МЧР, подарък 50 мл. за 206 лв. мисля. Червилото само е 60 и няколко лв. та излиза малко по-изгодно.

На мен от всички рокли,тази ми допада най-много. Peace Денси,навсякъде ли го има комплекта? bouquet

# 389
Бижу, това с цените на парфюмите е толкова индивидуално. Аз съм скептична към парфюми с цена над 300 лв. Просто това е моето разбиране. Изобщо не изпитвам нужда да се обяснявам дали мога да си го позволя или не. Всеки има праг на поносимост за всеки конкретен предмет, който купува. За мен е смешно да се возя в метрото с парфюм за 400 лв., направо ми е безумно. Като тествам такива скъпи неща съм лишена от желанието за притежание, изпитвам единствено и само любопитство, възхищение към някои от тях и недоумение към други. Peace

Общи условия

Активация на акаунт