Юлски мами 2017

• 42 128
  • 790
  •   1
Отговори
# 240
mar4ety,страхотни новини! Пази се и кураж!

# 241
Здравейте,
Записвам се плахо при вас със една бледа втора черта на теста за бременност. След няколко дни ще повторя. Според калкулаторите съм в 3 - 4та седмица с предполагаем термин 17.07.2017. Не исам да бързам с ходенето на лекар, искам когато отида за първи път да мога да чуя и сърчице. Много се радвам за тази бременност. Работим за нея от 7-8 месеца и съм наистина много щастлива че е факт. Иначе ми е 2ра бременност, имам момченце на 4 годинки. Стискам палци, всички да стигнем до успешен и здрав финал.

# 242
Браво mar4ety радваме се за хубавите новини! Пази се повече и всичко ще е ок! iva 83 добре дошла, леко бременеене и щастлив финал!

Последна редакция: пн, 07 ное 2016, 10:38 от Dursita

# 243
Sunshine-sunshine, iva_83 добре дошли и лека бременност.
Останалите момичета не губете кураж и не позволявайте на негативните мисли да ви превземат. Мислете само позитивно, защото това е най-важното в момента.
Много хубава седмица пожелавам на всички  Simple Smile

# 244
Здравейте ,Момичета!
Днес разбрах че съм бременна ! Включвам се в темата с много позитивна енергия и с мисълта за много положителни емоции, които  ще споделяме заедно с вас тук  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 07 ное 2016, 13:46 от Rossina 79

# 245
Здравейте,искам да попитам има ли мами,които са видяли ембрион със сърдечни пулсации на 1 седмица закъснение?

# 246
При нормален цикъл това е невъзможно. Не знам при много ранна овулация дали е. Може би да.

# 247
При нормален цикъл това е невъзможно. Не знам при много ранна овулация дали е. Може би да.
Ами моя е на 27-8 дни,овуто ми е 13-4 ден и се чудех като отида в сряда да очаквам ли да видя ембрион или само сакче ще се види

# 248
Нормален - не се надявай много, ако не е минала повече от седмица.

# 249
И аз също много се чудя дали е възможно да се види нещо повече от сакче на 10ия ден от закъснението. В МЦ където си записах час, казаха че е индивидуално и е възможно дори и сърце да се чуе  Heart Eyes  До голяма степен зависи и от апаратурата, в четвъртк ще ви информирам Simple Smile

# 250
Момичета аз бях с много ранна ову на 9 и 10 ден от цикъла 7 дена след закъснение нямаше пулсации бях в 5 г.с сега вече съм в 7 и на 11 съм на лекар надявам се да има пулс

# 251
Аз съм си записала час за ехограф, 20 дена след закъснението. Води се 7 г.с и е доста рано за сърчице въпреки, че точно това искам да чуя. Според мен седмица от закъснението може да се види само дали има ембрион.

# 252
И аз мисля че толкова рано не може да се види сърчице, само плодно сакче. Но и това не е малко! Нека всичко върви по мед и масло..

# 253
Здравейте! И аз плахо се записвам при вас  Blush още нямам закъснение, утре трябваше да ми дойде, но вчера и днес видях срамежливи чертички на теста и отидох на кръвен. Резълтатът беше 94.070. Терминът по калкулаторите е 19.07.  Heart Eyes

# 254
Момичета аз бях с много ранна ову на 9 и 10 ден от цикъла 7 дена след закъснение нямаше пулсации бях в 5 г.с сега вече съм в 7 и на 11 съм на лекар надявам се да има пулс
А ембрион имаше ли ?

Общи условия

Активация на акаунт