AVON - обсъждане на продукти тема 22

• 109 681
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,
Надявам се попаднах на правилното място да задам въпроса си Simple Smile

Ползвах един нощен крем ан Ейвън - winter solutions, и много си го харесвах. Но от доста време не го намирам в каталога. Дали е сменен с друго име? Или нещо, което е близко до него като действие?

# 556
  • София
Здравейте,
Надявам се попаднах на правилното място да задам въпроса си Simple Smile

Ползвах един нощен крем ан Ейвън - winter solutions, и много си го харесвах. Но от доста време не го намирам в каталога. Дали е сменен с друго име? Или нещо, което е близко до него като действие?

И аз го харесвам, даже имам още запаси. Не се предлага вече, за съжалетие.

# 557
Момичета,чаках да излязат червила Ултра Колор Абсолют,обаче не се появяват.Спрени ли са?
Интересуват ме цветовете "Plush Plum" и "Tender Mauve".Много,много ми харесаха мострите.Не разбирам защо пускат мостри,след като не пускат червилата.Да не би да са сменили опаковките  newsm78 

# 558
  • София
Момичета,чаках да излязат червила Ултра Колор Абсолют,обаче не се появяват.Спрени ли са?
Интересуват ме цветовете "Plush Plum" и "Tender Mauve".Много,много ми харесаха мострите.Не разбирам защо пускат мостри,след като не пускат червилата.Да не би да са сменили опаковките  newsm78 

Не се предлагат мостри в момента от това червило. Може и да е спряно.

# 559
В профила ми излизат все още.Открих в базар,писах на момичето и дано ги има 2-та цвята  Praynig

# 560
Тендер Маув е много хубав, телесно- розов, ненатрапчив, любим мой  Peace

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 20:39 от raja_nikol

# 561
В профила ми излизат все още.

Това няма как да стане.вероятно ще са на сиво при поръчка.

# 562
Декември ги получих.В профила ми на представител,от тия мостри,които могат да се поръчат с един клик ми излизат.Ще пробвам да поръчам 20 от тях,пък да видим.Иначе момичето,което продаваше червилата ги няма.Координаторката ми също не знае от къде мога да ги намеря  smile3514

# 563
  • София
Декември ги получих.В профила ми на представител,от тия мостри,които могат да се поръчат с един клик ми излизат.Ще пробвам да поръчам 20 от тях,пък да видим.Иначе момичето,което продаваше червилата ги няма.Координаторката ми също не знае от къде мога да ги намеря  smile3514

Вземи си мостри и си ползвай. Аз имам 1 кутия от обувки с мостри-все още е пълна  Laughing

# 564
Да,така ще направя.Ще поръчам по 10 от вид,само дано има.

# 565
# 566
Благодаря за новия каталог.
На страница 147 този парфюм на TTA Always дуо спрей ли е или оргиналния парфюм с по-малка опаковка. Че от кога го следя да му падне цената Simple Smile

# 567
  • Бургас
Е как по-малка опаковка, като този е 50мл, а оригиналния си е стандартните 30мл? Парфюмен спрей е, не парфюм и затова и цената му е доста по-ниска Peace

# 568
благодаря за каталога .Харесах си няколко нещица.
Мнение за това червило?
Добри ли са ?

спиралата от лукс серията много я харесвам и май пак ще си я поръчам  Heart Eyes

# 569
Е как по-малка опаковка, като този е 50мл, а оригиналния си е стандартните 30мл? Парфюмен спрей е, не парфюм и затова и цената му е доста по-ниска Peace

Аха ясно, малко замъглена е снимката и не видях колко мл. е. Някои парфюми имат и малки опаковки от 10 мл. за това питах. Напр. TTA Today, Attraction и др.

Общи условия

Активация на акаунт