AVON - обсъждане на продукти тема 22

• 109 566
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
Момичета часовниците им пластмасови ли са? Харесах си този ама се чудя дали ще е пластмаса или си е метална верижка

# 586
Момичета часовниците им пластмасови ли са? Харесах си този ама се чудя дали ще е пластмаса или си е метална верижка

какво пише в описанието за него.Като гледам не е пластмасов .Розовата част не знам каква е обаче  newsm78.
По добре малко пари отгоре и наистина някой качествен дамски часовник хронограф   Peace

# 587
Изглежда метален, мнение за маска за коса с витамини и шампоан Нейчърълс за изтощена коса с грейпфрут и маракуя  Wink

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 10:28 от silver_f

# 588
Благодаря на Реге за каталога! От червилата Ultra Color Absolute харесвам много и ползвам и в момента Pure Peony. Качеството е страхотно наистина, но няма да се учудя и да са спрени вече. Ако се появят пак, ще взема и Tender Mauve, благодаря за препоръката на Рая Никол.

# 589
Пудрата на серията лукс добра ли е?
Дннес ще си взема поръчката лака терапиия и мини крем на anew за всяка възраст,че много исках да го пробвам.

# 590
Дннес ще си взема поръчката лака терапиия и мини крем на anew за всяка възраст,че много исках да го пробвам.

Да, но лошото е че няма избор от цветове. Светлият е много светъл, като набрашнен ставаш в лицето ако сложиш повече Peace

# 591
  • Стара Загора

Е, не. Как ще се пластмасови. Метални са им часовниците. Розовата част само е или от гума. Имам 2 техни часовника от тези с велижките и смея да кажа, че са много добри като качество. Дори единият ми престоя 10 дни във вода (бяхме се наводнили жестоко преди 2 год.), но покритието му не е мръднало. Механизма се окисли естествено и не работи, но аз така или иначе часовниците ги нося само като аксесоар. Crazy

Благодаря на Реге за каталога! От червилата Ultra Color Absolute харесвам много и ползвам и в момента Pure Peony. Качеството е страхотно наистина, но няма да се учудя и да са спрени вече. Ако се появят пак, ще взема и Tender Mauve, благодаря за препоръката на Рая Никол.

Обожавам го Пюр Пиъни и аз. Едно от малкото ми презполовени червила. Приятелка я бях гримирала с него и след време се присети, че го иска. От над година следя да се появят, но няма. Супер комфортно и нежно. Имам още 4-5 от серията и тях много си ги харесвам. Не помня имаха ли камбанка в каталога, че изчезнаха. newsm78

# 592

Да, но лошото е че няма избор от цветове. Светлият е много светъл, като набрашнен ставаш в лицето ако сложиш повече Peace
Благодаря  Hug .Ще се въздържа в такъв случай.
И да попитам за още няколко продукта които харесах в каталога.Направо съм ги снимала защото не намирам снимки в интернет на всичко за което искам да попитам .
Коректор от серията лукс
Скрит текст:
2 в 1 основа и коригиращ продукт
Скрит текст:
Разкрасяваща терапия .Какво представлява и каква е нейната цел.С комбинирана кожа съм и не знам дали е подходяща за мен
Скрит текст:
околоочен крем кой от двата е по добър
Скрит текст:
Скрит текст:
тези червила и най вече розовите нюанси
Скрит текст:
Хубав ли е ? Никога не съм го използваа , но се сещам ,че един път в каталог го помирисах и ми направи впечатление лекия и приятен аромат.Който го свързах с чисто и свежо.Каква е трайността му?
И на последно място да попитам за бижутата.Нося само една халка , но ми се е доносило нещо сребристо и не знам дали ще се възприема изобщо.И затова не ми се влагат много пари в пръстени на пандора и си харесах тези .
Скрит текст:
и тази гривничка
Скрит текст:
както и гривната от любов към живота .
За много неща питам  Embarassed , но бих искала да знам мнението за тях.Не са малко и да знам какво да поръчам и какво да отпадне  Grinning
Скрит текст:

# 593
Коректорът от серията Лукс е хубав, но за кръговете под очите е малко тежък Peace

# 594
Бижутата са със сребърно покритие. Много съм доволна. Преди ми беше едно такова да си поръчвам бижута от там. Поръчах веднъж и не се спрях  Laughing  качествени са. И сега като гледам и страха за часовника отмина и това ще се взима  Party

# 595
Бижутата им са много хубави, скоро не съм поръчвала, но отпреди имам доста, различни модели, различни стилове, много качествени Peace

# 596
И аз имам няколко бижута от Ейвън и съм доволна. Преди доста години си бях взела едни обеци. До миналото лято ги носих. Буквално се разпаднаха  Grinning

# 597
Коректорът от серията Лукс е хубав, но за кръговете под очите е малко тежък Peace
Разубеждаваш ме за втори път  Hug .
За бижутата ще взема да си ги поръчам тези пръстени.Рядко нося сребристо , но от време на време ми се приисква .
Гривничката е толкова нежна ,че няма как да не си поръчам.
И сега се чудя за разкрасяващия крем anew.Наистина ми е интересно има ли отзиви за него и дали е подходящ за комбинирана кожа.Намерих едно мнение в български блог ,че матира и бил много хубав.  Rolling Eyes
И тоалетната вода pure o2 ми е много интересна
.Червилото ще отпадне Simple Smile

# 598
Имам разкрасителната терапия.Матира.Моята кожа по принцип беше мазна и заради това я поръчах.Сега обаче е суха и като сложих терапията стана ужасна.Въобще не пробвах да слагам грим отгоре.
Коректора го харесвам.От околоочните кремове имам втория.Ползвам само крема за под очи.Гела нещо не ми харесва вече.

# 599
  • София
Гривната от любов към живота в момента не е налична. Аз ще чакам до утре, но се съмнявам че ще заредят в почивните дни. Пръстении Halsey от стр. 80 са в сиво.

Общи условия

Активация на акаунт