Слънцето ни сгрява и с две чертички ни дарява ( седмица 24.04 - 30.04. 2006 )

• 9 207
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
_НИМ_,vvenkova,има много малка вероятност да не ми дойде ама аз искам защото този месец пих антибиотици заради зъбите и ренгенова снимка.Така че майе по добре да дойде иначе....незнам.

# 196
здравейте сладурки,
4естит ви петък на вси4ки.Добре 4е и тук се по4ива на 1 май,та да се порадвм на мъжа си 3 дена, Wink
Елф ако идва6 във Венеция много 6те ти хареса 6те види6.Аз преди 1 месец бях там и е просто приказка....невероятна романтика.
Цунки и успех на вси4ки моми4ета от сърце.
   bouquet

# 197
Мелодия, благодаря за бързото отзоваване и за полезната информация! Hug  bouquet Явно ще се правя на ударена за стария паспорт Whistling
Elph, много хубав подарък сте измислили за твоето мамче Grinning И аз искам да отида на сватбено пътешествие във Венеция Rolling Eyes Токувиж ме огряло  Mr. Green А на теб си знаеш, че ти стискам палци. Да се обебим заедно, няма само сватби да вдигаме я Wink
Меги, нека стане това, което ти искаш! Peace

# 198
  • BABYLAND
*vera -безкрайно много се радвам, за тези перфектни резултати от изследванията. Ама нали ти казах, че няма за какво да се притесняваш.Та  ти си чисто-новичка. Гушки  Hug от мен и ти благодаря за прекрасните думи и успокоението! Моля се да сте оползотворили по най-добрият начин ову-то и след няколко месеца да дундуркаш едно гукащо бебче!

# 199
_НИМ_,vvenkova,има много малка вероятност да не ми дойде ама аз искам защото този месец пих антибиотици заради зъбите и ренгенова снимка.Така че майе по добре да дойде иначе....незнам.
MEGI, и аз правя зъби. Много са ми зле, ама зъболекарката знае, че правим и бебе и се съобразява какво да прави. С рентгеновата снимка чака Гергьовден да мине, защото тогава чакаме лелката евентуално. Но за всичко останало каза, че няма проблем и, че тя си работи само по устата ми, а ние да работим надолу smile3521

# 200
Ох момичета, много ми е напрегнато. В сряда си правих Progesteron и вчера трябваше да се обадя на доктора да ми каже резултатите smile3552 - но те още не му бяха предадени. Преди час пак звънях и пак не ги откриха. Взеха ми номера на GSM-а и казаха, че ще ми звъннат. НО ОЩЕ НИКОЙ НЕ ЗВЪНИ wait! От предните хормони също нямам резултат - само ми казаха, че ще ги разчетат когато е готов и Progrsterona. Имам толкова много работа, а съм страшно разсеяна с това чакане  Sad
Едно въпросче: сигурно е малко глупаво Embarassed, но защо цикъла се нарича лелка ?

mimi4 докога продължава флората? А идеята за среща в Бургас е чудесна, но и времето трябва да се постопли още малко  Grinning или поне да понапече  Nature Sunny, че с кеф да си пийнем по  beer

# 201
  • Варна
Здравейте!

Венкова, аз направих същото като Мелодия с паспорта, с тази разлика че след сватбата си смених само личната карта, защото на опашката твърдяха, че през 2007 ще си правим нови задгранични паспорти. И аз реших, че ще си сменя паспорта като ми потрябва  Whistling
Мимич, с мен нищо ново, благодаря че попита. Ходих на лекар миналата седмица, всичко се е изчистило и човекът каза другия месец пак на фронта  Flutter Ама мен ме сърбят ръцете ...
В тази връзка да ви питам възможно ли е да имам ову 2 седмици след спонтанен аборт, или си внушавам  Thinking
Бимба, ходи ли на лекар? Как е бебчето?

# 202
Svetli, мисля че не е невъзможно.

# 203
Даре-благодаря ти, мила...и аз така реших,ама в началото като я видях тази температура-малко се постреснах.Имам си и неприятните усещания в областта на яйчниците имам си и слуз и всичко продължава откакто кексихме вчера сутринта, тъй че наистина няма да е лошо ако довечера успеем да се отчетем.
Аз цяла нощ не съм спала-детето плака от уши, слагах капки и така... Tired
Светли-възможно е да си овулираш най-нормално след аборта.Тогава съм чувала, че се забременява много лесно.
Мелодия Laughingлелка аз си мисля,че идва от "гости"Ние навремето на цикъла му викахме-гости от Червен бряг.И от там започнахме и спрягането на -лелката идва на гости и т.н. ...та си е останало само лелка сега.Незная за другите момичета каква е интерпетацията Laughing

# 204
Мелодия, и за мен 'лелка' идва от гостите, както пенелопа каза. И аз преди време им виках 'гости от Червен Бряг' и после стана лелка...  Wink

А и сега, 'лелка' ми звучи лошо, като лошата лелка отдалече която идва нещо лошо да направи... Като Урсула от 101 Делматинци....   newsm43 (Не знам тази асоциация от къде ми дойде)... Преди да почнем бебеправенето, нямах нищо напротив нея, дори я чаках с нетърпение, но сега не мога да я понасям...
   newsm66 no cry Angry

# 205
Честит петък и от мен   bouquet

Верно, че е малко мрачно но по-важно е, че е петък Laughing
Като се заговорихте за пътувания, така ми се тръгва и на мен на някъде....все повече започвам да се замислям. Май дойде време за планиране на почивки, а аз съм много добра в това Laughing
Иначе за почивните дни пак отиваме в Пловдив, а от там ще ходим на еднодневни екскурзийки до разни местенца приятни, стига времето да е хубаво Laughing
Днес ще ходя при доцентката да ми сменя диетата, стискайте палци да съм отслабнала поне 1 кг., че тя е опасна, много се кара ако не си отслабнал Laughing

# 206
  • София
Наскоро някой обясни, че "лелка" идва от английски - Aunt Flow, което сме си побългарили.
Аз, когато за пръв път влязох тук, прочетох някой да се оплаква, че се олелил и си скубе косите и почвам да се чудя  newsm78 - "Олелила се, значи кво  Thinking - станала леля. Значи сестра й е родила...  newsm78 Ами тогава за кво си скубе косите пък тая жена ..."  Embarassed Чета натам и гледам - още едно момиче се олелило. Викам си - не ще да е вярно предположението ми!  Naughty Толкоз момичета тук и на две сестрите им да родят в един ден, а те да се тюхкат, има нещо значи!  newsm78 ... Embarassed

После прочетох обяснението и си викам  ooooh! - това било значи! Ето, признах си! Само това криех от вас, сега и това признах! Само не ми се смейте прекалено  Joy  hahaha  Crazy

# 207
Здравейте мили момичета и от мен  bouquet
Днес не можах да издържа на напрежението и любопитството и си направих тест въпреки че моята лелка би трябвало да дойде на 2май когато видях ясно само една чертичка ми идваше да заплача Sad Sad Sad
Има ли някакъв шанс ако изчакам седемте дена закъснение да се появи и втората чертичка  newsm78толкова се старахме този месец че не искам да повярвам че бебчо не е станал Praynig Praynig Praynig

# 208
  • Пловдив
helenapeeva,спокоино щом сте работили здраво надежда има.Изчакаи си закъснението и тогава теста.

# 209
Благодаря ви за отговорите  Simple Smile

Наскоро някой обясни, че "лелка" идва от английски - Aunt Flow, което сме си побългарили.
Аз, когато за пръв път влязох тук...
Ето, признах си! Само това криех от вас, сега и това признах! Само не ми се смейте прекалено  Joy  hahaha  Crazy

Няма защо да ти се смеем - и мен ме нападнаха подобни мисли в началото като зачетох форума  Rolling Eyes и чак сега реших да попитам  Embarassed

Аз също казвах, че "имам гости от Червен бряг", а също - Червената армия; цъфтя; зациклила съм и тем подобни  Joy
А лека ми е симпатично, защото така говоря галено за любимата ми леля. И на още една много уважавана и любима от години жена, на която всички във фирмата и викаме лелче и лелката и почти не я наричаме по име (освен на именния й ден Laughing) Пък и в детските градини нали жените дето работят там са лелки и децата казват "лелката в градината..."
А сега изведнъж тази така симпатична за мен думичка започва да придобива друг образ  Twisted Evil

_Ним_ сега включвам и за тийнейджърските филмчета дето споменават "леля Фло"  newsm62

Общи условия

Активация на акаунт