Моят неочакван филм.

• 14 536
  • 137
  •   1
Отговори
# 45
Няма значение дали обича новия. Въпросът е, че не обича теб. Ако мислиш, че има шанс и искаш да те обича, действай. Ако, не, ставаш, отупваш си панталонките и продължаваш напред.

# 46
  • Тра-ла-ла
Млада и неопитна ли я взе?! Whistling Криеш тенденциозно някои неща

# 47
Още един бракуван брак с голяма възрастова разлика. Хвани си жена на твоите години, която се е наживяла вече.

# 48
Разликата ни е 7 години и не съм и първата сериозна връзка - тоест има опит!
Новият е с около 20г. по-възрастен, как ти звучи?

Още един бракуван брак с голяма възрастова разлика. Хвани си жена на твоите години, която се е наживяла вече.

# 49
Звучи ми че си пада по чичковци, а ти по момиченца. Част от причината е разликата във възрастта, колкото и да не искаш да си го признаеш.

# 50
А не може ли просто да приемеш, че въпреки всичко, което правиш за нея, тя просто не е била щастлива? И има право да бъде?

Мога, но това не е казусът. Защо не ме напусна по-рано?

тя не те ли/е/ напусна/ла/ преди време?  Thinking
защото имам едно смътно усещане, че историята не е от вчера, само че ти не си излязал още от дупката и въртиш едно и също нещо без спиране, а нея отдавна я няма покрай теб  Thinking

на 36 г. си идеален за ново начало - изял си достатъчно шамари и вече е редно да си се понаучил на нещата от живота
ще бъдеш по-внимателен в бъдеще и ще ти се получи с друга

# 51
Ако се е взела с 20 г по-възрастен има 2 варианта - или има много пари
- или определено й се иска нещо по-зряло, мъдро и стабилно.
Твърдиш, че материално нищо не й е липсвало, значи парите не са чак такъв стимул.
Определено има над какво да работиш върху себе си..Wink

# 52
То не е толкова до разлика във възрастта, колкото до търсене на жена с "младо" мислене. Имахме наскоро такъв случай. Намерил някакво нежно цвете, което се грижи главно за себе си (иначе няма как една жена да е стопроцентова, свежа и игрива). Само че- проблем, оказва се, че тоя тип жени бързо увяхват, ако им сервираш изисквания и задачи, а в брака такива има десет хиляди. Особено ако има деца. Може да е надушила, че това я чака, а за една нежна и поддържана жена детето е атомна бомба- може всичко да разруши и развали, вкл. и централната й позиция на богиня, получаваща подаръци и внимание.

Обаче точно такава жена търсят мъжете, щото защо да се хващат с някоя устата и оправна, която лесно ще им види финтовете и ще ги постави на място.

И си взимат уж безпроблемна, която обаче е скрита лимонка.

# 53
Съжалявам, ама това много ми звучи като моя бивш мъж Tired И той така би се изразил - аз всичко правех за нея, пък тя ме заряза и не ми даде шанс Tired А аз с години седях и плачех, ходех при психолог, казвах му, че не мога да продължавам така - и какво ще направиш - казано нагло беше отговорът, който получавах. Ами един ден ми писна и това направих, а той още не може да го преживее напълно, въпреки че минаха години.
Потърси грешките в себе си, дай си време да преживееш раздялата и някой ден ще срещнеш друга.
A всъщност при вас как е било - наистина ли всичко са правели за теб и защо се е налагало да ходиш на психолог?
Ами в неговите очи тогава, той е смятал, че прави всичко. Грижил се е материално за семейството, гледал е детото. Но постянните скандали не ги отчиташе. И винаги за всичко аз бях виновна.
И в момента да го питаш той нищо не прави против мен и никога не пропуска да го изтъкне това нещо. Докато аз му казвам, че ме тормози, да ме остави на мира, да не ми пише, да не ми се обажда. Но той си е наумил, че всичко прави за мен и това е  Tired

# 54
7 години разлика са много, ако става въпрос за 15-годишна с 22-годишен. Авторът сега е на 36 години, искате да кажете, че ще е ненормално да излезе с някоя 29-годишна ли? И ако една 24-годишна се омъжи за 25-годишен - няма проблем, ако се омъжи за 31-годишен, значи си пада по чичковци? Половината ми познати са с 5-6 години разлика в полза на мъжа, не преувеличавайте толкова.

# 55
Седем години наистина не е голяма разлика, но зависи кога са се срещнали. Има опасност една такава връзка да "консервира" жената във фаза "момиченце" и въпреки възрастта да е назад с материала. И изведнъж да се усети.

# 56
естествено, че 7 години са съвсем нормална разлика  Rolling Eyes

# 57
  • Сф
Ти на 36, тя на 29 - че и брак и пари и те зарязалА заради 49 годишен? ( споменаваш 20 год.разлика) Невероятно!
Хрумва ми единствено сексуален(неизживян) дефицит .Няма как да не ти кажа обаче да обърнеш внимание и върху себе си и сексуалните си умения в бъдещи връзки.В крайна сметка добрия секс е 80% от връзката.

# 58
Всичко е в сферата на предположения и догадки. Дали той е сбъркал в поведението си, или тя се `доближава`до поста на Сирен от 10.05, няма как да знаем.

Във всички случаи, това е много вярно и на място:
на 36 г. си идеален за ново начало - изял си достатъчно шамари и вече е редно да си се понаучил на нещата от живота ще бъдеш по-внимателен в бъдеще и ще ти се получи с друга

# 59
Извинявай, но ме развесели...  Направо да изкарам магистратура как да намеря джи точката и клитора, а? Леле, открихме проблемът! Аз съм я търсил в носа й!
80% секс от връзката е само във с. Филиповци, демек - катуна или в някоя празна глава.

Ти на 36, тя на 29 - че и брак и пари и те зарязалА заради 49 годишен? ( споменаваш 20 год.разлика) Невероятно!
Хрумва ми единствено сексуален(неизживян) дефицит .Няма как да не ти кажа обаче да обърнеш внимание и върху себе си и сексуалните си умения в бъдещи връзки.В крайна сметка добрия секс е 80% от връзката.

Общи условия

Активация на акаунт