Не казвам нищо за никого тук, защото не ви познавам, но това са ми наблюдения за познати, дори и за приятелки. Което има своето съвсем логично обяснение - човек зацикля. От друга страна познавам адски ангажирани дами, чиито домове са много по-чисти и подредени, и чиито деца са много по-възпитани от децата на т.нар. домакини. Което потвърждава мнението ми, че голяма част "домакини" не са никакви домакини, а злоупотребяват със социалната си роля на майка и жена, за да ги издържа съпруга им, а те да си живеят по свободна програма,не притиснати от график и задължения. Всъщност никого не съдя и не се правя на моралистка. Напротив много пъти съм се ядосвала на себе си, защо не си се кютна на парцалите и мъжа ми да ме гледа, защото работа, учене, домакинстване, малко дете, ми нямам време и на кафе с приятелка да отидачестно да ви кажа. Само че не би ми било кеф да знам, че мъжът ми се скъсва от работа, за да имам аз за нокти, а детето за училище, докато аз го лъжа, че се скъсвам от готвене, докато го гледам как едва, едва преглъща поредния буламач, с който съм се опитала да замажа положението, понеже няма какво да се лъжем, готвенето ми е посредствено.

Добре, че съм тесногръда и смотана, че като знам мъжете на колко домакини точат лиги по мене, хич няма да ви се иска да съм по-отракана. 

Добре, че съм тесногръда и смотана, че като знам мъжете на колко домакини точат лиги по мене, хич няма да ви се иска да съм по-отракана. 
Препоръчани теми