90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 587
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Още съм на работа.  И като знам че трябва пак да ям гадната тиква направо не ми се прибира.  КОлко ша е горяма грешката ако я стопля поръсена със захар?

По добре сложи мед.

# 721
  • Оптимист по принуда
По-добре си нарежи една салата.
Жгмъци, какъв прекрасник  Simple Smile

# 722
  • Targovishte
Благодаря ви Hug
Но за съжаление,  не й било писано на тиквата.  КАто се прибрах масата беше сложена и .... отрупана. С какво ли? Ами ако се сещате приказката "Дай кърпичке да ям" _ така си беше. И аз ядох - от всички групи, които се знаят, дори открих още няколко.
Ами.... Това беше краят на тази врътка, най вероятно.  ЩЕ се опитам да я довърша но след толкова нарушения има ли смисъл. Останаха ми 20_тина дни. ПРосто явно нямам вече воля. Може пък студента като си тръгне в неделя да успея. Не знам. Объркан съм. НАй вече от себе си. От собственото си поведение. Съжалявам че оспамих темата с моите си терзания.

# 723
Курдов пални сега една цигарка и удари едно вино и се не ядосвай.  Утре нов ден - нов късмет. Grinning
След такова хапване диетата ще ти спори. Simple Smile
Днес малко ми беше странно хапването.
З- круши
О- сладолед 1 топка и шоколадов еклер- пълнежа беше течен шоколад
В- скумрия на скара и салата зеле и морков.
Така може ли - обяда да е сладък? newsm78

# 724
  • Русе
Благодаря ви Hug
Но за съжаление,  не й било писано на тиквата.  КАто се прибрах масата беше сложена и .... отрупана. С какво ли? Ами ако се сещате приказката "Дай кърпичке да ям" _ така си беше. И аз ядох - от всички групи, които се знаят, дори открих още няколко.
Ами.... Това беше краят на тази врътка, най вероятно.  ЩЕ се опитам да я довърша но след толкова нарушения има ли смисъл. Останаха ми 20_тина дни. ПРосто явно нямам вече воля. Може пък студента като си тръгне в неделя да успея. Не знам. Объркан съм. НАй вече от себе си. От собственото си поведение. Съжалявам че оспамих темата с моите си терзания.
Курдов, приеми го.... И продължи с чиста съвест ДА СЕ ХРАНИШ!
Може да я продължиш, може и да минеш с почивка.... Ти си прецени, но трябва да си смирен със себе си!  Hug
Ко яде? Mr. Green
Имати ощи полвин часссс  Whistling ...
Вики, можи, да. Flutter

# 725
  • Русе
Хайде и аз отново при вас.......
Да видим до кога , че след първото завъртане два-три пъти започвах и се отказвах заради липса на резултати.
А друг режим не ми действа.
Отчет за ден първи: з--кафе и ябълка , о и в - печено пиле и салата.
Няма да пиша от колко кг стартирам , че ме е срам Embarassed

# 726
Бандичка последната седмица си хапвах сладичко почти всеки ден  Embarassed и с това обездвижване  Whistling...Не съм се теглила,утре ще го направя,та дано се озаптя  Sick.

# 727
  • София
Аз отдавна хапнах, без прегрешения и без червеното нещо.  Mr. Green

# 728
  • Оптимист по принуда
Курдов, нищо страшно не е станало, просто трябва да го осъзнаеш. Имаш малко до целта, която си си поставил и ще я постигнеш дори и да си в почивка. Яж повече месо и салатки и ще станат нещата. Стига се тормози.

# 729
Деми страхотен котарак....как само  остави зеленото в чинията  hahaha
Оооо, много е сладък  Hug
Жгмъц ей  така и на мен ми се иска.....зър и някой да сервира  Hug
Ирманова помня те аз, зная че успеха ти с килата беше доооста голям  Peace
Успех ти желая и сега, ще вървим заедно  Hug
Курдов отпусни си душата и започни да се храниш без да мериш и теглиш грамажи..... Тялото иска храна, не глад...

И аз хапнах паламуд+салата айсберг, краставичка и малко доматче и чаша вода, след 30 минути  bowuu

# 730
  • София
КурдовHug не си сам и моя боб остана за утре. Баща ми е преподавател, майка ми учител пенсионери са, но си работят да са ми живи и здрави. Та ни поканиха на китайски, а аз хапнах, кат цинге на задушница от всичко, само алкохол не пих- пусти антибиотик #2gunfire
Сега си чакам двойката, ама пак бих отишла.
Папурче, нИ рИви и бързичко да се оправяш Hug
Ирманова, добре си дошла и успех bouquet
Лягам на дивана доволно преяла и лека да е вечерта ви!

# 731
  • София
Хора, спонсора ни изостави.  Sunglasses

# 732
  • Русе
само алкохол не пих- пусти антибиотик #2gunfire
Хохохохо  Joy  Joy
Ми ,ти как го пиеше?  На 12 часа ли беше?
Ако да, може. Само тряа да има едно два- три часа между тях.
Еййй, туй нящу....

# 733
  • София
само алкохол не пих- пусти антибиотик #2gunfire
Хохохохо  Joy  Joy
Ми ,ти как го пиеше?  На 12 часа ли беше?
Ако да, може. Само тряа да има едно два- три часа между тях.
Еййй, туй нящу....
Тюу ooooh! трябваше да питам на тръгване.  Брат ми беше поръчал едно бутилче ерментирало.

# 734
Добре, какво хапнахте, признайте?
Скрит текст:
Деми Heart Eyes Joy искам такова коте -но не знам как ще разбират с нашия Малчо  Simple Smile
И да ви кажа -чудесни сте Heart Eyes След вечеря седнах да чета какво ново в темата и почнах да се смея след днешните писаници на Джулс,Деми,Иринита,Жгмъц,Вангоби и не знам дали пропускам някого,но ММ ме глада,гледа и вика," Сякаш вечеряхме еднакво,аз пих и винце а ти се заливаш от смях"  hahaha
И Джулс нали знаеш,че нещо като е забранено има невороятна притегателна сила Heart Eyes
Папурче дано бързо пребориш този грип Hug Мамекс Жгмъц как са коленцата Hug
Ирманова добре си се завърнала и успех,няма от какво да се срамуваш,затова сме тук Hug
Курдов защо да не си довършиш врътката,и без това имаш малко до края,ти можеш newsm10 и newsm10 и Другарко  Hugза отчета - това което си бях планувала-пълнени чушчици.Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт