90-дневна диета: Сезонът "Ще отслабна до Нова година" – открит! тема 351

• 36 582
  • 751
  •   1
Отговори
# 705

Май, май....ни са спряхти неска....  Naughty

Джули виж колко съм примерна  Hug пия си водичка най-мирно и кротко  Crossing Arms

# 706
  • София

Май, май....ни са спряхти неска....  Naughty

Джули виж колко съм примерна  Hug пия си водичка най-мирно и кротко  Crossing Arms

Аз съм на кафенце.  Wink

# 707
  • Оптимист по принуда
Добре, какво хапнахте, признайте?
Скрит текст:

# 708
  • София
Мисля, че протеиново е било нещото.  hahaha

Аз само опитах миш-маша, който си направих за вечеря и нямам търпение да дойде време, божественярски е.  Heart Eyes

# 709
аз хапнах на обяд солети, защото нещо ми прегладня от ябълките  Confused А за вечеря ще бъде сирене и кисело мляко bowuu

# 710
Оф, днес нямам никакво време да ви прочета или да пиша ... #2gunfire
Ама виждам много сладки котенца  Heart Eyes Hug
Ядох си картофите на обяд ...за вечеря ще са картофи с малко ориз, че да го махна и него от хладилника ...надявам се тая вечер да няма излагации  Rolling Eyes
Довечера ако мога пак ще пиша  Crossing Arms

# 711
За вечеря ще ям остатъка от супичката която си направих с боб и нахут със зеленчуци. а утре трябва да измисля нещо. Сигурно ще правя спагети с доматен сос . хем имам едни гъбки дето чакат в хладилника да бъдат сготвени.

# 712
  • Русе
Добре, какво хапнахте, признайте?
Скрит текст:
Оййй, гоуем сладур....  Heart Eyes Heart Eyes
жмъци, Но ме бравус....  Flutter
Съншайн  Hug дано всичко се нареди както трябва и най-добре за теб, и малчо!

Отивам да готвА  chef , ще се включа за утчетити! И Фнимавайте в картинката....  Naughty

# 713
жгмъц, благодаря за светването  Hug
Добре заварила момичета, надявам се да ме приемете. Днес стартирах 90дневното чудо и многото 68килца. Искам да сваля 15 и да върна поне от части старата си фигура. Пожелайте ми успех, успех желая и на вас bouquet

# 714
  • София
Успех! Добре дошла!  Hug
Споделяйте менюто си тук за да коригираме ако има грешки!

# 715
  • Берлин
Как коя е третата - Папурчето, нали тромбоза на крачето изкара, и тя временно окуця, добре че има хвърковата метла та лети из немско с нея! Hug

шЪ рИвЪ....метлата се строши и изтрещЕх!!! От петък вечер съм на легло със супер тежък грип. Не знам още какво ме чака....щотУ нИ пия чЪрвено. Е затФа  smile3516

Вчера цял ден не ядох нищо - ама не можех. Днес 1 банан, омлет и за вечеря не знам ще се напъна ли да хапна...
Важното е,че съм на режим  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

http://i.imgur.com/BNAuqft.jpg

Айде, до скоро

# 716
  • София
Папурче, бързо да те пуща тоз грип! Пращам ти кашонче мавруд, дано помогне!  Hug

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 17:30 от жгмъц

# 717
  • Sofia
Благодаря за приветствията  Hug bouquet

Аз вчера просто забравих да ям, иначе си знам че трябва Grinning Вероятно защото имах грижи и като си легнах, вече в 1 през нощта и а Grinning

Утре ще се отчета  Heart Eyes

# 718
  • София
Деми запали ме по тези котки.  Grinning
https://www.facebook.com/Worlds.Cute.Pet/videos/1123118561057499/

# 719
  • Targovishte
Още съм на работа.  И като знам че трябва пак да ям гадната тиква направо не ми се прибира.  КОлко ша е горяма грешката ако я стопля поръсена със захар?

Общи условия

Активация на акаунт