Лидл - 92

• 99 172
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря,  Hug

# 226
Нормални са дънките. Не са тънки. Аз взех сиви,з.сините не ми харесаха...мастилено синьо са. Довичера ще меря.

Чудесно  bouquet

# 227
Момичета, дайте моля ви снимка на универсалната подправка , която се коментира няколко страници по напред.

# 228
  • София
Блендера го претоварих с варен нахут и тахан...не сложих достатъчно вода...
Замириса на прегоряло, но не спря...
Ще го уважат ли в сервиза?

# 229
Взех си от сивите дънки. Пак да кажа-никак не са тънки, плътни и меки са. Но...или съм напълняла, или са умалени, защото 38 номер ми стои доста опънато Thinking А може и да е от това, че са ластични, не знам.
Утре ще опитам да ги заменя за 40 номер, ако има...ако не- ги връщам. По принцип от Лидл си вземам 36-38 номер и ми пасват.

Забърсах и някакво сиво пуловерче за 16-17лв, от преди няколко седмици май, него си го оставям. Тъничко, леко по-дълго отзад.

# 230
  • Пловдив
Уф, изгубих ви дирите...
Вместо запис, пък после ще ви чета.
За металните детски шишета - и аз го бях отписала, но малката успя да го отвърти и пие вода hahaha Баткото и той искаше, но вече нямаше, но видях такива метални (със Спайдърмен, Колите, Миньоните, Замръзналото кралство, Принцеси, Кити и какви ли не още) в Джъмбо. По-големи са от лидълските - по 1/2 л са. Капачката се вдига нагоре, не се завърта, но пък от двете шишета за взаимозаменяеми  Peace

Днес забърсах едно оформящо боди само ooooh!

# 231
А, като каза металните шишета, моето нямаше такива стрелки като на Брадата. А външно изглеждаше същото. Но моето явно си е дефектно, щот не пуска като хората ..ама за 3 лв. здраве да е Grinning

# 232
  • София
На мен дънките 38ми номер ми заспаха. Запазвам!много са хубави. И аз пухкава жилетка взех xs и пак е голяма. Стягащото бельо бялото е супер, как вталява само, ще мина и за черно

# 233
  • Вестерос
Само гащите ли? Какви са размерите?

# 234
ММ сутрина минал рано и ми взел сини дънки 38 и 40, 38-цата заспа, ще си ги оставям, другите отивам да ги връщам утре.
Ще погледна стягащото бельо утре, дано има останало.

# 235
  • Вестерос
Какъв цвят си взе? Аз утре ще отида до кварталния, дано има нещо

# 236
На мен дънките 38ми номер ми заспаха. Запазвам!много са хубави. И аз пухкава жилетка взех xs и пак е голяма. Стягащото бельо бялото е супер, как вталява само, ще мина и за черно
Какво има да му вталяваш на XS  Joy

Сори, не се сдържах  Laughing

# 237
  • София
Какво има да му вталяваш на XS  Joy

Сори, не се сдържах  Laughing

Аа ти мани,  само жилетката е xs иначе си имам сланинки, екстри от раждането, виснало коремче.

Не взех гащите а бодито, утре ще мина за черното дето е без презрамки, дано не се смъква. Боди взех размер М, бая тясно е ама страшно събира.

# 238
Аз днес си взех дънки и одеало с ръкави. Дънките са 36 р-р, но са ми доста тесни на прасците Confused. Имам от предни пъти два чифта дънки пак 36 р-р, но не са ми толкова тесни. Сега се чудя дали да ги връщам newsm78

# 239
Аз пак да си питам за дънките.  Embarassed Като се поносят смятате ли, че ще се отпуснат?

Общи условия

Активация на акаунт