Кутия за обяд или какво приготвяте на децата за у-ще? - 4 тема

• 82 290
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • Калифорния, САЩ
   Днес май в България не се учи  newsm78.

Закуска вкъщи - кус кус с масло, сирене и прясно мляко.
Междинна закуска - голямо киви.
Обяд - яхния от просо и зеленчуци (морков, лук, тиквичка и бейби зеленолистни) с едно настъргано вътре сварено яйце; малко био пилешки колбас; краставица; хляб.

# 106
  • София
(вчера и днес са част от 4-дневната - вкл. изминалата събота и неделя - така ги обявяват тука, барабар с уикендите, есенна ваканция на учениците)

ЕДИТ: линк: http://www.mon.bg/?go=page&pageId=17&subpageId=56

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 07:02 от зелено човече

# 107
  • Калифорния, САЩ
(вчера и днес са част от 4-дневната - вкл. изминалата събота и неделя - така ги обявяват тука, барабар с уикендите, есенна ваканция на учениците)

Ей да му се не види, ново пет за мен (говоря от позицията на бивш начален учител в Бг.).  Hug

# 108
Добро утро Simple Smile

За мен днес-з. - тостер със салам, кашкавал, домат+ айрян
                   -о. - сандвич с пълнозърнеста багета, салам,кашкавал, домат + банан

# 109
  • Sofia

Ей да му се не види, ново пет за мен (говоря от позицията на бивш начален учител в Бг.).  Hug
Нали
Скрит текст:
... толкова им се дразня... четири дни били дали ваканция!? Как пък не, само един им се е откъснал - останалото са си официални почивни дни. На това ваканция ли му се вика...  ooooh!
И другият понеделник (след избори) е неучебен, но присъствен (без моята... ще идат тези, които няма кой да ги гледа/обгрижва).

# 110
  Днес май в България не се учи  newsm78.

Обяд - яхния от просо и зеленчуци (морков, лук, тиквичка и бейби зеленолистни) с едно настъргано вътре сварено яйце; малко био пилешки колбас; краставица; хляб.

Не се учи, забравихте ли - Народни будители!

# 111
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:

Ей да му се не види, ново пет за мен (говоря от позицията на бивш начален учител в Бг.).  Hug
Нали
Скрит текст:
... толкова им се дразня... четири дни били дали ваканция!? Как пък не, само един им се е откъснал - останалото са си официални почивни дни. На това ваканция ли му се вика...  ooooh!
И другият понеделник (след избори) е неучебен, но присъствен (без моята... ще идат тези, които няма кой да ги гледа/обгрижва).

за скритото да си попитам Blush
Скрит текст:
като не трябва да влизат в стаите какво ще правят децата в тоя неучебен, но присъствен  Rolling Eyes ден?
при нас никога нищо не се знае Confused или се рабира, когато вече всичко е минало  Tired

# 112
  • Sofia
за скритото да си попитам Blush
Скрит текст:
като не трябва да влизат в стаите какво ще правят децата в тоя неучебен, но присъствен  Rolling Eyes ден?
при нас никога нищо не се знае Confused или се рабира, когато вече всичко е минало  Tired
Душа,
Скрит текст:
нищо не знам, евентуално тези дни ще пояснят... ама евентуално! И аз не си го представям, предполагам ще са по-малко деца (по повода, които споменах по-горе) и знам ли...  newsm78 Ще чуя и аз после, нали моята няма да ходи.  Wink

Честит празник!  Simple Smile

# 113
  • София
Записвам се с идеи- стават и за големи за работа  Hug

# 114
Аз мога и сега да покажа,защото утре ще бъде същото в кутията.Може да е еднообразно,ама поне така все хапва нещо.Сутринта само ще сваря яйцето за училищната порция и ще сложа крутоните в кутийка.Нещо не е ентусиазирана от дресинга,ама и от него ще пресипя,стига да открия кутийката:-)
Утре- за закуска ще има ябълка,за обяд-салата /айсберг,бейби спанак,глухарче,чери,кълнове от ряпа,праз и репичка,"пържени картофи",крутони,яйцекафяв боб,маслини,печено патешко и дресинг с горчица и мед
Скрит текст:

# 115
  • Калифорния, САЩ
   Днес май в България не се учи  newsm78.

Не се учи, забравихте ли - Народни будители!

Не, не съм забравила. Когато си пишех поста, тук при мен бе 3.04 часа, следобед, 31 октомври 2016,  все още. Имаме 9 часа разлика с бг. време, а от следващата неделя ще станат и 10. Та затова казах днес, визирайки точно тази дата.  Hug

# 116
Добро утро! Simple Smile
След едноседмично отсъствие от темата и от училище се включвам отново. Менюто днес:
Закуска: хлебче с масло, шунка и краставица. Дежурният айрян.
Обяд: печена наденица с картофи.
Следобедна закуска: ябълка и банан. 

# 117
  • sofiq
Добро утро

за днес
-закуска у дома - прясно мляко с шоколадови топчета
-закуска в училище мандарина и пудинг
-обяд - в стола на училището
-следобедна закуска - палачинкова торта

# 118
  • Sofia
Добро утро! Simple Smile

Искам още почивка от това ранно ставане...
Храната днес е таква:
МЗ - манго (от най-любимите) и слива
Обяд - бамя с телешко (и това много любимо вкъщи), филийка дом. пшеничен типово-пълнозърнест хляб; краставица
За гризкане по някое време след обяда... сурови лешници и кайсиеви ядки, червени боровинки

клик

# 119
  • София
Скрит текст:
Малката е на стол, отказа храната вкъщи, не се оплаквам честно казано. За сметка на това едната кутия днес я ползвам аз. Тази с мусаката и цвеклото със синьо сирене е за мен, както и кекс.
За каките има съответно също мусака, чери домати и краставици. Ябълки, пълнени чушки със сирене, кекс и фреш - морков, портокал и ябълка.

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 10:39 от Aila

Общи условия

Активация на акаунт