Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 26

• 117 943
  • 775
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Привет, момичета!

Много харесах една пудрата на Герлен от серията lingerie de peau. В момента съм с пудра на ЕЛ, но не ми харесва толкова. Чудя се дали да пробвам метеоритите на Герлен след нея или да си поръчам отново пудрата, от която съм доволна. И затова исках да питам, ако някоя от вас е ползвала и метеоритите, и  lingerie de peau, дали би могла да ги сравни?

# 751
Ако имаш предвид хидратиращата lingerie, тя е пудра с покритие, която може да се носи самостоятелно или пък върху основа. Но тя като предназначение изобщо не се доближава до метеоритите. Те са предназначени да озарят тена, а lingerie няма нищо общо с озаряването на лицето.
Има още една пудра lingerie, която е пудра-фдт и към нея има коректор. Тя също е различна от метеоритите. Изобщо, метеоритите са един гевезалък, така да се каже. Но жизнено необходими на по-голямата част от женското човечество.

# 752
  • София
Хаха,  Barbarella", приискали са ми са се и на мен!  Wink Иначе имам предвид хидратиращата lingerie. Аз я ползвам самостоятелно, не слагам ФДТ и ми харесва много как стои.  Явно метеоритите са съвсем друго нещо. Благодаря!

# 753
  • Бургас/Пз
Момичета, знаете ли дали номерата на класическия фдт ДУ съответства на ДУ нюд http://www.enzo.bg/estee-lauder/double-wear-nude/
Много харесвам класическия ДУ, но го ползвам само за вечер. Тъй като се отказах от варианта фдт с висок фактор се замислям дали Нюд или Лайт няма да са добри за през деня. Остава обаче въпросът дали същия номер , който ползвам на класическия ще отговаря на Нюд. Лайта видях, че е със съвсем друга номерация  Rolling Eyes Хич не ми се разправя пак с търсене на мостри, та ми се искаше ако имате идея дали си съвпадат, поне направо да го поръчам.

# 754
Хаха,  Barbarella", приискали са ми са се и на мен!  Wink Иначе имам предвид хидратиращата lingerie. Аз я ползвам самостоятелно, не слагам ФДТ и ми харесва много как стои.  Явно метеоритите са съвсем друго нещо. Благодаря!
Хидратиращата пудра е една от най-любимите ми. Винаги от нея имам поне две. Да не вземат да я изкупят докато спя.
А що се отнася до метеоритите, както веднъж писах, убедена съм, че един ден те ще присъстват в учебниците по история. Легендарни са, дори и за тези, които казват, че не са нищо особено.

# 755
  • София
Предстои ми закупуване на метеорити на Герлен, може ли съвет кои са за предпочитане пресованите или тези във вид на топчета?

# 756
Аз имам и от двата вида и за мен са еднакви.

# 757
  • София
Щом няма разлика, пресования вариант би следвало да е по-практичен.

# 758
Щом няма разлика, пресования вариант би следвало да е по-практичен.
Да, можеш по-лесно да разнасяш пудрата, ако се наложи.

# 759
Предстои ми закупуване на метеорити на Герлен, може ли съвет кои са за предпочитане пресованите или тези във вид на топчета?
Топчета си вземи. Peace По-хубава е за мен.

# 760
  • гр. София
И аз харесвам повече топчетата.

# 761
И от мен глас в полза на топчетата!  Heart Eyes

# 762
И аз съм за перлите

# 763
  • София
И аз ползвам и двата вида и топчетата са по-добри.

# 764
  • Бургас
Послушай Денс и купи топчетата и аз съм за тях. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт