Пациентки на АГ болница "Д-р Щерев" гр. София - Тема No 12

• 111 897
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
Знам, че може да се изпращат документи към фонда с куриер, не виждам защо да не може и от клиниката към вас - предполагам е въпрос на договорка  Peace Стискам палци!

# 406
Здравейте Момичета,

може ли някоя от вас да сподели след като съм одобрена от фонда за ин-витро горе долу колко се чака за заповедта? Четох из форумите, че не винаги се действа по пореден номер.
След одобрението какво следва? Да чакам някой да ме портърси или аз да одита на място?
Документите и парите директно ли се превеждат към "Щерев", или аз трябва да направя нещо?

Благодаря Ви  Simple Smile bouquet

# 407
Здравей, още не съм дочакала заповедта, но от това, което съм чела: след статус одобрен се чака 8-10 месеца, за да стигнат до твоя номер и да ти се обадят да идеш да си вземеш заповедта. След това отиваш в клиниката с документите и започвате процедура. Парите до колкото знам си се превеждат директно до клиниката след приключване на процедурата. Успех!

# 408
Благодаря за отговора!
А имаш ли престава по колко заповеди се дават месечно, за да си пресметна горе- долу кога мога да започна?

# 409
Да, има отделна тема, в която можеш да откриеш отговори на много въпроси. Там има и публикувана статистика, за да се ориентираш:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=972662;topicrefid=19

# 410
Здравейте,
Аз чаках точно 8 месеца миналата година. Март подадохме документите, април ни одобриха и края на декември ни връчиха заповедта, ануари почнахме стимулациите. Успех!

# 411
Аз да попитам някой знае ли нещо за д-р Доленска? Чували ли сте за нея?

# 412
  • София
Аз да попитам някой знае ли нещо за д-р Доленска? Чували ли сте за нея?

Тя е ученичка на Коновалова Peace Нон стоп е с нея в кабинета като съм на преглед. След хистерото даже тя ме преглеждаше. Внимателна е, но като специалист не мога да кажа.

# 413
Благодаря!

# 414
Внимателна е. И при мен се е случвало да я замества. Но мисля има още да учи.

# 415
  • София
Здравейте,
Пациент съм на клиниката от 3 години и вече взех да се поотчайвам. Имам 4 неуспешни инсеминации. Ще ми се да направя консултация и на друго място, ей така, докато си чакам фонда. Въпроса ми е има ли как да ви откажат да ми дадат копие от досието и как ще е най безболезнено да си го поискам? Не съм твърдо решила да сменям клиниката, но искам да чуя и друга гледна точка.

# 416
Просто си го поискай. Аз така направих. Даже ще ти обединят в една епикриза всичко. Поне при мен са така двата опита. Без никакъв проблем ми го дадоха. Аз си го поисках от лекаря.

# 417
  • София
Здравейте,
Пациент съм на клиниката от 3 години и вече взех да се поотчайвам. Имам 4 неуспешни инсеминации. Ще ми се да направя консултация и на друго място, ей така, докато си чакам фонда. Въпроса ми е има ли как да ви откажат да ми дадат копие от досието и как ще е най безболезнено да си го поискам? Не съм твърдо решила да сменям клиниката, но искам да чуя и друга гледна точка.

ЗА 3 години само 4 инсета ли сте направили newsm78 Какъв е проблемът при вас, при кой елкар си?

# 418
  • София
Ако проблема не е финансов, не е нормално за 3 години само 4 инсета. Трябва всеки месец да се правят.  Ако и след 4-та инсеминация няма резултат се препоръчва ин витро. При кой лекар сте?

# 419
Здравейте, момичета! След снимката при д-р Билчев ситуцията е следната - една проходима и една нагъната тръба, която пропуска малко контрастно вещество. Според вас може ли инсе да бъде приложено?
Иначе докторът беше любезен, внимателен, болки и кървене нямаше, леко по време на процедурата усетих все едно напрежение преди цикъл, но веднага след това отмина. Wink

Общи условия

Активация на акаунт