Пациентки на АГ болница "Д-р Щерев" гр. София - Тема No 12

• 113 035
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Момичета, псоледният път като се видиях с Д-р Коновлаова, ми каза, че ще е отпуск юли месец, но не конретизира от кога до кога? Имате ли представа дали целият месец няма да я има и дали от регистратура ще ми дадат такава информация?
Благодаря!

# 541
На регистратура трябва да знаят.

# 542
Леле...и мен ме касае това. Моля, ако разберете точно дати да пишете.

# 543
  • София
Погледнах и графика в сайта, той бил качен, ще отсъства 2 седмици средата на юли.

# 544
  • Благоевград
И доктор Савова я няма, чак на 20-ти юни ще бъде на работа. Оставих съобщение на регистратурата, но не ми върна обаждане, та не знам сега какво да предприема. Не знам кой лекар ще приема нейните пациентки и дали има смисъл да пътувам за преглед при друг лекар при положение, че с нея сме стигнали до един етап от лечението и не знам какво мисли да правим като следваща крачка.

# 545
  • София
Извинете момичета, само да питам ФСХ трябва ли да се излседва на гладно/жадно и сутрин или няма значение? Днес трябва да ходя, но мога чак на обяд...

Благодаря!

# 546
  • София
Извинете момичета, само да питам ФСХ трябва ли да се излседва на гладно/жадно и сутрин или няма значение? Днес трябва да ходя, но мога чак на обяд...

Благодаря!

Няма значение Peace

# 547
Здравейте и от мен на всички момичета,

Аз съм чисто нова тук. Опитвам се да забременея от 1 година- неуспешно. Решихме да не чакаме повече и да започнем да търсим помощ и изясняване на причините. Тъй като разбрах, че за Надежда се чака почти година, реших да си запиша час за Щерев и по тзи причина се присъединявам към темата.
Сигурна съм, че ще намеря много полезни съвети и подкрепа във ваше лице.
Надявам се интуицията ми за Щерев да не ме е излъгала.

# 548
Mucunka85, успех!  bouquet
В клиниката има невероятни специалисти, които ще открият камъчето, което ви пречи да се сдобиете с рожба и ще имате здраво детенце. Трябва търпение и упоритост. Преди една година отидохме там след 1 година неуспешни опити. Две години по-късно очакваме дългочаканата си рожба и Дай Боже ще я имаме през Декември. Много съм благодарна на лекарите, особено на д-р Яначкова, която е ендокринолог, тъй като при нас проблемът беше от такова естество.

Успех и дано намериш своите лекари, които да те доведат до сбъдване на съкровената ти мечта!

# 549
Благодаря ти ton4etyyy,

Благодаря за подкрепата. Имам нужда на старта на това начинание.
Ще ви държа в течение.

# 550
Здравей, Mucunka85!
Успех! Аз съм пациентка на клиниката от 3 години, първо бях при д-р Савова, която е страхотна, но при нея за всеки час съм чакала часове пред кабинета. Затова за втория опит я смених с д-р Ганева - също е много мил човек и добър лекар, много съм доволна и за преглед дори без час не се чака дълго. Благодарение на нея и на невероятните ембриолози в момента очакваме близнаци! Дай боже всичко да е наред до края! Пожелавам ти същия резултат и на теб!  Simple Smile

# 551
Ще стане, само имай вяра и търпение. Щерев не е от прехвалените клиники с митичен ПР, но с помощта на лекарите от там всяка година проплакват много бебета. Стискам палци и на теб и на всички много скоро да гушнете мечтаната рожба  Hug

# 552
Здравейте. Обръщам се към Вас със следния въпрос, някой правил ли е фетална ехокардиография в Щерев? Включено ми е изследването в пакета за проследяване, но досега не е ставало дума да се прави. Вече имам час за втора ФМ и се питам дали да не си запиша час и ФЕ, тъй като те се правят по едно и също време. Някой има ли наблюдение от специалиста, който извършва това изследване?

# 553
Здравейте. Обръщам се към Вас със следния въпрос, някой правил ли е фетална ехокардиография в Щерев? Включено ми е изследването в пакета за проследяване, но досега не е ставало дума да се прави. Вече имам час за втора ФМ и се питам дали да не си запиша час и ФЕ, тъй като те се правят по едно и също време. Някой има ли наблюдение от специалиста, който извършва това изследване?

Аз ще правя със сигурност и на мен ми е включено в пакета. Не всички жени го правят, но почти всички мои близки приятелки си го направиха по желание. Правиха го при Д-р Чавеева, но виж за часовете и кога точно се прави не знам.. Успех  bouquet

# 554
Момичета, къде гледате графиците на докторите? Аз не мога да се ориентирам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт