Пациентки на АГ болница "Д-р Щерев" гр. София - Тема No 12

• 113 037
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
  • Благоевград
За 3 лекаря съм оставяла съобщения - за Яначкова, Савова и Юнакова. Яначкова ми се обади още същия ден към 18 часа, Юнакова 2-3 часа след като оставих съобщението, а доктор Савова така и не ми върна обаждането. В последствие разбрах, че е в отпуск и се разбрахме за преглед като се върне. Но опитът ми до сега е, че при първа възможност се уведомяват лекарите и те от своя страна връщат обаждане.

# 571
Искам да попитам - след като сте се обаждали на регситратурата и сте казвали с кой лекар искате да се чуете за консултация - обаждал ли Ви се е лекаря по телефона.
Вече 2-ри ден ден чакам Sad
От регистратурата все ми казват, че лекаря ще ми се обади, било му предадено.

Да не би да чакаш Савова да ти звънне? Аз така я чаках 5 дни...

# 572
  • Пловдив
На мен д-р Савова винаги ми е връщала обаждане. Понякога се е случвало да е след 1-2 дена, но ако е в клиниката няма да пропусне, както мисля и останалите лекари.

# 573
  • София
Искам да попитам - след като сте се обаждали на регситратурата и сте казвали с кой лекар искате да се чуете за консултация - обаждал ли Ви се е лекаря по телефона.
Вече 2-ри ден ден чакам Sad
От регистратурата все ми казват, че лекаря ще ми се обади, било му предадено.

Да не би да чакаш Савова да ти звънне? Аз така я чаках 5 дни...

Не, не е Савова.
От Регистратурата ми казаха, че днес лекарката е на работа и ще ми се обади - това беше сутринта. Като звъннах към 14 часа ми казаха, че смяната й е свършила.
Ще звънна утре пак и отново ще оставя съобщение да ми се обадят.

# 574
На мен също д-р Савова ми е връщала винаги (то са 2-3 пъти) и то след няколко часа. Просто обяснете за какво става въпрос на рецепция. Аз съм си казвала конкретните въпроси - за лекарство, предстояща процедура и т.н. и отношението винаги е било много сериозно.

# 575
И моята лекарка винаги връща обаждане и то на същия ден. Мисля че само веднъж чаках ден -два. Явно зависи от заетостта за конкретния ден и спешността на вашия проблем.

# 576
За съжаление като не си дават телефоноте и ни се налага да се свържем с доктор всичко минава през регистратирата... след което започва едно чакане...

# 577
Ако някой се нуждае от телефона на Савова, мога да го пратя - пишете ми на ЛС. Когато съм звъняла, докато бях в клиниката, винаги е отговаряла или връщала обаждането.

# 578
Моята лекарка винаги ми е връщала обаждане. Имам телефона й, но ако не е спешно звъня на регистратура, защото си давам сметка колко е неудобно да я притеснявам докато преглежда или почива. Или звъня и питам кога е на смяна и се обаждам към края на деня, или й пиша смс.

# 579
Vespers, това вече е въпрос на усет и възпитание. При спешни случаи е добре да имаш телефона на лекаря си. Не ми харесва практиката да не го дават, но заради изострените преценки на пациентите за "спешност" се стига до там за съжаление...

# 580
Така е, права си и на мен ми се струва че това е причината. Има моменти в които е много важно да можеш да чуеш лекаря си веднага. Представям си обаче ако го дават на всеки какво чудо ще настане за тях...Не е лесно.

# 581
Аз също си го мисля това за Щерев. Май нямат спешен телефон. Ами ако започна да раждам неочаквано някой ден и имам спешност примерно събота или неделя през нощта. Въобще не знам на кой да звъня. Аз на д-р Ганева й имам личния телефон, но преди й звънях веднъж и ми върна след часове, в края на деня. Предполагам, че като наближи датата, то има още много време, ако се уговоря, ще си запише номера ми и ще вдигне навреме. Simple Smile

# 582
  • София
Аз също си го мисля това за Щерев. Май нямат спешен телефон. Ами ако започна да раждам неочаквано някой ден и имам спешност примерно събота или неделя през нощта. Въобще не знам на кой да звъня. Аз на д-р Ганева й имам личния телефон, но преди й звънях веднъж и ми върна след часове, в края на деня. Предполагам, че като наближи датата, то има още много време, ако се уговоря, ще си запише номера ми и ще вдигне навреме. Simple Smile

Като тръгнеш да раждаш, директно се отправяш към клиниката. Там намясто, дежурният лекар ще се свърже с твоя и той ще дойде Peace

# 583

Като тръгнеш да раждаш, директно се отправяш към клиниката. Там намясто, дежурният лекар ще се свърже с твоя и той ще дойде Peace

По принцип да, но аз живея на 30-40 мин. от клиниката. Докато стигна и докато тепърва дойде докторката.... много напрегнато ще е за мен.
Една приятелка ражда във Вита, беше почнала в 12 ч. през нощта, обадила се на лекарката й, която веднага й вдигнала и едновременно бяха тръгнали към клиниката. Нещо такова си го представям и аз.

# 584
  • Благоевград
Мисля, че в края на бременността не би трябвало да е проблем докторът да даде телефонният си номер, за да поддържат връзка с пациента. Аз имам телефонът на моята докторка, но ми е е случвало да звъня само 2 пъти до сега, когато наистина се налага, защото съм от друг град и не мога да пътувам за една консултация без преглед. Но наистина трябва да се съобразяваме и не ми пречи за момента да оставям съобщения на регистратура, след като ми връщат обаждане.

Общи условия

Активация на акаунт