Пациентки на АГ болница "Д-р Щерев" гр. София - Тема No 12

• 112 973
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
26-27 дни ми е цикъла.

# 691
  • София
Момичета, предстои ми ЗЕТ. Може ли тези от вас, които са правили да споделят на кой ден се прави трансфер /аз съм с 5дневни /? Притесняваме и дали ще оцелеят след размразяване! Казаха ми преглед на 2ден от цикъла, но ако той се пада събота или неделя? Извинявайте за многото въпроси!Хубава вечер и успех на всички!

# 692
  • Пловдив
ShuShaaa, не се притеснявай ако се падне 2 или 3ти ден събота или неделя. Свързваш се с твоята лекарка или питаш на регистратурата дали е там. Винаги има лекар събота или неделя, така че винаги ще има кой да те прегледа, дори и да не е твоята лекарка. Ти при кой лекар си?

# 693
  • София
При Д-р Юнакова. Благодаря за отговора!

# 694
Аз съм пациент на д-р Арабаджи, невероятен специлист и човек. Следи ме от началото на бременността ми, помогна ми да открия бързо тромбофилията, макар ударната доза прогестерон, която приемах, заради ниския такъв ми назначи 0.4 фракси и АП през ден, бързо, адекватно и се надявам през Декември да изроди жива и здрава първородната ни дъщеричка, която чакахме в продължение на 2 години Simple Smile Наложи ми се преди няколко седмици да я потърся в 21ч. вечерта, отзова се напълно адекватно по телефона и ми обърна нужното внимание, няколко часа по-късно към 23ч. ми се обади отново, за да ме чуе как съм.. Видяхме се 15 дни по-късно в клиниката, дори не мислех, че може да си спомня, но първото нещо, което ме пита е имала ли съм пак подобен проблем след това.. Много всеотдайна, лъчезарна и предразполагаща!  Успех!

# 695
  • София
Пациентка съм на Арабаджи от 2015 г. Направи ми първа инсеминация успешна, следи ме и изроди първородния ми син. Сега живот и здраве ще следи и второто ми детенце. Доволна съм. Лошото е, че започва да има все повече пациенти и леко ми се струва, че започват да се претупват.

# 696
  • София
Пациентка съм на Арабаджи от 2015 г. Направи ми първа инсеминация успешна, следи ме и изроди първородния ми син. Сега живот и здраве ще следи и второто ми детенце. Доволна съм. Лошото е, че започва да има все повече пациенти и леко ми се струва, че започват да се претупват.

Щастливка, Честито, не знаейх,че чакаш второ Blue Heart И то ли стана от инсеминация? И би ли ми казаха на спукан Ф ли беше успешното инсе? Благодаря!

# 697
  • SOFIQ
Имате ли представа каква и цената на ден ако ме приемат с повръщане в Щерев?

# 698
  • София

Щастливка, Честито, не знаейх,че чакаш второ Blue Heart И то ли стана от инсеминация? И би ли ми казаха на спукан Ф ли беше успешното инсе? Благодаря!

И аз не знаех, до преди седмица Simple Smile Този път стана естествено и само от 1 път секс. Лекарката каза, че спокойствието си казва думата. Но когато желаеш нещо толкова силно...как да си спокоен и  да не го мислиш? Първото беше на спукани 3 Ф., без ре инсе.

# 699
  • София
Щастливка, наистина си потвърждаваш ника Blue Heart  Дай Боже всеки му! Доано всичко да е наред до края, късметлийско бебе ще е!
Благодаря ти за инфото!

# 700
Щастлива, това се казва чудо! Браво на вас, лека бременност и успешен финал!
При д-р Арабаджи наистина има много пациенти, в началото даже ми се струваше, че само пред нейния кабинет винаги има опашка от поне 6-7 бременни жени, които чакат.. Истината е, че по стечение на обстоятелствата започнах да се следя при нея, след като разбрах че съм бременна, в началото си мислех дали е удачно, дали при толкова жени ще ми обръща внимание, нито съм ин витро/инсеминация, естествено, била съм прегледи при друг лекар.. Но се отнесе безкрайно добре и което ми прави впечатление при позвъняването ми вечерта, за което писах и по-рано в началото може и да не се сети веднага коя точно от всички бременни в 5-ти месец тогава съм.. но ми каза, какво да направя и когато ми звънна втория път определено знаеше коя точно съм и какъв е цялостния ми случай.. а това, че помнеше нещо толкова незначително (аз имах летен вирус и повръщах, но го изкарах за 12ч и то доста леко) след близо месец и ме пита веднага като ме видя, говори за всеотдайност и концентрираност от нейна страна, колко и да не изглежда така. Simple Smile

# 701
Щастливка, честито! Лека и успешна бременност!
Моника , около 100лв мисля че е на ден. Над 5 пъти повръщане на ден е хубаво да те приемат. Ще си на системи и под наблюдение. Аз и с двете бременности съм лежала и за зъдържане и за повръщане и е по - добре да си под там. Бързо възстановяване и лека и успешна бременност и на теб!

# 702
Щастливка, честито! Лека и успешна бременност!

# 703
  Много се радвам за теб!Лека бременност.Няма да имам време за много прегледи,за 1 месец ще съм в Бг.Надявам се да ми каже поне имам ли проблем и да ми даде лечение някакво ,ако е необходимо.

# 704
  • София
Благодаря, момичета! Дано се задържи, че имам леко кървене. Praynig Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт