Ин витро център Стефанов - тема 6

• 66 066
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • Димитровград
Няма нищо другия път ще ми кажете ако взема пак грешно решение. Много ме е яд за Цонева...даже след приема по здравна каса в болницата ми взе 100лв на ръка за събиране на екип, а аз не съм искала екип...нали тя ми е наблюдаващия лекар, гадна измекярка #Cussing out #Cussing out #Cussing out..че и лъже че съм наред ами замазваше полужението щото си била с близнаци затова е кървенето споко ще спре. Ако не бях отишла на друг лекар какво щеше да стане...ужас аман от такива лакомници за пари #Cussing out

# 541
  • Димитровград
А между другото в ценоразписа на Стефанов пише, че прави абразио 200лв. Аз го попитах на място след като ми каза, че трябва да ми се направи дали той прави и ако да искам той да ми го направи. Но той каза, че не прави....странно защо?

# 542
  • Сливен
Момичета здравейте.Аз от 2.01 съм на легло бях в спешното направих бъбречна криза ужасни болки.5 дни с температура 39.5 ℃.Бях на нефролог с трета степен хидронефроза и камък в понеделник ме пращат на рентген.Пия два вива антиобиотик трябваше да пускам контрола на МБ и хламидий но тъй като сега пия антибиотици може ли или да изчакам.Пратих имейл към клиниката за резултатите на моят мъж но още не са ми върнали отговор вече не пращат ли отговор с резултатите

# 543
Феър абе нали в новата година влезе, щеше зад гърба да оставиш каръщината пък тя толкова нахално те е последвала. Скоро да се оправиш и дано не се стигне до нещо сериозно  Praynig
Изследвания пращат, спокойно. Просто по чакай.  На мен в края на деня ми ги пратиха.
Не знам дали можеш да пуснеш изследванията си сега като пиеш антибиотици.  Попитай в клиниката.
Отново скорошно оздравяване мила и много късмет  Hug

# 544
Феърче бързо да оздравяваш и недей да пускаш контролата на хламидите изчакай да минат антибиотиците по-добре bouquet

# 545
  • Сливен
Да вермудче нахално ме преследва каръщината.Знам че сега и от рентгена май трябва да изчакам време да мине и тогава да стартирам че пак имало облъчване.Аз вчера сутринта им писах за резултатите ако трябва ще изчакам и в понеделник ще им звънна защото те нали почиват събота и неделя.

# 546
Виж какво, всяко нещо си има Начало и Край. Скоро ще дойде и твоя Край на каръщината и проблемите!!! и ще започне Старта на една дълго чакана мечта, само намери сили да изтърпиш още малко  Hug

Как вървят нещата при вас момичета, има ли такива които почват процедури, чакат да си вземат заповедта или правят изследвания все още?

# 547
Аз започнах витамини и противозачатъчни. Правих изследвания и на 09.02 имам час и се надявам, че ще започнем Praynig
Нямам търпение хихи
П.п май няма да почна... пролактина ми е завишен... много се притесних Cry

Последна редакция: сб, 07 яну 2017, 22:03 от miniCat

# 548
Фаир стискам палци да се оправиш не само за да можеш да стартираш,а и за да си добре здравословно,а не да обикаляш по доктори.Убедена съм,че така се натоварваш още повече емоционално.И това ще мине.Желая ти в момента в който стартираш това да е твоя опит без никакви пречки.

# 549
  • Сливен
Фаир стискам палци да се оправиш не само за да можеш да стартираш,а и за да си добре здравословно,а не да обикаляш по доктори.Убедена съм,че така се натоварваш още повече емоционално.И това ще мине.Желая ти в момента в който стартираш това да е твоя опит без никакви пречки.
Благодаря ти много ета.Днес се чувствам по добре утре съм на рентген и мисля да си продължа болничния че работата ми е става такова течение и мн студено и мисля че може да ми отпуснат още малко поне напълно да се възстановя.Че покрай тези антибиотици спрях витамините но от понеделник ги почвам пак.

# 550
Феър, говори ли с клиниката? Пречи ли рентгена? Защо не си продължи витамините, аз щях да ги пия. Леле не знам дали от тях, но от както се върнах в БГ (живея в чужбина от около година) не успях да се разболея почти (да чукна на дърво). Преди много често боледувах, а сега успях да си лепна само декемврийския вирус (с гърло, температура и малко сополи).

# 551
  • Сливен
Не вермутче утре мисля да им звънна да ги питам витамините ги спрях защото ми идваха в повече с тез антибиотици а и вече става 4 години все за нещо пия антибиотици и вярвате ли ми като видя хапче и вече почва да ми се подвига.Но от утре си ги почвам пак а иначе днес ми 4 ден от както спрях ясемина и още ми го няма цикъла но се надявам да ми дойде поне утре че трябва да давам пак изследвания ПКК и урина.

# 552
Здравейте момичета  Hug
Записвам се при вас  Peace
Темите са доста и нямах възможност да ги изчета  Embarassed, и затова искам да попитам дали някоя от вас и правила лапароскопия в клиниката? Може и да не се налага, но се мъча да се подготвя психически  Tired ,че взе да ми писва ....от 2 години и нещо ....нашето бебе не се получава  Cry. Имам да чистя уреаплазма ....надявам да е успешно лечението и към 10-12 февруари  ooooh! чак да запиша час .
Успех  на всички  bouquet

# 553
  • Димитровград
Добре дошла в темичката ни тук. Много успех и на теб Hug Hug bouquet

VARTOGLAVA беше попитала как се смята процента на успеваемост. Смятат се полужителните тестове за бременност, а не живородените бебета Heart Eyes

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 16:18 от sladkatakaka1988

# 554
Здравейте момичета  Hug
Записвам се при вас  Peace
Темите са доста и нямах възможност да ги изчета  Embarassed, и затова искам да попитам дали някоя от вас и правила лапароскопия в клиниката?    bouquet

Д-р Стефанов не прави лапароскопия в клиниката, пренасочва към негов колега. / това е информация от 08.2016г./

Общи условия

Активация на акаунт