Ин витро център Стефанов - тема 6

• 66 042
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Мене пък някак мазохистично ми беше голям кеф, даже като сложих Овитрела и си помислих, че искам още инжекции да си бия. Сега слагам Фракси през ден и още ми е кеф! Луда работа!

# 586
  • Стара Загора
Да, то серклаж ще направя със сигурност, дано стигна до него. Абе да питам друго, датата на последната менструация 14 дни преди пункция или преди трансфер се изчислява?
Док. Стефанов го смята 14 дни преди трансфера, но за мен е редно да се брои 14 дни преди пункция, тъй като в деня на пункцията реално е оплождането. Сега ходя при трима лекари и те ми казват всеки различен термин  Laughing Както и да е, важното е да сме здрави. Лека и безпроблемна бременност на всички бременни и късмет на момичетата, на които им предстои  bouquet

# 587
Кексче, ти си "луда". Давам ти и моите инжекции на драго сърце Simple Smile На мен един ден ми харесва, чакам с нетърпение да стане часа за биене, друг ден хич не ми се занимава. Честно казано, с нетърпение ще изчакам деня в който няма да си бия повече инжекции и естествено всичко да е ок, както си му е реда. Не съм им фенка на инжекциите хаха, ама го правя и пак ще го направя ако се налага, в името на сбъдване на съкровенната ни мечта  Hug Praynig . Каквото зависи от мен, го правя, пък дай Боже да е успешен първия ми опит.

# 588
  • Сливен
Аз стигнах до момент да предпочитам инжекции,вместо хапчета.Само като си помисля,че трябва да пия хапче,гърлото ми се свива,започва да ми се гади,а пък инжекцията минута и вече е свършило.Добре,че вече остаха но шпа,витамините и фолиевата.Понеже забравих да го питам в понеделник,някой знае ли до кой месец се пия фолиевата,върти ми се нещо в главата,че не е цялата бременност.

# 589
Момичета, има ли някоя от вас с успешна инсеменация при док ?
Още съм объркана и не мога да повярвам, че се стига до такава клиника  ooooh!
Живот и здраве през февруари се каня да отида на преглед и силно се  надявам да се размина  САМО с  ЦС , а не лапаро  (за която питах в предния си  пост) Praynig
Приемам мнения, критики и Съвети  Hug

# 590
  • Стара Загора
Аз стигнах до момент да предпочитам инжекции,вместо хапчета.Само като си помисля,че трябва да пия хапче,гърлото ми се свива,започва да ми се гади,а пък инжекцията минута и вече е свършило.Добре,че вече остаха но шпа,витамините и фолиевата.Понеже забравих да го питам в понеделник,някой знае ли до кой месец се пия фолиевата,върти ми се нещо в главата,че не е цялата бременност.
Oesi,  аз също много се чудих до кога да я пия. По принцип док. Стефанов не ми е казвал да я спирам, но и аз съм чела, че е важно да се пие до към 4-я месец. Аз я спрях на своя глава в 6-я месец  Crazy
Аз искам да питам за утрогестана, док. казва да се приема до края на бременността, а като чета във форума по другите клиники го изписват най-късно до 13 седмица?

# 591
Oesi,  аз също много се чудих до кога да я пия. По принцип док. Стефанов не ми е казвал да я спирам, но и аз съм чела, че е важно да се пие до към 4-я месец. Аз я спрях на своя глава в 6-я месец  Crazy
Аз искам да питам за утрогестана, док. казва да се приема до края на бременността, а като чета във форума по другите клиники го изписват най-късно до 13 седмица?

Тани , някъде четох статия, че утрогестана се слага даже до 40-та седмица... това са най-новите "моди" в лечението така да се изразя. Но в момента не мога да намеря статията, че да постна линка.

# 592
Ооо хапчета и аз едвам пия. Моето гърло е мн тясно - дори аналгин като пиех го хрусках, а сега незнам как ги полъщам всичките ( аз съм с 8 вида на ден /поне са по едно за деня/ ). Аз ги почнах Август 16 та чак до сега и за напред. Всичко се изтърпя Simple Smile няма как.

Live_Love доктора ли ти предложи инсеминация? Ако е той, значи имате голям шанс за успех. На нас направо директно си ни каза, че сме за ИКСИ. Стискам палци да се разминете само с инсеминация и да успете.  Peace

Тези които ви водят женската консултация, не ви ли казват до кой месец да я пиете Фолиевата киселина?

Боже не знам дали просто ми се спи или от както бия Декапептил и все ми се доспива след това. Аз го бия в 10 и малко след това ZzzzZzzz.... и ми отива деня - ставам 13-14 . newsm78

# 593
  • Сливен
ММ има вяра само на Стефанов ,иначе ако не забравя в края на месеца съм на ЖК и ще я питам за фолиевата.За утрогестана започнах да го спирам по схема,от днес е само вагинално,като от началото на февруари до края  ще са сутрин и вечер по 1 вагинално.
Тани ако случайно си боядисваш косата, в кой месец започна да го правиш,че аз сега не смея и вече 4 месеца ходя с израстнали корени и вече много ме дразнят,а ММ не дава и дума да се издума да се боядисвам сега,то и мен малко ме е страх.

# 594
  • Стара Загора

Тани , някъде четох статия, че утрогестана се слага даже до 40-та седмица... това са най-новите "моди" в лечението така да се изразя. Но в момента не мога да намеря статията, че да постна линка.
Благодаря, vartoglava! Не, че не вярвам на доктора, но този утрогестан ми е много неприятен. По цял ден ми изтича и даже с ежедневни превръзки е трудно. Но това да е проблема - не остана много, ще се изтърпи.
Oesi, аз не се боядисвам, но чета, че много бременни се боядисват с безамонячни бои. Иначе и на мен ми се иска едни кичури да си направя, че в косата ми има доста бели косми ( руса е и ги замаскирам с кичури), но за сега не смея  Confused
А за фолиевата, каквото и да питам за терапията моят гинеколог от ЖК ми отговаря, че той не може да се меси на доктора от инвитро центъра Whistling Каквото каже той.

# 595
  • Сливен
Аз по принцип се боядисвам с безамонячна,в най-лошия случай на 2 март съм на преглед и ще го питам.За кичури бях чела,че след първите 3 месеца не е проблем да се направят защото боята за тях не се допира до кожата на главата и един вид няма как да въздейства на организма,но пък остава вдишването на изпаренията.

# 596

Live_Love доктора ли ти предложи инсеминация? Ако е той, значи имате голям шанс за успех. На нас направо директно си ни каза, че сме за ИКСИ. Стискам палци да се разминете само с инсеминация и да успете.  Peace
Не съм ходила на преглед още и нямам запазен час, чакам добри резултати от изследванията на уреаплазма в края на месеца. Просто информативно питам  Peace

# 597
Д-р Сигридов е много против утрогестана, освен ако няма проблем със скъсена шийка, иначе го спира ако не ме лъже паметта след първата фетална или по- точно в момента в който се е формирала плацентата. Изключително много държи на спирането му при бременност с момче. Фолиевата не помня кога я спрях, но не съм я пила до края.

# 598
Момичета, има ли някоя от вас с успешна инсеменация при док ?
Още съм объркана и не мога да повярвам, че се стига до такава клиника  ooooh!
Живот и здраве през февруари се каня да отида на преглед и силно се  надявам да се размина  САМО с  ЦС , а не лапаро  (за която питах в предния си  пост) Praynig
Приемам мнения, критики и Съвети  Hug
На мен ми предстои...следващата седмица съм на преглед и предполагам ще стартираме с новия цикъл...живот и здраве след един месец ще знам дали е успешно всичко. Praynig

# 599
Значи  fingerscrossed   Praynig
От колко време се подготвяте за този момент? 

Общи условия

Активация на акаунт