Вече знаем пола и празнуваме - за АПРИЛ ще пазаруваме

• 45 604
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро!

Ние нямаме брак, въпреки, че ми се искаше на моменти през времето да вдигнем малка сватба. Но знае ли човек, може след години децата да са ни шафери  Party

# 541
  • София
Никога не съм искала сватба, никога не съм си мечтала да бъда булка. Бях де, ама много скромно и делово Laughing Сега, с годините се променям...Поотворих се за романтика, бях на няколко стилни сватби и реших, че всъщност ми харесва Grinning Но навремето бях една...
Името и аз взех с тире, никой не ме е карал, аз така реших, но сега си давам сметка, че е било безсмислено. Професионално всички ме познават с бащината ми фамилия, никой не ползва тази ми по мъж, реално няма полза от нея никаква.

# 542
  • Sofia, Младост 3
Добро утро Simple Smile
И булка бях, и фамилията взех изцяло, без тире - аз исках да имам традиционната сватба, но с луди елементи, с много забавление и я имах. А фамилията - за мен няма смисъл иначе, сега сме семейство вече. Ние живеем заедно вече 6 години, от 7 сме заедно, но някак това беше черешката на тортата  Heart Eyes

# 543
  • Варна
Добро утро Simple Smile
И ние нямаме брак още, ММ се е зарекъл да се оженим, но не се знае кога Laughing
Вече живеем 10 години заедно - без брак. Моята майка се ядосва, че още нямаме брак и ще имаме дете без брак ...
Да ви попитам набързо - днес трябваше да ходя да пускам ПКК в една лаборатория, но бременния ми мозък забрави че трябва на гладно... и изядох 2 банана + кафе с мляко. Сега какво? Да го оставя ли изследването за понеделник, или няма толкова голям проблем и сега да го пусна? newsm78
Най вече хемоглобина ме интересуваше, заради леката анемия.

# 544
  • София
Здравейте, момичета bouquet
Ще ме приемете ли такава, малко позакъсняла с включването при вас Simple Smile
От известно време ви следя, но докато ви прочета и не ми остане време да се впиша, а толкова неща имам да кажа, но...едно по едно ще наваксам
За мен е сбъдната мечта да съм сред вас, бременна за първи път, след трето инвитро, малко съм напред с ЕГН-то, но...не беше по наша вина Simple Smile
Започнах  с двуплодна бременност, но за съжаление в 9 г.с. разбрахме, че едното е спряло да се развива. Май и за това чак сега започнах да казвам на хората около мен и на колегите, все ми се е свило сърцето. Но пък вече всичко е наред и чакаме следващите прегледи с нетърпение...
Миналата седмица бях на 2-ра ФМ  и се оказа, че ще имаме син! Беше изненадка за мен, защото предния път предположенията бяха за момиче и аз бях започнала да мечтая в розово, ама вече съм във всички цветове, само да ми е живо и здраво.
Термин 11,04, ще си чакаме най-мечтаният подарък с ММ, че и двамата сме Овни, чакаме малчо, да си станем едно щастливо стадо  Party

Желая ни много лек, спокоен и безавариен бременен период   и дано имам повече време да пиша и да ви чета Hug bouquet
Добре дошла, много се радвам да видя мами от ин витро темите тук. Честити сини гащи.

Аз не съм влизала тук от много отдавна (с тази фейсбук група). С бебчо сме добре, от 14 седмица си е все момче и според всички лекари, категорично Simple Smile Здрав да е, явно няма да ме огреят рокли и пандалки, мъжка майка ще съм си.
За сватбите ми е болна тема, два пъти се сгодявам и мъжете все искат сватба, аз обаче нещо все се дърпам, а всички приятели само ме питат кога ще се женим Simple Smile

# 545
Аз съм пред кабинета,чакам си моята ФМ. Снощи едвам заспах нямах търпение,а днес в 6:30 укокорих очи. Направо сърцето ми ще се пръсне.  Heart Eyes

# 546
Добро утро Simple Smile
И ние нямаме брак още, ММ се е зарекъл да се оженим, но не се знае кога Laughing
Вече живеем 10 години заедно - без брак. Моята майка се ядосва, че още нямаме брак и ще имаме дете без брак ...
Да ви попитам набързо - днес трябваше да ходя да пускам ПКК в една лаборатория, но бременния ми мозък забрави че трябва на гладно... и изядох 2 банана + кафе с мляко. Сега какво? Да го оставя ли изследването за понеделник, или няма толкова голям проблем и сега да го пусна? newsm78
Най вече хемоглобина ме интересуваше, заради леката анемия.
Хубаво е да идеш друг път на гладно, но не на жадно. Да не си яла и да си пила поне вода. От кафето и бананите ще ти скочи захарта, особено ако кафето е подсладено Peace Ще идеш друг ден, споко аз онзи ден забравих, в кои дни Марио ходи на английски и го закарах във вторник вместо в сряда ! Crazy Не си сама в този филм.

# 547
  • София
Теди, ако ще изследваш хемоглобин, нямаш проблеми. Единствено кръвната захар няма да ти е реална, щом си яла сладко.

# 548
Благодаря за приема , vesi21 и на всички момичета  Hug
И аз още си мисля с носталгия за панделки и роклички, ама ММ ме успокоява, че така Двама ще ме носят на ръце, и аз съм хепи  Grinning Иначе приятели, които не знаят , че сме с инвитра все казват - другия път мома, ама то е малко по - сложно при нас това с другия път Simple Smile  Да сме добре само и бебоците да са здрави!
А коя е ФБ групата?

# 549
Благодаря за приема , vesi21 и на всички момичета  Hug
И аз още си мисля с носталгия за панделки и роклички, ама ММ ме успокоява, че така Двама ще ме носят на ръце, и аз съм хепи  Grinning Иначе приятели, които не знаят , че сме с инвитра все казват - другия път мома, ама то е малко по - сложно при нас това с другия път Simple Smile  Да сме добре само и бебоците да са здрави!
А коя е ФБ групата?
Вие си пробвайте, пък то не се знае, чудеса се случват всеки ден  Peace Добре дошла и от мен и с пожелание за лека бременност и раждане Simple Smile

# 550
  • Варна
Благодаря ви, таня и белинда Simple Smile
Отидох аз да се изследвам, оказа се, че ПКК не включвала захар, а само захарта се покачвала ако съм хапвала преди това.
Хемоглобина пак ми е нисък - 109
еритроцитите и те са малко ниски, хематокрита и тромбоцитите и те са малко ниски...
Оставих си изследването при жената при АГ, която се занимава с документациите и болничните, и тя ми каза, че всичко изглеждало ок, като за бременна. На 26-ти (не на 25-ти, както съм се объркала в предни мои постове), когато ми е прегледа при АГ ще му кажа да ги погледне, но предполагам ще трябва да продължа с феро фолгамата+ нещо за запек  Mr. Green
Фиоре, добре дошла Simple Smile, имаме инфо за групата на 1вата страничка от темата  Simple Smile Може пък след 1 раждане да се оправят нещата и да забременееш нормално  Wink
Бейби, Късмет на ФМ и да кажеш как е минало после  Heart Eyes

# 551
Отидох аз да се изследвам, оказа се, че ПКК не включвала захар, а само захарта се покачвала ако съм хапвала преди това.
Хемоглобина пак ми е нисък - 109
На мен с ПКК ми правят и биохимия -  изследването за захар, СУЕ и още няколко неща - билурбин и други ?! Захарта е важна по време на бременност заради хестационен диабет. Явно е различно в различните лаборатории. Иначе има и разширена ПКК, която включва и диференциално броене, нея си я искам допълнително за ревматоидните маркери за артрит.
Относно хемоглобина, моя след един месец прием на ферофолгама и после още един месец и ферофолгама и фероградумет е 110. Ще ме боцкат май с Б - комплекс след 7-мия месец. Sad

# 552
Всичко мина! Пол-мъжки ,318г 21см. Heart Eyes Бебчето ми се развива както трябва,но има проблем в лява и дясна маточна артерия,шанса за прееклампсия към края е повишен.Ама всичко ще е ок. Heart Eyes Видяхме се и на 4Д доки показа на мъжо 5милиметрова пишка,а той днес е на седмото небе.Минахме покрай един магазин за обувки и ми направи подарък.Ей така отвътре му дойде,вика ми ела да ти купя едни ботушки.  hahaha Аз пък сто чифта да имам пак не отказвам. Heart Eyes Та така,мина моята ФМ. Heart Eyes

# 553
Браво Baby,супер baby_neutral Heart Eyes
Нашата сватба беше голяма, прекрасен спомен! Heart Eyes

А вие как усещате бебетата си?
Аз съм в 17г.с, все още не го усещам или поне не съм сигурна...
Усещам от време на време едно " туп", не знам как да го обясня, все едно нещо.. хм.. като потупване/ потрепване еднократно. По някое време пак така...

# 554
  • София
Здравейте и от мен!
Аз все още не усещам нещо особено като мърдане, по=скоро някакво трепване от време навреме - в 16 г.с. съм.
Иначе тази седмица бях при лекаря, каза, че е ок, боря се с хемоглобина и цистита и това е.
Сватба ние не сме правили, само подписване този юли, след 10 години съжителство. Бяхме само с кумувете, а сина ни и техните 3 деца ни бяха шафери. После на ресторант и мина чудесно. Simple Smile
Иначе за кърменето се надявам този път пак да кърмя. Сина ми го кърмих до 1 г. 3 месеца, но първите 2 месеца беше невероятна борба - плоски зърна, кървене, ужасна болка, той повръщаше кръв, аз плача - Кошмар! А сега ще видим, вероятно ще започна да се мажа с крем с ланолин преди раждането.
За съжаление, всичко съм забравила, минаха 9 г.  ooooh! Днес се замислих, с каво сме мазали детето като новородено и не можах да се сетя.  Confused А и то сега козметиката е още по-разнообразна.  Wink

Baby.st.ss, супер, че всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт