Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 31 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 102 484
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Аз имам 01 от тези на Essence. Ако не пия нищо и не пуша, се задържа час, час и нещо.
Но аз и не съм попадала на светло мноооого издръжливо червило. Почти всичките изчезват след час-два, поне това на Essence не изсушава и не оставя кофти следи по устните.
Иначе при по тъмните цветове, според мен, може да се говори за по-голяма издръжливост.

# 106
На мен не ми издържа дълго на устните, може би час, но и никое червило при мен не издържа дълго. Друг е въпросът, че трудно се намира. В Лили и ДМ в София масово са останали само червените цветове, първите светли три нюанса не се намират никъде, а обиколих 5-6 магазина. Изкупили сте го навсякъде, момичета  Laughing

# 107
Утре отивам да го търся и аз това на Essence, да видя същото ли е като старото.

В голяма чуденка съм дали да си подновя Revlon Colorstay, какво ще кажете... траен ли е като старият?
Или да взема да пробвам новия на Catrice?

# 108
Момичета, имам спешна нужда от помощ. Вчера си взех фнт на Буржоа Хелти микс, на който не пише докога е годен. Проверих кода отдолу на шишенцето в три различни сайта и показва, че е изтекъл. Аз ли нещо бъркам или продават стари продукти? Моля момичетата, които го имат или ако са го купували скоро още по-добре, да напишат техния код и дали продуктът има лепенка с тази информация на български

# 109
Момичета, имам спешна нужда от помощ. Вчера си взех фнт на Буржоа Хелти микс, на който не пише докога е годен. Проверих кода отдолу на шишенцето в три различни сайта и показва, че е изтекъл. Аз ли нещо бъркам или продават стари продукти? Моля момичетата, които го имат или ако са го купували скоро още по-добре, да напишат техния код и дали продуктът има лепенка с тази информация на български
Кода показва датата на производство.

# 110
Cveti23, по принцип годността е 36 месеца след датата на производство. Някои сайтове директно изчисляват срока на годност, а други само показват датата на производство. Най-вероятно ти е изписало date of production. Но не е и невъзможно по нашите ДМ и Лили да се намират продукти с изтекъл срок на годност. Аз съм намирала за жалост.  Peace

# 111
Е...и аз значи Sad от ремедиум е фнт. И в трите сайта пише дата да производство януари 2013, годен 36 медеца до януари 2016...ужас

# 112
Е...и аз значи Sad от ремедиум е фнт. И в трите сайта пише дата да производство януари 2013, годен 36 медеца до януари 2016...ужас
Еми или го върни, или го ползвай.

# 113
Върни го задължително, ако имаш касова бележка. И си инсталирай на телефона приложение Cosmetics checker. Аз винаги проверявам с него преди да купя нещо.  Peace

# 114
 Laughing как ще го ползвам  Laughing няма такъв вариант. По-късно ще ходя да  им го върна Simple Smile

# 115
И аз винаги проверявам, но вчера в бързината...той сигурно и затова е намален от 25 на 15...може ли такова нещо

# 116
  • София
Чак сега забелязах, че има нова тема, пропуснала съм я.
Благодарение на вашите съвети и препоръки съм си купила доста хубави козметични продукти.Продължавам да следя!

# 117
  • Варна
Днес си купих и аз едно от течните матови червила на Ревлон. Много харесвам техните продукти за устни. По принцип мислех да пропусна, понеже ми се събраха доста червила, но отнесох един тъмен цвят.
Напоследък най-често нося едно на Буржоа, отново течно и матово, а другите търпеливо си чакат реда, който не идва и не идва. Сега поне с това ще поразнообразя.
Взех и Voluptuous False Lash Effect на Макс Фактор, но няма да я отварям засега, дано се сработя с огромната четка.

И вече чакам новия каталог на Лили.

# 118

Взех и Voluptuous False Lash Effect на Макс Фактор, но няма да я отварям засега, дано се сработя с огромната четка.

Имам тази http://i.pinger.pl/pgr168/b446f596000dd6ac4f0cb176/max-factor-fa … do-rzes-black.jpg и мислех, че ще е проблем голямата четка, но всъщност се работи много лесно. Като гледам са горе-долу еднаква големина с твоята. Сподели отзив, когато я пробваш. Аз съм голям фен на спиралите на Макс Фактор и сега тъкмо ми е време за нова  Laughing

# 119
И си инсталирай на телефона приложение Cosmetics checker. Аз винаги проверявам с него преди да купя нещо.  Peace
А кой е batch кода?

Общи условия

Активация на акаунт