Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 31 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 102 337
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Пантерка, и аз не харесвам Морингата, хич. Аромата й де.
Благодаря и за препоръката за комплект Алверде. Ще завърша един,  много харесвам маслата им.

# 736
Момичета, бихте ли ми препоръчали някакъв хубав измиващ гел? Ако сте доволни от някой от по-висок клас, също може да споделите.
Розовия на Микса мн ми харесва, кремообразен гел, прави разкошна пяна от половин помпа, мирише много свежо. Води се против зачервявания и сухота на кожата. Сега за зимата ми е чуден. Peace

+1 и от мен за розовия Микса. Ползвам го от около две седмици и е страхотен, дори по-напред в темата го изхвалих. Ползвала съм и медицинска козметика, и козметика от висок клас, защото имам широки пори и чувствителна кожа, която лесно се зачервява и мога да кажа, че Микса сравнен с няколкократно по-скъпи гелове се справя на едно ниво с тях. Най-близък като усещане на кожата ми е с гела за чувствителна кожа Юсерин. До утре е на цена от 6 лв и стотинки (не запомних точно колко) в ДМ, аз го взех от Лили за 7 и нещо, промоцията и там е до утре.

# 737
Някой занимава ли му се да пуска нова тема или аз по-късно(към 13-14)да направя

# 738
Моля да ми препоръчате кристали за коса. Досега не съм ползвала и ми се ще да опитам. В ДМ и Лили има разнообразие, но не знам на какво да се спра. Косата ми е фина, бързо се замърсява, мия я през ден, рядко ми се налага да я боядисвам. Шампоан, балсам и маски ползвам дрогериен клас след неприятни експерименти с Керастас и Лакме, явно не успях да подбера нужните продукти. Преса не ползвам, а професионален сешоар.
Сега съм се насочила към кристали, а това, което целя, е по-плътна и бляскава коса без омазняване и наелектризиране. Никога не ми е цъфтяла косата, за което съм благодарна Simple Smile

# 739
Някой занимава ли му се да пуска нова тема или аз по-късно(към 13-14)да направя
Не съм вкъщи, който може да пусне темата.

elian, като се прибера, ще снимам един маслен серум, който има вид на кристали и се оказа страхотен. Напълно непознат ми е, беше на промо в ДМ и го взех случайно, а той се оказа находка за моята суха, чупеща се, къдрава коса. Действа ми и като стилизиращ продукт, та не слагам след него разни мазила за оформяне на къдрици и косата ми стои жива.

# 740
Бижу, какво щяхме да правим без теб Hug
С нетърпение ще чакам да покажеш този продукт! Но се замислих - косите ни са твърде различни, моята е далеч от суха, като се замисля, по-скоро като на Калиста Флокхарт или Наоми Уотс е, с дължина около раменете..
https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1 … DoOQKXj0H0b4GM%3A
https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1 … 7TUxoWizIWuUTM%3A

# 741
elian, кристалите, от които винаги съм била доволна, са тези на LineaBio и BioPharma.
Ползвала съм още няколко вида - последно на Victoria beauty. Не ми допадат.
Маслата на Balea също вършат чудесна работа. Последно ползвах Oil repair. Не са точно кристали, но за заглаждане и блясък вършат работа. Peace

# 742
Благодаря, Emerald, виждала съм ги и двата вида кристали, може би точно някой от тях ще взема, понеже са достъпни и няма да ме е яд, ако не ми допаднат. За кристалите на Виктория и аз четох отрицателни ревюта..

# 743
Заповядайте в  Н О В А Т А   Т Е М А

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 15:03 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт