Любители на котки - Тема 109

• 42 993
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Записвам се в новата тема.
Изабелка
Скрит текст:
Скрит текст:

# 31
Благодаря, дано.
Хубава Бела и Изабела, напомни ми, че трябва да реша Топчо.

# 32
Ах, какви са рошави всички Simple Smile

# 33
  • София
Прекрасни рошльовци.  Heart Eyes  И по този повод- къде е Късметка?  Heart Eyes И на Епона тройката липсва.  Heart Eyes

# 34
Milasara, ти 4 дечица ли имаш  Heart Eyes Малко извън темата, но сега забелязах...

Елито, вашето битанче на колко месеца е..голям бонбон е  Blush

Нервен_Хамстер, страхотен кадър !

Всички котачета са много сладки  Flutter

Аз тъкмо отворих лаптопа и Дайна се разходи върху клавиатурта. Май всички комикси за котки са истина  Laughing Паднала ни се е голяма глезана! Само да я погледнем и вече идва да се гали. Мърка толкова много, че си мисля, че ще й паднат батериите.
Прибрах се на обяд, защото работя на 5мин от вкъщи, за да я проверя. Влязох в хола - няма и следа от нея. А само в хола и коридора й бяхме оставили отворено. Търсих я близо 10 минути и чух едва доловимо мяукане. Оказа се, че се е завряла под дивана, но не отдолу, а в кухата част, която е склад за завивки  Mr. Green Вече се чудех как ще обяснявам на малката, че сме изгубили котана  Crazy
Вечерта я изкъпахме с шампоан в един леген. Гък не каза, нямаше мятане, дране...въобще стоически издържа (дали ще е така само първия път  newsm78). После я попивахме и топлихме в продължение на 30 минути - и това понесе. Сресах й козинката, гледам всеки ден да отделям по 2 минути за това упражнение. По едно време почна да се ближе и доста се близа, с все още влажна козина - това какво означава?
Около час прекара в гушкане с нас на дивана...и все още лежи като принцеса тук до мен  Mr. Green Май й харесва новата къща, а и стопаните. Мила е с нас, позволява ни да я гушкаме. Играят с малката, а тя е като залепена за нея  Mr. Green

Лека нощ  Hug

# 35
Близането означава ,че си оправя "тоалета"  Mr. Green

# 36
  • София
Milasara, ти 4 дечица ли имаш  Heart Eyes Малко извън темата, но сега забелязах...

Да, 4бр ми се намират.  Wink  А за близането след къпане- явно не я вършим достатъчно качествено тази работа и те се чувстват длъжни да поправят нещата.  Laughing

# 37
Таня, благодаря за хубавата тема.

Всички сте прекрасни Heart Eyes

Айде и ние подред на номерата (големината по възраст Simple Smile):
Петя

Мони

Янко

Петя много се страхува още, все се крие. Но гледам, че папа "скришното ядене". Зад хладилника й стана тоалетна, аз се чудих онзи ден откъде мирише Joy Днес имаше нови подаръци  Joy Ще и сложа купичка с бенто там Simple Smile

# 38
Добро утро!

Постът и молитвата на Бела започват от днес. Даже не си дочака консервите. Мислех си аз да и давам по един пауч сутрин и вечер гранули. Да, ама гранулите зависват. Говедото си чака пауча, пее и мърка, а купичката с гранули тежко пренебрегва. Ще и скъсам ушите. Що ли ми трябваше да си правя експерименти, тъкмо прояде като хората  #Cussing out Изобщо няма да и давам консерви, ще и сваря сърца и ако не ги яде остава само на пост и молитва, докато не си прояде пак гранулите. Упорито животно, ей!

# 39
Добро утро!
Да ви покажа котарака и котараната.
Мъфин,(кръстен на сладкиша Мъфин),накратко Мъфи  Simple Smile На 1 годинка и половина  Simple Smile

Тук е малък

Тук е сватбар   Laughing

image hosting no registration

И шофьор  Grinning

screenshot

И Дара-злобара на 5 години, персийка (кръстена ан Мистър Дарси, от "Гордост и Предразсъдъци"  Mr. Green Mr. Green)

host image online

Само да вметна, че и двете ми котки са много злобни  Mr. Green и демонично изглеждащи. Grinning
Мъфи е много див, агресивен, луд, скачащ навсякъде, нахален, обича да е сред хората,палав е, не е карпизен, яде всичко, вечеря заедно с нас.
Обаче Дара е чиста аристократка, само да припариш до нея и изчезва в миг, не обича хора, обича да стои и ходи само по баща ми, гледа лошо и е доста зла и почти не дава да я пипнеш, трябва много да я дебнеш. От малка си е такава.
Не дава да се пипа, да се реши,да се чисти и къпе. С триста зора се извършват тези процедури.

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 10:09 от Miss_Bingley

# 40
Много красоти тази сутрин. Heart Eyes
Добро утро!

Постът и молитвата на Бела започват от днес. Даже не си дочака консервите. Мислех си аз да и давам по един пауч сутрин и вечер гранули. Да, ама гранулите зависват. Говедото си чака пауча, пее и мърка, а купичката с гранули тежко пренебрегва. Ще и скъсам ушите. Що ли ми трябваше да си правя експерименти, тъкмо прояде като хората  #Cussing out Изобщо няма да и давам консерви, ще и сваря сърца и ако не ги яде остава само на пост и молитва, докато не си прояде пак гранулите. Упорито животно, ей!
Много е лоша.
Дай ѝ сърца и я остави после на гранули само, като види, че няма нищо друго ще ги прояде.
Топчо така ми правеше отначало, чакаше консервата, упорит е, но и аз не се давам. Laughing

# 41
Абе само моето ли е такова ненаситно  , от сутрина е омела 2 купички гранули и в момента моли за още . Ако й сложа пауч е още по-досадна с молитвите ,че един не й стига и иска още  .

# 42
  • Козлодуй
Благодаря за новата тема много се радвам на вашите по-млади котета ето моята старица Мърки вярна Simple Smile
Скрит текст:
На това одеалце обича да се маскира Simple Smile
Скрит текст:

# 43
  • София

Елито, вашето битанче на колко месеца е..голям бонбон е  Blush

Мерсии  Heart Eyes

Джин е на 2 месеца /става в неделя/, а Пепси става на 9 месеца.

Някой има ли идея как да отуча малкия да хапе? Пепси не правеше така, но тъй като Джин е сам в котило и е рано отделен, явно си изразходва енергията по нашите ръце  Laughing

# 44
Аз съм с въпрос. Бишкота безпроблемно я минахме преди няколко седмици от РК на Аплауз. Обаче имам чувството, че е постоянно гладна сега. Ходи и обира варени картофи от дъската, опитва се да лочи от тигана мазнина, гранулите ги изяжда почти веднага всички, а и слагам повече дори от колкото пише на пакета, не знам какво ще става ако и слагам колкото трябва. Слагаме и сутрин и вечер, понякога по малко на обяд. Когато беше на РК, слагахме сутринта, и тя си ги ядеше цял ден. Малко сега, малко след час, малко след 2... Вечерта пак, и сутринта понякога дори имаше още мъничко от вечерните гранулки.
Сега аплауза го вдишва за 2 минути и до вечерта купата празна, ходи тропа с нея от време на време.
Не знам какво да я правя... 

Общи условия

Активация на акаунт