Любители на котки - Тема 109

• 43 013
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Моята и тя е вечно гладна и общо взето яде по 3-4 пъти на ден, но тъй като купичката й е от една сапунерка , не съм много сигурен дали й давам много или малко, ама тя си е нахалница и който влезе в банята го води да му показва купата  Laughing

# 46
Здравейте, Шоша е зле. Водих я на лекар, каза да я мажа с йодасепт. Мажа, но не съм се сблъсквала с такова нещо. Някой борил ли е такъв проблем?
Скрит текст:

# 47
Какъв е проблема? Да не е от някаква гъбичка? Ние се борим с гъбички при черния вече втори път. Мога да ти кажа как ги преборихме, ако са това. Много са упорити.
Я,дайте идея какво да давам за топки от косми на персийската?Паста, хапки?

# 48
В интерес на истината не разбрах какво е. Йодасепта не е за гъбички, тече лимфа и кръв, подуто е и я боли, чак плаче. Каза към месец да я мажа, като отшуми + 7 дена.

# 49
Ужас, милото.
Не знам аз какво е това.

# 50
Джак, Хамстер, нормално е през ноември на ядат повече. Ако 4-килограмова котка, вталена през лятото, трябва да навакса например 500 грама, това са 12 процента или колкото са грубо 10 кг телесно тегло при човеците.

Аделинда, ако остава надуто, сякаш не е абсцес. Потърси добър хирург да каже какво е, без да чакате цял месец.

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 17:45 от за животните

# 51
adelinda ти нали беше казала ,че и другите ти котета имат такова нещо ? Като я води на лекар взеха ли й проба от мястото да видят какво е ? При мен с Чарли веднага вземат проба и тогава казват . Според мен ти трябва по-кадърен доктор щом виждаш ,че животинката се мъчи . През този един месец дето ти са казали да я мажеш, не казаха ли нещо за контролни прегледи ? Чарли го викаха на контрола някъде около 5-тия ден . Thinking

# 52
adelinda ти нали беше казала ,че и другите ти котета имат такова нещо ? Като я води на лекар взеха ли й проба от мястото да видят какво е ? При мен с Чарли веднага вземат проба и тогава казват . Според мен ти трябва по-кадърен доктор щом виждаш ,че животинката се мъчи . През този един месец дето ти са казали да я мажеш, не казаха ли нещо за контролни прегледи ? Чарли го викаха на контрола някъде около 5-тия ден . Thinking

Kaза че и в ушите на котките ставало така, Шоша няма. Другите имат черни точки, котешко акне мисля се води, не е подуто и не ги боли. Където се е спукало, не е подуто, само на едно място е подуто още. Не се и храни последните дни, повръща. Сякаш май е за втори лекар, не знам. Подобри се от Йодасепта иначе. Най ми е чудно, че за подобно нещо нито съм чувала нито виждала.

# 53
Аз смятам ,че е добре да я види втори лекар , особено щом не иска да се храни и повръща . А в ушите по принцип се появяват гъбички .

# 54
И аз така.

Днес докато е ресал Топи, ММ е забелязал, че по стомахчето на котката има някакви черни точици. Получих удар като чух из нета какво ли не пише.
Срам, не срам, утре мисля да го заведем до ветеринар.

# 55
Аз смятам ,че е добре да я види втори лекар , особено щом не иска да се храни и повръща . А в ушите по принцип се появяват гъбички .

Ми знам ли, вероятно ще я водя. Писах тук ако някой е карал подобно нещо да ме успокои. Да не се окаже рак накрая Confused

# 56
Успокой се само.
Аз с моя проблемен Топи през какво ли не съм минала, никога не си мисли най-лошото.
Заведи животинчето и на друг лекар, никога не е излишно второ мнение, точно както при нас хората.
И не чети всевъзможни коментари из форуми, като мен. Peace

# 57
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз май бях писала за мазане с Брауновидон  newsm78 Thinking. Това е пак с основна съставка йод, но е под формата на вазелин. Ето - http://apteka.framar.bg/02001346/%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%83%D0%BD% … -20-%D0%B3%D1%80-
Друг беше писал за сребърната вода, която също е мощно антисептично и антигъбично средство.
Както и да е. С две ръце съм да се потърси спешно друг ветеринар.
Ако животинката я боли, няма как да се храни и така силите й още ще паднат. Sad
При всички случаи продължавай с йодасепта щом си забелязала подобрение, до чуването на второ мнение.
Не виждам откъде си, но заради Силвестър с децата ходехме до Пловдив въпреки, че съм в областен град. Знам нивото на местните ветеринари и макар да има тук-там по някой проблясък, не е достатъчен за да им се доверя 100-процентово. Peace

# 58
Аз май бях писала за мазане с Брауновидон  newsm78 Thinking. Това е пак с основна съставка йод, но е под формата на вазелин. Ето - http://apteka.framar.bg/02001346/%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%83%D0%BD% … -20-%D0%B3%D1%80-
Друг беше писал за сребърната вода, която също е мощно антисептично и антигъбично средство.
При всички случаи продължавай с йодасепта щом си забелязала подобрение, до чуването на второ мнение.
Не виждам откъде си, но заради Силвестър с децата ходехме до Пловдив въпреки, че съм в областен град. Знам нивото на местните ветеринари и макар да има тук-там по някой проблясък, не е достатъчен за да им се доверя 100-процентово. Peace

От Пловдив е  Laughing

# 59
Аз май бях писала за мазане с Брауновидон  newsm78 Thinking. Това е пак с основна съставка йод, но е под формата на вазелин. Ето - http://apteka.framar.bg/02001346/%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%83%D0%BD% … -20-%D0%B3%D1%80-

Къде в Пловдив сте я водили? До преди ден, два си имаше апетит. Сега повръща, може и от лекарството че го ближе. Хапна топено сирене апетитничко, успокоих се:)

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 19:41 от adelinda

Общи условия

Активация на акаунт