VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 563
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 350
  • 221B Baker Street
Ирина обаче е голяма клюкарка, винаги е първа писта да гледа изпълненията и в спалнята, и в кенефа, просто ме изумява нездравото й любопитство. Бе стой си, пий си пиенето, какво се правиш на фенер.
Още по-яко е, тя самата да им налива пиенето, учейки ги как се пие текила, после да слухти до вратата на тоалетната и накрая да дръпне един здрав разбор на поведението им, заедно с още три клюкарки... А и като гледам промото за довечера, на сутринта да набие канчето на всеки, който си позволи дори да погледне така лошо изложилата се снощна мъжемелачка...

# 1 351
Само недей за "пазара" да казваш. Вече ме разкостиха когато аз изръсих, че предаването си е огледало на пазара си. Peace
Е няма как да не е така, хората не инвестират милиони просто ей така.

Обаче няма нищо срамно, това че гледаме ВБ не ни прави тъпаци, нали?  tooth

На мен предаването ми харесва с това, че повдига интересни въпроси/ситуации между отношенията на едни непознати хора. Дава хляб за доста философстване. Нещо, което почти не се получава в самото предаване, коментарите му в и извън него.

Емоция, импулс, давай да обиждаме и да се делим на лагери...  smile3507

# 1 352
Според вас, Ристо харесва ли Емануела и обратното - Еми харесва ли Ристо?  newsm78

# 1 353
  • София
е какво има да те разкостват.
то е видно пазара какво/кого харесва.

# 1 354
Аз също не харесвам Емануела, защото робувам на собствения си вкус, но смятам, че е добър играч, защото без да е тръгвала в атака първа, тя отвърна на всички удари хладнокръвно и с точност. Peace
На мен такова отвръщане не ми харесва обаче. Не ми стига един вид, искам повече, ненаситен съм.  Sunglasses

# 1 355
Според вас, Ристо харесва ли Емануела и обратното - Еми харесва ли Ристо?  newsm78
Сега колко се харесват не знам, ама така ги видях снощи, пиеха, чукаха се (в смисъл с чаши  Laughing), че само си представям, какво би се случило, ако не бяха вътре в къщата.  Sunglasses

# 1 356
Според тази тема и аз явно не живея на тази планета - няма как да харесам поведението на двете, дето си играят на пляс, пляс ръчички и имат една единствена цел да дразнят останалите, че и да се гордеят с това.

Аз видях единствено, че Емануела има голям тренинг с пиенето и уж Ирина по цял ден с чаша в ръка се разхождала, но пияна не са я показали

При тоя инфантилизъм, който цари вътре, пляскането на ръчички е най-малкият проблем. И те имат право на своите 3 минутки злорадстване след цялата злъч, която им се изсипа на главите.

Съгласна. Но защо за едните винаги се намира оправдание, а другите биват плюти и хулени, нали и те живеят в същата обстановка.

Извинявайте, но не се ли казва "инфантилност"? Или със саркастизъм е употребено тук... newsm78
(пояснявам, че "саркастизъм" беше измислено от Рени, за да не остава неразбрано Peace)

# 1 357
  • София

Веднага се сетих за този виц:

Луда любов, разхвърляни дрехи, нажежен въздух. Към 4 сутринта младоженецът казва:
– Мила, ще ми подадеш ли чаша вода! От хола свекървата се обажда:
– Чочко, както си се запотил, остава и студена вода да ми пиеш сега!

# 1 358
Според вас, Ристо харесва ли Емануела и обратното - Еми харесва ли Ристо?  newsm78
Тя него - да, той нея - не бих казала. Според мен я харесва "като за един път".  Laughing
Замислих се как ли щеше да изглежда случката, ако Емануела беше мъж, а Христо - жена. Едва ли на Емо щеше да му се казва "Евала, че разобличи Христинчето, дето се прави на моралистка".

# 1 359
  • У Диспансера ...♥♥♥
Що не изгледате видеото с напиването, да видите кой започна да им налива текила и да им подава чашките...
Как кой, Ирини разбира се, като най-добрата майка  Mr. Green

# 1 360
Ирина обаче е голяма клюкарка, винаги е първа писта да гледа изпълненията и в спалнята, и в кенефа, просто ме изумява нездравото й любопитство. Бе стой си, пий си пиенето, какво се правиш на фенер.
Още по-яко е, тя самата да им налива пиенето, учейки ги как се пие текила, после да слухти до вратата на тоалетната и накрая да дръпне един здрав разбор на поведението им, заедно с още три клюкарки... А и като гледам промото за довечера, на сутринта да набие канчето на всеки, който си позволи дори да погледне така лошо изложилата се снощна мъжемелачка...
И много обича да казва на големи хора какво да правят, говорят и мислят Laughing
Последно на Христо забраняваше да слуша Миглена, сакън да не би някой друг, а не тя да намери изход от ситуацията. Сега Емануела ще подлага на остракизъм... Прав беше Боби - твърде дълго се е задържала вкъщи да гледа деца, вече не помни как трябва да се държи с възрастни.
Още в Черешката ми направи впечатление как посрещна гостите си: "Хайде, бе, шушулки!" Rolling Eyes

# 1 361
И много обича да казва на големи хора какво да правят, говорят и мислят Laughing
Роден лидер.  Laughing

# 1 362
Що не изгледате видеото с напиването, да видите кой започна да им налива текила и да им подава чашките...
Как кой, Ирини разбира се, като най-добрата майка  Mr. Green
Това и е патент на нея - да помага на хората да се излагат, да ги подхлъзне по надолнището и след това да гледа сеир. Или да слухти по вратите Mr. Green

# 1 363
Аз също не харесвам Емануела, защото робувам на собствения си вкус, но смятам, че е добър играч, защото без да е тръгвала в атака първа, тя отвърна на всички удари хладнокръвно и с точност. Peace
На мен такова отвръщане не ми харесва обаче. Не ми стига един вид, искам повече, ненаситен съм.  Sunglasses
Малко по-подробно и конкретно може ли? Sunglasses

# 1 364
Според вас, Ристо харесва ли Емануела и обратното - Еми харесва ли Ристо?  newsm78
Мисля, че и двамата се харесват до някаква степен, т.е. страстите им са взаимни. То иначе не би се и получило това там, не-знам-точно-какво-беше, напиване с екстри (дали повръщане, дали целуване, нямам идея). Ако някой ти е отблъскващ и непоносим, не правиш такива неща в неговата компания.  

Общи условия

Активация на акаунт