VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 563
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 470
Алкарин, дай на Емануела дяволитата усмивка и поглед от изповедалнята, когато обсъжда Христо с биг брадър Simple Smile от вчера е.

# 1 471
Скрит текст:
Последните постове на Лара в личния ѝ фейсбук, цитирам:

Lara Zlatareva
2 часа ·
Пазете си децата! Някъде, някоя "млада майка" може да им каже: "на здраве"... Някъде, в един свят, който до скоро не познавах, да завлечеш пиян мъж в тоалетната е "яко"... Някъде да си част от интелигенцията е обида... Някъде книгите, филмите, разговорите за театър... са тежки пороци. Има и друг свят, за щастие. Свят, в който никой не пита: "Какво е Гетсби?", или "Какъв е тоя Христо Живков?"... Пазете си децата!

Lara Zlatareva
35 мин. ·
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички, за които думите КУЛТУРА, ТЕАТЪР, ЛИТЕРАТУРА, ПРОСВЕТА... не са пороци! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички, за които интелектуалец не е обида! ЧЕСТИТ ДЕН НА БУДИТЕЛИТЕ!

За мен Лара е Мара от нашата тема.
------------
За мен лично Лара е НИКОЯ ..една лисбиика ,която не я огря с Ирина и ръси разни ми ти бисери от соца.Ларо ти па каква интелегенция си бе жено,кой вятър те вее.Нито си артист-нито жена,че да ми се вихриш..ти си една от многото които чрез секс не е могла да осъществи некадърността си..ти си една жена винаги в сянката на някой..ти си просто НИКОЯ....а за будител олиииииии просто,ще си замълча
Разбрах те! Напълно.  Stop

# 1 472
Борислав изглежда окай в предаването , не знам дали в реалния живот е така.

# 1 473
  • Тра-ла-ла
мен много ме привличат такива. Бобко и той същия, как веднага я строи Емануелката. А тя идиотката с тоя Христо. направо мъжът не е ли командор, не  усещам мъжкото в него. После обаче много се тормозим заедно.
Бобко е една бета версия. На 38 години щом не е станал твърд мъж....има да го чакаш. Хич не я е строил Емануела. Просто бързо му писва да стои до лиготии и като цяло понеже е дървен - се чувства неловко до нея. Не е твърд, ако му тропнеш с крак докато те лае - ще избяга като улично куче Laughing
Скрит текст:
Баш така става. Ама съм ти казвала, че си жилав Козирог. И за това искаш нещо по-силно от теб. Пък аз такова ранимо и чувствително - убийствено ми е да имам командор, деспот и скандалджия. Ама и лъзгав лигоч като Христо не трая

# 1 474
OX'AMAH, не ми се гледа - свалих го за да видя номинацията на Миглена  Peace, просто тези са в начлото и ми станаха смешни какви муцки правят.

Иначе гиф-чета стават супер лесно със ScreenToGif 2.2

Ето я и галеницата в по-голям размер  Joy
free picture hosting

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 18:41 от Alcarin

# 1 475
  • Тра-ла-ла
Алкарин, дай на Емануела дяволитата усмивка и поглед от изповедалнята, когато обсъжда Христо с биг брадър Simple Smile от вчера е.
Има още един готин кадър на Емануела, достоен за гиф. Днес го забелязах. Точно когато Ицо отива до тоалетната - тя замижава, отваря очи и ги завърта лукаво, след което и тя тръгва към банята.
02:49 https://www.vbox7.com/play:b25ce77f95

# 1 476
мен много ме привличат такива. Бобко и той същия, как веднага я строи Емануелката. А тя идиотката с тоя Христо. направо мъжът не е ли командор, не  усещам мъжкото в него. После обаче много се тормозим заедно.
Бобко е една бета версия. На 38 години щом не е станал твърд мъж....има да го чакаш. Хич не я е строил Емануела. Просто бързо му писва да стои до лиготии и като цяло понеже е дървен - се чувства неловко до нея. Не е твърд, ако му тропнеш с крак докато те лае - ще избяга като улично куче Laughing
Скрит текст:
Баш така става. Ама съм ти казвала, че си жилав Козирог. И за това искаш нещо по-силно от теб. Пък аз такова ранимо и чувствително - убийствено ми е да имам командор, деспот и скандалджия. Ама и лъзгав лигоч като Христо не трая

душо водно-харизматична, от поне година те чета, откакто с моя стрелец там страдах (между другото той беше много командарски) и още не съм разбрала кои мъже са подходящи за теб. Stuck Out Tongue къде ти е марсът?

# 1 477
  • Тра-ла-ла
Alcarin, нещо тази програмка се шегува с мен и не иска да ми запамети гиф-а. Дава една сюрия системни грешки. Дай някоя друга фор фрий

# 1 478
ОХ'АМАН, кажи за мен какви мъже са подходящи?😆 Марсът ми е във Везни.

# 1 479
Не знам други, предполагам има в нета много. Аз съм я инсталирала отдавна и при мен работи ок и на win7 и на win8. Пробвай с десен бутон върху exe файла и Troubleshoot compatibility.

# 1 480
  • Испания
Има още един готин кадър на Емануела, достоен за гиф. Днес го забелязах. Точно когато Ицо отива до тоалетната - тя замижава, отваря очи и ги завърта лукаво, след което и тя тръгва към банята.
02:49 https://www.vbox7.com/play:b25ce77f95

Точно това писах днес. Видях ѝ физиономиите и ми стана ясно.

# 1 481
  • Тра-ла-ла
душо водно-харизматична, от поне година те чета, откакто с моя стрелец там страдах (между другото той беше много командарски) и още не съм разбрала кои мъже са подходящи за теб. Stuck Out Tongue къде ти е марсът?
Пращам на ЛС

# 1 482
Имам усещането, че живея в някаква паралелна Вселена! Не мога да си обясня по никакъв начин, как е възможно поведението на Миглена и Емануела да се харесва... Явно такъв е "човешкият материал" останал в нашата мила Родина...
Миглена - иди-дойди, егоистичен и егоцентричен образ, но за екранен образ е перфектна - не мисля, че много хора биха я понесли в реалния живот.
За Емануела наистина нямам обяснение.
Гледам, че Боби взе първенството по подкрепа - на мен супер много ми се издигна в очите след разговора с Емануела, който тя разтълкува като ревност.  ooooh!
Напълно съгласна! За Миглена имам още надежда, че просто използва чалгарката като маша! В името да надиграе всички. За Емануела - трагично е... Сега всяка млада жена ще знае, че е велико да напиеш един мъж, който познаваш от 2 седмици, и да го понастискаш в клозета. Sick Останете в темата, и двете, да се начетете на простотии...

Прелъстяването на мъже е стара техника като света. Който го умее, го умее, трябва да ти е капнато. А нашите девойки си имат майки, да им обяснят кое е добро за тях и кое - не. На трета среща в днешно време е нормално да си легнеш с някого. Някои го правят и на първа. А ти говориш за 2 седмици всекидневно заедно...хайде няма нужда от подобен морал. Peace

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 18:59 от DeltaAzimut

# 1 483
ОХ'АМАН, кажи за мен какви мъже са подходящи?😆 Марсът ми е във Везни.
ми завси как е аспектиран, в кой дом е и тн, ама по-скоро въздушни, артистични и балансирани. Моят марс е в 8ми дом, в козирог, точен квадрат с плутон. та харесвам малко по-властни мъже. Даже, дотолкова, че не мога да разбера как другите жени харесват друго.

# 1 484
Ето и от вчера малко  Simple Smile
Скрит текст:
Много са готини  Party

Общи условия

Активация на акаунт