VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 583
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 895
Лара дори не се усеща как понякога сама се шамаросва. Когато говореше за Надя, изтъкна като неин плюс, че не се стараела да става най-добра приятелка с някого - подкрепено с жеста за кавички и дори не се замисли, че тя беше единствената в къщата, която играеше ролята "най-добра приятелка".  ooooh!

Надявам се, че довечера си тръгват Рени и Надя. И от двете не видях нито нещо интересно, нито нещо хубаво. Може и да има такова у тях, но да го бяха показали. Рени едва я издържам, точно както Миглена се изрази в едно видео.
Ако може двенките да вземат и Христо със себе си. Tired

# 2 896
И мен всеки път ми е смешно, като го чуя това от Ирини  Joy Joy
Звйнеп е от нашите  Laughing Само тя реагира на това, кой аджеба им сипваше шотовете .
Или събира материал от тук  Wink
Зейнеб си я спомням като доста ограничена и неправилно говореща преди години? Сега води На кафе??? Ееее, нямам думи. Че откъде се пръкна тая Зейнеб?! Ужас Joy

# 2 897
victoria vassileva, добри съвети даваш, ама не вярвам да стане така. Виж снимките на майка и от 15.09. и си прави изводи за средата в която е израснала с чувството, че всичко и е позволено. Не искам да звуча злобно, но само дядото КЦ се е отличил с талант и се е самоиздигнал. Бабата просто е чела текстове подготвяни от други и благодарение на красивата си външност е минала от един брак в друг, по-успешен. Баща и...вече казах. А като гледам какъв цирк направи от кончината му, не ми говорете ,че всеки тъгува по различен начин. На Деса не са и внушили елементарното чуство за прилично поведение, ценности като семейство, работа, образование.... ще има да и гледаме излагациите по още формати заради пусти пари.
Да я пускат довечера в живота , да го усети и да порасне.

То пък дядото голям талант! В коя роля толкова те е развълнувал? Злобен и надут. Едва ли се е напъвал сам да се самоиздига.

# 2 898
  • У Диспансера ...♥♥♥
Много ме дразни Христо с това негово обръщение "миличка", дори и към Лиляна..."Браво миличка! Само така миличка! Продължавай миличка"  ooooh!
И мен такива лигави мъже, много ме дразнят

# 2 899
Хорааа (по Ирина), аз ли полудявам нещо, че тази история с Деси вече ме изкарва извън нерви! Как тези вещи коментатори разфасоваха всяко едно изречение, а пропуснаха изречението на Деси "сутринта му казах какво мисля". Значи ако някой в къщата реши да си каже или сподели нещо трябва да викне стожера Ирина и подгласничката Рени за свидетели, 'щото те са институция! Ако те не са видели и чули- не се е случило! А натякването на Ирина беше мега грозно "На теб лично поне 5 пъти сме ти пазили гърба". Е точно за тези ситуация Миглена казваше за Ирина, че манипулира хората и ги наказва със собствените им емоции и ги кара да се чувстват виновни! Иначе Ирина е безкористно добра! Представям си, ако е користно! И тука три реда със звездички ще ми трябват!
Или помагаш на някой и не му го натякваш при всеки удобен случай или не помагаш!
Съгласна съм изцяло. Духовен вампир е тази Ирина. Горките и деца. А както писах за Деси имам надежда. Тежко е да останеш без опората на баща като нейния. Ще го усети бързо. Той беше като стена за семейството им. Ако не се усети и не порасне бързо, ако не коригира поведението си и не се "обере"- жалко. Момичето е чаровно, но доста разглезено и без граници в поведението. И все още не е загубено. Ще ми е интересно как ще се развият нещата с нея. Ще ми се да вярвам, че ще порасне и съзрее. Не съм съгласна, че само дядо и имал достойнства. Или че Анахид се е котирала по хубост. Деси, стискам ти палци!

# 2 900
Аз пък най-много се впечатлих, че Лара каза, че Миглена правела масажи на много хора в къщата- Ирина, Вальо Михов и тн. Та си я представих как масажира Ирина.  Rolling Eyes Защо Биг Брадър ни е спестил този велик момент?  newsm78 Интересно е, че я плюят, но се възползват от масажите й. Mr. Green

# 2 901
victoria vassileva, добри съвети даваш, ама не вярвам да стане така. Виж снимките на майка и от 15.09. и си прави изводи за средата в която е израснала с чувството, че всичко и е позволено. Не искам да звуча злобно, но само дядото КЦ се е отличил с талант и се е самоиздигнал. Бабата просто е чела текстове подготвяни от други и благодарение на красивата си външност е минала от един брак в друг, по-успешен. Баща и...вече казах. А като гледам какъв цирк направи от кончината му, не ми говорете ,че всеки тъгува по различен начин. На Деса не са и внушили елементарното чуство за прилично поведение, ценности като семейство, работа, образование.... ще има да и гледаме излагациите по още формати заради пусти пари.

То пък дядото голям талант! В коя роля толкова те е развълнувал? Злобен и надут. Едва ли се е напъвал сам да се самоиздига.
Не съм адвокат на фамилия Цоневи, но тук прекалихте. Коста Цонев има незабравим Дон Кихот от телевизионния театър, серии от "На всеки километър", "Баща ми бояджията", "Сватбите на Йоан Асен", филм който трябваше да довърши след кончината на Апостол Карамитев, филмите по Богомил Райнов. Даже ранните филми от стил италиански неореализъм си заслужават. Да, като характер беше чапат и непоносим, конюнктурен при присединяването към НДСВ, но не и бездарен. По принцип даровитите хора не са равни.

# 2 902
Хорааа (по Ирина), аз ли полудявам нещо, че тази история с Деси вече ме изкарва извън нерви! Как тези вещи коментатори разфасоваха всяко едно изречение, а пропуснаха изречението на Деси "сутринта му казах какво мисля". Значи ако някой в къщата реши да си каже или сподели нещо трябва да викне стожера Ирина и подгласничката Рени за свидетели, 'щото те са институция! Ако те не са видели и чули- не се е случило! А натякването на Ирина беше мега грозно "На теб лично поне 5 пъти сме ти пазили гърба". Е точно за тези ситуация Миглена казваше за Ирина, че манипулира хората и ги наказва със собствените им емоции и ги кара да се чувстват виновни! Иначе Ирина е безкористно добра! Представям си, ако е користно! И тука три реда със звездички ще ми трябват!
Или помагаш на някой и не му го натякваш при всеки удобен случай или не помагаш!
Съгласна съм изцяло. Духовен вампир е тази Ирина. Горките и деца. А както писах за Деси имам надежда. Тежко е да останеш без опората на баща като нейния. Ще го усети бързо. Той беше като стена за семейството им. Ако не се усети и не порасне бързо, ако не коригира поведението си и не се "обере"- жалко. Момичето е чаровно, но доста разглезено и без граници в поведението. И все още не е загубено. Ще ми е интересно как ще се развият нещата с нея. Ще ми се да вярвам, че ще порасне и съзрее. Не съм съгласна, че само дядо и имал достойнства. Или че Анахид се е котирала по хубост. Деси, стискам ти палци!
Аз също й стискам палци! Далеч съм от мисълта да я защитавам за всичко. Виждам грешките й, виждам, че е объркана, но не виждам злоба в нея. Просто тези тенденциозно видеа и коментари ме провокираха. Маги Желязкова прекали с коментарите за алкохола. Може би е права, но защо за едни се грижихме и ги щадяхме, а към Деси само обвинения. Половината участници влезнаха в къщата да лекуват зависимости и всички се хвърлиха да им помагат, дори самия екип. Превърнаха го в нарко комуна заради Жана, бориха се с нейната слабост към храната и опиятите, и всичко й се прощаваше, защото, видите ли, тя била щура, ексцентрична и голям артист! Просто патологична лъжкиня! На Ути зависимостта към мазните манджи се лекува с Иринина любов и подкрепа от целия екип. На Лила болежките- с кошница и пазене на нервите, да не би случайно да се развълнува от номинации- бам- галеница! На Христо зависимостта към собствената му персона и его- с молби! На Деси проблема- в национален ефир ще я оплюем! Гадничко си е!

# 2 903
  • Ню Йорк
Довечера да си ходят Цонева и Надя под ръчичка  Naughty

# 2 904
Скрит текст:

Не съм адвокат на фамилия Цоневи, но тук прекалихте. Коста Цонев има незабравим Дон Кихот от телевизионния театър, серии от "На всеки километър", "Баща ми бояджията", "Сватбите на Йоан Асен", филм който трябваше да довърши след кончината на Апостол Карамитев, филмите по Богомил Райнов. Даже ранните филми от стил италиански неореализъм си заслужават. Да, като характер беше чапат и непоносим, конюнктурен при присединяването към НДСВ, но не и бездарен. По принцип даровитите хора не са равни.
Абсолютно споделям мнението на victoria vassileva. Но аз съм израснала с безбройните роли на Коста Цонев и той беше за мен един от най-любимите български актьори, а по-младите потребителки в темата едва ли са имали такава  възможност.  Confused

# 2 905
....Зейнеб си я спомням като доста ограничена и неправилно говореща преди години? Сега води На кафе??? Ееее, нямам думи. Че откъде се пръкна тая Зейнеб?! Ужас Joy

Е, има известен напредък дамата, но и днес, като Рени, съчини нова дума - разгърва. Разгръща ѝ беше сложно да се сети. На мен тембърът ѝ ми е дразнещ.Peace

# 2 906
Да, образовани са, имат кариера, много неща са им били лесни в живота, но не стигат далече

Даже не е образована. Пращали са я да учи в чужбина и какво от това. Посредствена жена с махленски изказ, невъзпитана, отвратителни маниери. Глас на жена пушачка и алкохоличка на 60+.Нищо женствено не откривам в нея. Перушана! По мое мнение  държанието й  се доближава до това на Жана, която казва, че е израснала в домове.

# 2 907

А според мен това е най-кухият български актьор. Под "кух" не разбирам "глупав". Слава богу, близки контакти с него не съм имала. Но предвид интервютата му, аз съм останала с изключително лошо мнение за този човек-студен, безцеремонен, социалистическа звезда, незнайно защо толкова ухажвана. Предполагам, че е запълнил ниша в социалистическата култура, която е била свободна и му е паснала като удобен чорап. Можеш да изброяваш колкото искаш негови филми и постановки, но тези, с които си започнала за мен са безвъзвратно отшумели и нестойностни. Заради Коста Цонев за малко да намразя дон Кихот! Във филмите по Богомил Райнов е един бастун. Добре, че са книгите на Богомил Райнов, че да се насладя на историите.
Естествено, на великите артисти всичко им се прощава-мерзост, подмолност, нечестност, егоцентризъм...
Изкуството преди всичко и само то е важно!
Но предвид това, че Коста Цонев не е велик актьор, аз не намирам повод да подмина неговите отвратителни качества.
И най-вече-неговата бедна душевност.

# 2 908
  • на брега на морето
Или че Анахид се е котирала по хубост.
Анахид беше страхотен професионалист, никога не сбърка и никога не се запъна, докато четеше новините.

Че откъде се пръкна тая Зейнеб?! Ужас Joy
Зейнеп участваше в Брадър заедно със Здравко и там започна да му се суче без да знае, че беше вече обвързан с бременната Христина. След като я изхвърлиха от Брадъра отиде да й се извини с един плюшен мечо, но Христина я отряза. Мен дълбоко ме нарани, че сложи краката си до Библията на Здравко. Оттогава я мразя.

# 2 909

Зейнеп участваше в Брадър заедно със Здравко и там започна да му се суче без да знае, че беше вече обвързан с бременната Христина. След като я изхвърлиха от Брадъра отиде да й се извини с един плюшен мечо, но Христина я отраза. Мен дълбоко ме нарани, че сложи краката си до Библията на Здравко. Оттогава я мразя.
Благодаря ти, че ми напомни. Тя беше много ограничена и аз не мога да повярвам, че води На кафе. Предаването не е стойностно и не блести с качества и водеща, но все пак е популярно предаване. Аз не го гледам от много години, просто не мога! И все пак, как е възможно тази неграмотна Зейнеб да води?!
Каква е историята с Библията? Просто не се сещам.
Извинете ме за спама.

Общи условия

Активация на акаунт