VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 431
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 3 000
Мен ме гложди нещо от онази вечер. Когато Христо отиде да се извинява на Ирина, тя беше в една от кабинките в банята. Течеше вода. После тя излезе по халат. И си беше с дрехи отдолу. Питам аз, какво си миеше тогава?
Може би Ирина трябва да излезе по халат, да отиде в спалнята и там пред всички да се облече?  
Когато човек търси да уязви някого, забравя да мисли логически.
Тук в темата някои се оляха да приписват мислите и реакциите си на Ирина - това направила така, защото иска да каже, покаже едикакво си. Е не всички правят и мислят като вас, някой са по различни.

# 3 001
Айде, да пием по едно и да сядаме пред телевизора Mr. Green

Някой се възмути на прякора на каката - ами аз Лили с това ще я запомня, със жлъчката и с кошницата bowuu

Емануела с надпиването доказа нещо, да не се повтарям....на каква цена е отделен въпрос.

# 3 002
  • Луната ни пази
На нейната планета така говорят.  Wink
Поздравления, брат. Как я разконспирира бе, човек? Леле, хора, като свърши брадъра, точно за вас ще ми е много мъчно.  Mr. Green
Аааа, сакън, не и лепете ЕТИКЕТИ на женицата. 😅
Ама Лара явно наистина не е гледала както трябва. По време на напиването първо ИринИ, после самият Христо наливат алкохола. После Ема го била напила. Хайде бе. 

# 3 003
А от коя планета е точно Ирина? Laughing Не става ясно..

# 3 004
  • Мюнхен
Здравейте!

Въпрос към живеещите в чужбина. Къде гледате Нова? Аз си пуснах "На живо" на страницата им, но много ми забива. Мерси предварително!  bouquet

# 3 005
  • Испания
На нейната планета така говорят.  Wink
Поздравления, брат. Как я разконспирира бе, човек? Леле, хора, като свърши брадъра, точно за вас ще ми е много мъчно.  Mr. Green

За всички ли?  Stop

Здравейте!

Въпрос към живеещите в чужбина. Къде гледате Нова? Аз си пуснах "На живо" на страницата им, но много ми забива. Мерси предварително!  bouquet

Аз съм си платила в един сайт и гледам.

На този финал ще е голям калабалък.  #Crazy

# 3 006
Здравейте!

По старомодния начин със сателита  Grinning

Да, както винаги в темата е по-весело и интересно от шоуто, когато не се прекалява с грубостите  Peace

# 3 007
  • Мюнхен
Здравейте!

По старомодния начин със сателита  Grinning

Да, както винаги в темата е по-весело и интересно от шоуто, когато не се прекалява с грубостите  Peace

Е тук не ни разрешават!!

# 3 008
  • Испания
Каката и Тенчева казват, че е добре, че другите са спечелили една игра, че иначе какво щяло да настане. Нещо бъркат групите.  Tired

Сега ако спасените са Емануела и Борислав, не ми се мисли какво ще се случи.

# 3 009
Христо-тя тръгна 5 секунди предварително ,ти знайш ли колко е това бе ,цял се*с можех да извъртя за тва време  Laughing

# 3 010
Нали Дедо Михов е рефер, да каже ако е имало издънки  Rolling Eyes

# 3 011
Христо ми е като онези активисти - доносници от комунистическо време. Много досадно парче.
"Брат, човече и т.н." обращения ги чувам от кварталните наркоманчета.

# 3 012
  • Брюксел / София
Здравейте!

Аз съм си платила ето в този сайт: http://www.bgtv-on.com
Можеш да пробваш

# 3 013
  • Бургас
Мен ме гложди нещо от онази вечер. Когато Христо отиде да се извинява на Ирина, тя беше в една от кабинките в банята. Течеше вода. После тя излезе по халат. И си беше с дрехи отдолу. Питам аз, какво си миеше тогава?
Може би Ирина трябва да излезе по халат, да отиде в спалнята и там пред всички да се облече?  
Когато човек търси да уязви някого, забравя да мисли логически.
Тук в темата някои се оляха да приписват мислите и реакциите си на Ирина - това направила така, защото иска да каже, покаже едикакво си. Е не всички правят и мислят като вас, някой са по различни.
Айде пък ти сега.Как пък го измисли това?
Стана ми интересно, тече вода, тя спира крана и излиза. Не носи пране. Излезе с дрехи. Ей тъй, ми направи впечатление.
С какво съм я уязвила?

# 3 014
  • София
Започвам да се съгласявам с Волен Сидеров, че всички артисти са пе...аси.

Общи условия

Активация на акаунт