♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 47

• 79 160
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Джентълмен е Борко! Wink

Церемонията е на 13 ноември! Naughty

# 16
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:
newsm12 newsm12 newsm12

От сета

И още

Татлъм все един такъв умопомрачителен ми го избираш  Crazy Crazy Crazy
пожалеми ме малко  Mr. Green Mr. Green екрана ми се разтече от лиги  Joy Joy Joy

# 17
Скрит текст:
newsm12 newsm12 newsm12

От сета

И още

пожалеми ме малко  Mr. Green Mr. Green екрана ми се разтече от лиги  Joy Joy Joy

Точно днеска имаш нужда явно да разтовариш.. смело му се любувай, гледай само италианеца да не те хване..  hahaha hahaha Че ще трябва да си припомняш фразите за извинение на сеньора от 45 еп.  Mr. Green Mr. Green

# 18
Скрит текст:
newsm12 newsm12 newsm12

От сета

И още

Точно днеска имаш нужда явно да разтовариш.. смело му се любувай, гледай само италианеца да не те хване..  hahaha hahaha Че ще трябва да си припомняш фразите за извинение на сеньора от 45 еп.  Mr. Green Mr. Green

аз ще викам scusa me  пък той мадоните   hahaha hahaha и всичко ще е ток и жици  Joy Joy

# 19
аз ще викам scusa me  пък той мадоните   hahaha hahaha и всичко ще е ток и жици  Joy Joy

Ти ако се сетиш поне това, ок... Ама при вида на Баръш насреща да не вземеш да викаш özür dilerim, че става лошо  hahaha hahaha hahaha

# 20

Ти ако се сетиш поне това, ок... Ама при вида на Баръш насреща да не вземеш да викаш özür dilerim, че става лошо  hahaha hahaha hahaha

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes помощ от приятел  Thinking Thinking

Отварям си пловдивски новинарски сайт ...и кво ми излиза  hahaha hahaha

# 21

Ти ако се сетиш поне това, ок... Ама при вида на Баръш насреща да не вземеш да викаш özür dilerim, че става лошо  hahaha hahaha hahaha

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes помощ от приятел  Thinking Thinking

Отварям си пловдивски новинарски сайт ...и кво ми излиза  hahaha hahaha

[/quote]  
Kоте, Темпи, Kissing Heart

# 22
Ти ако се сетиш поне това, ок... Ама при вида на Баръш насреща да не вземеш да викаш özür dilerim, че става лошо  hahaha hahaha hahaha

Съжалявам/Извинявам се означава - нали ще молиш за извинение шефа, че вместо да броиш пари броиш космите по брадата на Баръш бей  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 18:24 от tempestad

# 23
И тук се вписвам
  Hug

# 24

Съжалявам/Извинявам се означава - нали ще молиш за извинение шефа, че вместо да броиш пари броиш космите по брадата на Баръш бей  hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha аз не броя всеки ден пари бе джанъм  Peace ама всеки ден ги харча  Mr. Green

# 25
Ани  Hug добее дошла и тук  Wink

# 26
Здравейте Hug Hug Hug и от мен в новата темичка.
Темпи bouquet Hug bouquet
newsm12 newsm12 newsm12
От сета

Скрит текст:
И още

Какво нещо Изгубената Албертин и Босфора....много интересно. Дали Дефне отново ще избяга за да размишлява как да постъпи?

# 27
# 28
Привет и от мен Simple Smile Следя с интерес
Хубава вечер желая на всички Simple Smile

# 29

Общи условия

Активация на акаунт