♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 47

• 79 264
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Много тежко ми стана когато Исо затръшна врата на Дефне Sad  Какво ли ще стане за да се сдобрят с Дефне

# 91
  • Враца
Тази Ишил е имала някакво взимане-даване с бащата на Памир. Той й каза, че баща му е умрял и тайните са останали в миналото  newsm78 ooooh! ooooh! И май много си пада по чашката  Rolling Eyes
Какво ли е ставало тук  newsm78

Shocked Shocked
Цитат
Дина Мирзаханова сегодня в 22:22
А ЧТО ЕСЛИ ТВОЯ МАМА ЗНАЛА ЧТО МЫ С ТВОИМ ОТЦОМ БЫЛИ ВМЕСТЕ

# 92
Тази Ишил е имала някакво взимане-даване с бащата на Памир. Той й каза, че баща му е умрял и тайните са останали в миналото  newsm78 ooooh! ooooh!
Какво ли е ставало тук  newsm78
Разводняване....и кво общо има с историята на Йо и Дефо?

# 93
  • Враца
Тази Ишил е имала някакво взимане-даване с бащата на Памир. Той й каза, че баща му е умрял и тайните са останали в миналото  newsm78 ooooh! ooooh!
Какво ли е ставало тук  newsm78
Разводняване....и кво общо има с историята на Йо и Дефо?
И на мен това ми е интересно  Rolling Eyes Rolling Eyes ooooh! ooooh!

# 94
Много тежко ми стана когато Исо затръшна врата на Дефне Sad  Какво ли ще стане за да се сдобрят с Дефне
Йо ще му помогне да набият мъжа на Айшегюл...

# 95
  • Враца
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Дария ме убива  hahaha hahaha
Страхотна актриса - не е лесно да се правиш на откачалка  hahaha hahaha

# 96
Много тежко ми стана когато Исо затръшна врата на Дефне Sad  Какво ли ще стане за да се сдобрят с Дефне
Дано , на това много ще се радвам  дори искам да помогна  Simple Smile Много дразнещ тип е този Джевдет  Simple Smile

# 97
  • Враца
Дано , на това много ще се радвам  дори искам да помогна  Simple Smile Много дразнещ тип е този Джевдет  Simple Smile
в това май всички бихме се включили с удоволствие box box box  Mr. Green Mr. Green

# 98
  • Враца
Нещо се сетих  Naughty
Тази къща нали Йомер я купи, за да има къде да живеят Дафина и Сие Rolling Eyes
Като са му сърдити всички и настроени срещу него защо му живеят в къщата - не им ли е обидно  newsm78

Точно така очаквах да направи Йомер,виждайки Памир у тях - думи не са необходими  ooooh! ooooh!
Аз също бих си тръгнала по същия начин  Naughty

Помните ли когато Йомер дойде у тях, тя колко се оглеждаше и се притесняваше, че има мъж пред вратата й, а сега сама с Памир в къщата

Последна редакция: пт, 04 ное 2016, 22:50 от mama_an_ji

# 99
Ах Дефне , ах - всичко обърка пак с тоз Памир. Няма ли вече да го изпращаме в Лондон ?!

# 100
  • Враца
Хайде, Йомко навърза всичко - как ли ще действа - дано да е с такт, а не с рогата напред  Praynig
Просто не трябва да си мълчи, както всички около Дефне с нейния "под наем". В този филм вече е участвал

# 101
Хайде, Йомко навърза всичко - как ли ще действа - дано да е с такт, а не с рогата напред  Praynig
Дано , че като гледам как е тръгнал с рогата напред не е добре . Но съм сигурна , че ще спаси Дефне от лапите на Памир и подлия план на Нериман . Нооооо ще трябва да почакаме за всичко колкото и да нямаме търпение Simple Smile

# 102
# 103
# 104
  • Враца
Дано , че като гледам как е тръгнал с рогата напред не е добре . Но съм сигурна , че ще спаси Дефне от лапите на Памир и подлия план на Нериман . Нооооо ще трябва да почакаме за всичко колкото и да нямаме търпение Simple Smile

Да вземе да си хваща пътя за Рим, нали си запази къщата  Mr. Green Mr. Green По-лесно ще е  Wink Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт