♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 47

• 79 745
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • Враца
Благодаря ви, момичета!  bouquet bouquet
Като гледам йомер се е превърнал в най-галантния мъж на планетата - има да се бори с киралъка под наем  Mr. Green Mr. Green - май е избрал правилния начин за това  Mr. Green Mr. Green

# 106
Нещо се сетих  Naughty
Тази къща нали Йомер я купи, за да има къде да живеят Дафина и Сие Rolling Eyes
Като са му сърдити всички и настроени срещу него защо му живеят в къщата - не им ли е обидно  newsm78
Точно така очаквах да направи Йомер,виждайки Памир у тях - думи не са необходими  ooooh! ooooh!
Аз също бих си тръгнала по същия начин  Naughty
Помните ли когато Йомер дойде у тях, тя колко се оглеждаше и се притесняваше, че има мъж пред вратата й, а сега сама с Памир в къщата
Тя Дафина освен Йомер никой друг не счита за мъж, та мисля, че на Памир гледа като на приятел в пола Mr. Green Ах този Баръш бе един път мъж и гол и облечен и сърдит и на хилен пък как Йомко счупи кафе машината...думи нямам и пак Шукрю го яде, горкия скоро усещам ще смени цвета на косите в червеникав Sick . Йомер бързо навърза събитията с Памир и всичко около Дефне.....исках да се появи Яса, че много ми липсва, но пък Седа и Синан много ми харесват. Йомер си взе Кориш, а г-н Неджми изчезна яко дим. Исо много драматизира нещата вече ми става безинтересен, то бива, бива, но пък неговото всякакви граници преминава. За къщата аз мисля, че Тюркян още не знае кой я е купил иначе преди година да се е изнесла, а другите Нихан и Сердар ги броя за домашни любимци...храниш ги, поиш ги, пускаш ги на разходка и така цял живот.....просто нагаждачи и това ти бил брат ooooh!

# 107
  • Враца
Бубе, той приятел, приятел, ама отстрани изглежда по друг начин, особено в очите на влюбен мъж,на когото не отговаряш на обажданията  ooooh! ooooh! - но явно са се обяснили с Йомер, шом се "ръчкат' по диванчето му  Mr. Green Mr. Green

# 108
Като гледам йомер се е превърнал в най-галантния мъж на планетата - има да се бори с киралъка под наем  Mr. Green Mr. Green - май е избрал правилния начин за това  Mr. Green Mr. Green
Маме има ли друг избор....обича човека, обича. Може скоро и един ябълков кекс да забъркат Mr. Green Кой ли аджаба се качваше по Йомковите стълбички, дали пък не е Исо или Сердар?
И какво толкова преживява Памир не мога да разбера, нали всичко уж беше само игра.

# 109
Хайде, Йомко навърза всичко - как ли ще действа - дано да е с такт, а не с рогата напред  Praynig
Дано , че като гледам как е тръгнал с рогата напред не е добре . Но съм сигурна , че ще спаси Дефне от лапите на Памир и подлия план на Нериман . Нооооо ще трябва да почакаме за всичко колкото и да нямаме търпение Simple Smile

Да вземе да си хваща пътя за Рим, нали си запази къщата  Mr. Green Mr. Green По-лесно ще е  Wink Mr. Green
И така става, но заедно с Дефне Simple Smile

# 110
  • Враца
Превод на фрагмана
https://vk.com/video-96725873_456239370

# 111
Бубе, той приятел, приятел, ама отстрани изглежда по друг начин, особено в очите на влюбен мъж,на когото не отговаряш на обажданията  ooooh! ooooh! - но явно са се обяснили с Йомер, шом се "ръчкат' по диванчето му  Mr. Green Mr. Green

Много са сладки, дано по-често ги виждаме в такива сцени вече  Simple Smile

# 112

Хах чак сега забелязах то това не е у Йомковия дом..те са при Синан. Верно Сисо е спойката събира всички, сплотява ги и носи положителна енергия и емоция, даже за отношенията на тези двамата на диванчето Wink
Казвам си без бой мен Памир още не ме дразни, но вече нагазва в дълбокото, като нищо Йомер можеше да му отупа праха Mr. Green , а и Дефне прекалява разбра, че Памир не е безразличен към нея и продължава да му дава зелени светлини, че и всичко му разказва, кой на кой сърдит, не можела да е с Йомер и да остави Исо, ако се наложи да избира ще избере Исо и баба и още не знаела за завръщането на Йомер иначе лошо щяло да стане......ма всичко споделя тази овца...пак успя да ме изнерви накрая.
И да си кажа без бой серията не беше кой знае какво, но пък беше по-добра от предната Wink

# 113
  • Враца
Скрит текст:
Благодаря ви, момичета!  bouquet bouquet
Като гледам йомер се е превърнал в най-галантния мъж на планетата - има да се бори с киралъка под наем  Mr. Green Mr. Green - май е избрал правилния начин за това  Mr. Green Mr. Green
Маме има ли друг избор....обича човека, обича. Може скоро и един ябълков кекс да забъркат Mr. Green Кой ли аджаба се качваше по Йомковите стълбички, дали пък не е Исо или Сердар?
И какво толкова преживява Памир не мога да разбера, нали всичко уж беше само игра.
Във фрагмана Памир ми прозвуча като "разказвача" в приказките - той като че ли ни "визуализира" действията на Йомер - защо го прави. Така както Дафина си говори сама и ни "визуализира" мислите си.  Rolling Eyes Mr. Green

На мен и хареса серийката, но развръзката й предстои - завързаха няколко възела  Laughing

# 114
Скрит текст:
Във фрагмана Памир ми прозвуча като "разказвача" в приказките - той като че ли ни "визуализира" действията на Йомер - защо го прави. Така както Дафина си говори сама и ни "визуализира" мислите си.  Rolling Eyes Mr. Green
Според мен говореше с някой може би с Ишил...леко под пийнал си споделя мъката. Нали бяха писали, че ще участва в два от епизодите и понеже много прилича на баща си, а тя горката още тъгува по него може и да го утеши.
При Дафа е друго лудост от любов. Тя ако не си говори сама поне 3-4 пъти на епизод, мавиша ще проговори от картината Mr. Green

# 115
  • Разград
Скрит текст:
yol arkadaşım gördün mü duydun mu olup bitenleri
kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri
yalnız aşmışız iyice üstelikte alışmışız
hiç beklentimiz kalmamış dosttan bile
korkular basmış dünyayı, şimdi bir semt adı vefa
kutsal kavgalardan bile kaçan kaçana
anlaşılır gibi değiliz tek bedende kaç kişiyiz
hem yok eden hem de tanık,ne esaslı karmaşa
ben sana küsüm aslında, haberin yok
koyup gittiğin yerde kötülük çok
kime kızayım, nazım senden başka kime geçer
benim sensiz kolum bacağım,ocağım yok.
Sen esas alemi seçtiğinden beri
Ben o saniyede bittiğimden beri
Dünya bildiğin dünya,dönüp duruyor işte
Uzun uzun konuşuruz birgün son İstanbul beyi
Yol arkadaşım, nerdesin?

Мой попутчик, видел ли ты
Слышал ли ты, что происходило
Люди порой ревнуют
Тех, кто уходит

Мы стали одиночками
Да еще и привыкли (к этому)
Мы ничего не ждем
Даже от друзей

Страхи захватили мир
Сейчас верность - название района
Даже от бегущего в бегущему
От священных войн

Мы непонятные
Сколько нас в одном теле?
И убийца и свидетель
Какая правильная запутанность

Я на тебя обижена вообще-то, ты не знаешь
Там, куда ты ушел, очень много плохого
На кого я позлюсь, для кого, кроме тебя, приемлемы мои капризы
Без тебя у меня нет руки, ноги, очага

С тех пор, как ты выбрал мир,
С тех пор, как я пропала в ту секунду,
Мир - все тот же мир, который ты знаешь, все вращается
Однажды мы долго-долго поговорим, последний господин Стамбула

# 116
Добра си беше серията, динамична и пълна с прелитащи стрели от всякакво естество. Сцената с караницата между Йомер и Исо си беше предвидима. Обаче толкова ядосан Йомер за първи път виждам, наистина много добра игра. Не мога да не похваля и моят любимец Кориииш, как имитираше Йомер  Mr. Green Мдаа, Йомер май разплете въженцето този път, нооо нещо ме кара да си мисля, че май няма да каже на Дефне и отново ще се завърти  същата тайна, този път наобратно  newsm78 Охх не знам, но фрага свършва с думите на Дефне, че Йомер е искал да й каже нещо, а той се спече...

# 117
  • Враца
Скрит текст:
Според мен говореше с някой може би с Ишил...леко под пийнал си споделя мъката. Нали бяха писали, че ще участва в два от епизодите и понеже много прилича на баща си, а тя горката още тъгува по него може и да го утеши.
При Дафа е друго лудост от любов. Тя ако не си говори сама поне 3-4 пъти на епизод, мавиша ще проговори от картината Mr. Green
Така е, но все едно описва действията на Йомер - да намери начина да влезе "под кожата" на Дефне и тя отново да не може да диша  без него  Heart Eyes

# 118
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добра си беше серията, динамична и пълна с прелитащи стрели от всякакво естество. Сцената с караницата между Йомер и Исо си беше предвидима. Обаче толкова ядосан Йомер за първи път виждам, наистина много добра игра. Не мога да не похваля и моят любимец Кориииш, как имитираше Йомер  Mr. Green Мдаа, Йомер май разплете въженцето този път, нооо нещо ме кара да си мисля, че май няма да каже на Дефне и отново ще се завърти  същата тайна, този път наобратно  newsm78 Охх не знам, но фрага свършва с думите на Дефне, че Йомер е искал да й каже нещо, а той се спече...
Peace
Мера май й е патент вече киралъка  newsm78 сега пък Йо ще знае и ще се мае как и дали да й признае  Thinking
Вай бе  Mr. Green таз вечер римата ме бие през ръцете  hahaha
Лека  Hug утре ще анализирам видяното  Whistling

# 119
  • Враца
Ако Йомер наистина не съумее да каже на Дафина в най-скоро време (а тя дали би му повярвала  Rolling Eyes) ще разбере как точно са се чувствали всички, знаещи за тайната на Дафина - това ще е част от наказанието му, че директно е избягал, научавайки истината,  а не е изслушал и не са поговорили с Дефне   Laughing
Но предполагам, че по-бързо ще успее да реагира на тази лъжа  Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт