Модни тенденции в прическите и всичко за косата. Тема 9

• 71 874
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Mother, супер ти е косата и не знам цвета какъв е реално, но на снимката много ми харесва. И не е накълцана според мен, чудна е.

pacolina_ , разкошна коса  Heart Eyes Аз бих я сплела на интересна плитка  Heart Eyes

# 616
pacolina_ , прекрасна коса! Heart Eyes
Мечтата ми е да имам такава права коса.

# 617
Благодаря ви много,момичета!Идеята за плитка много ми хареса Heart Eyes Не съм особено сръчна,но ще потърся в нета вариации.Ако някоя от вас има предложения,ще се радвам да ги чуя.Ретро преса нямам,но мога да пробвам да отида при фризьор

# 618
  • Някъде по Дунава
Pacolina,прекрасна коса. Така изглежда след употребата на електрическата четка ли? Бих искала и моята да изглежда така, но е една идея по къса и с повече фризита. Моята идея за прическа също е за плитка. И аз не бях особено сръчна, но с една дългокоска(щерката) у нас се научих. Много харесвам т.нар.dutch bride  http://hairromance-3df0.kxcdn.com/wp-content/uploads/2013/07/Hai … aid-hairstyle.jpg

# 619
Пацолина разкошна коса .Момичета да ви попитам коя маска от дрогерийните на лореал е хубава моя приятелка иска да си вземе маска а няма възможност да отдели повече от 10 -12 лева.Трудно ми е да я насоча тъй като не съм използвала от тези маски.

# 620
Pacolina,прекрасна коса. Така изглежда след употребата на електрическата четка ли? Бих искала и моята да изглежда така, но е една идея по къса и с повече фризита. Моята идея за прическа също е за плитка. И аз не бях особено сръчна, но с една дългокоска(щерката) у нас се научих. Много харесвам т.нар.dutch bride  http://hairromance-3df0.kxcdn.com/wp-content/uploads/2013/07/Hai … aid-hairstyle.jpg

Не,това е без да ползвам нищо освен сешоар.На тази снимка все още не си бях купила ел четка.Сега с нея резултатът е същият просто като си пипам косата си я усещам по-гладка и мека Heart Eyes.Мноооого ми хареса плитката,но не знам дали ще мога да я направя особено сама на себе си Thinking

# 621
Mother страхотна си.Не питай косата момиче.Харесва ми и не изглежда да е така както я описваш

# 622
Пацолина разкошна коса .Момичета да ви попитам коя маска от дрогерийните на лореал е хубава моя приятелка иска да си вземе маска а няма възможност да отдели повече от 10 -12 лева.Трудно ми е да я насоча тъй като не съм използвала от тези маски.

Много ми похвалиха лилавата серия Ultime на шварцкофт. Имам шампоана, ще си взема и маската. В ДМ в момента са на промоция нещата им,но не мога да отворя брошурата през телефона, шампоана си го взех за няма и 6лв, така че маската ще е около 10лв според мен.

Pacolina жестока коса! Такъв хубав цвят как да го боядиса човек. Късметлийка си.

# 623
Чаровна аз харесвам на Елсев, Тотал рипеър 5 маската,бяла с червена капачка.
ECHO с маслина-не знам има ли я още,гръцка е марката(има и такива бои);орзен с бира са нелоши маски,до 12 лв са всички,някои и по-малко.Маските на Елсев са хубави.Миосотис чеврената също така.

# 624
  • Gotham City

Аз съм много доволна от тази, която е с марка Лили и от тази:

http://static.framar.bg/product/20100604093538rem.jpg

# 625
Мамче, много хубави прическа и цвят, аз също никъде не виждам опърпано. За пореден път се убеждавам колко сме самокритични ние жените  Hug
pacolina_, чудни коса и цвят, чудни  Heart Eyes
Миналата седмица боядисах сестра ми с боя, която си беше купила от някаква квартална фризьорка, за първи път виждам и чувам за такава, даже името не ѝ запомних. Та боядисах я и си тръгнах, че нямах време да чакам да видя цвета. Е, онзи ден беше дошла вкъщи, страхотен цвят е станал, страхотен !!! Много ме е яд, че не запомних боята, номера беше 6- ца някаква...ще я пращам и на мен да купува и ще пиша пак. Grinning

# 626
  • Cyberspace
С две ръце за Echo  Peace
За 10лв. при това... Не мога да я сменя, честно, много си я харесвам   Mr. Green

# 627
Мамче, какво ти накъсано, добре си е. Ти да видиш мойта.  Simple Smile И цвета ти е хубав, ти мисля, че скоро се боядиса или се лъжа? Доста си е наситен.

Моя цвят. Много го харесвам, много наситен шоколадов. Признавам, че не очаквах да стане толкова добре.
photo uploading

upload photo

Скрит текст:
малко ми се вижда сутиена, ама ще ми простите, бързах.

Честно казано точно такъв цвят исках.

# 628
Благодаря за маските и препоръките, ще и предам а тя ще си реши коя да си вземе  Hug .
Мисче все едно друга коса виждам.Чудна е  Hug
За тази маска отзиви? https://www.zlatnaribka.com/balsami-i-maski/balsami-i-maski-za-k … a-keratina-200-ml Момичетата ми я похвалиха .Дали е подходяща за моята коса обаче - трудно ми е да преценя  newsm78

# 629
  • Sofia, Bulgaria
Mother не знам в действителност какъв ти е цвета, но на снимка е страхотен, косата ти също, а и на теб ти отива страшно много.

Miss само това ще ти кажа УАААУУУ и за косата и за цвета.

Deadpoooll ти не се ли подстрига вече? Да се покажеш Wink

От дрогерийните маски за коса много си харесвам Миозотиса и не я заменям за нищо. Елсев не допадат на моята коса и изобщо продуктите на Лореал нещо не ми се отразяват добре, но една приятелка е много доволна от Pro Fiber и косата й наистина е страхотна с нея, тя ползва цялата им серия.

Общи условия

Активация на акаунт