Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 13 тема

• 115 675
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Насочих се към Хай-Фу и наистина като гледам има две места в България на които машината е сертифицирана за безопасност ... питах на доста места но цената е от 2500-3500 лв. с добрите машини за цяло лице, но според мен ефекта си заслужава наистина, ултразвука навлиза доста дълбоко в дермата.

# 586
  • София
  Камалия, помисли да добавиш малко и в долната устна.  Peace
 Съотношението горна:долна трябва да е 1:1,65. Естетически приемливо е и 1:1,5 или дори 1:1,3 , т.е. малко по-голяма да си остане долната устна. За съжаление у нас се набляга много на голямата горна устна и се получават съотношения 2:1, тип "патешки". Въпрос на мода.  Crazy
  При теб се е получило изключително добре и обем, и контур. Просто с една идея да се увеличи долната, да се изравнят поне, и никой не би допуснал, че има корекция. ( Аз така виждам на снимката, може в друг ракурс да изглеждат различно устните.  Peace )
И аз незнам защо повечето дами в България си правят горната по-голяма,което естетически е абсурдно,според мен.Когато аз си ги правих,изричното ми желание беше горната да не е по-голяма от долната.Лекарката дори се изненада от желанието ми,каза че така било по-секси.Самата тя и колежката и бяха с по-големи горни устни.И въпреки желанието ми и моята горна я направи маалко по-голяма от долната,само това не ми хареса,иначе контур,форма Ок.Скоро пак ще я посетя и пак ще настоявам за долна  малко по-голяма или поне да са еднакви. Simple Smile

# 587
Не, от ъгъла на снимане е Peace
Скрит текст:

# 588
  • София
За мен е супер! bouquet
Даже бих "боднала" още малко в долната част на горната устна. Peace
Мое мнение. Peace

# 589
  • в 1001-та нощ
Насочих се към Хай-Фу и наистина като гледам има две места в България на които машината е сертифицирана за безопасност ... питах на доста места но цената е от 2500-3500 лв. с добрите машини за цяло лице, но според мен ефекта си заслужава наистина, ултразвука навлиза доста дълбоко в дермата.

Как го проверявате това? Аз няма да правя, но ми е интересно Simple Smile Защото доста ме съмнява в Дерма вита да имат менте  Peace Какъв точно сертификат?

# 590
Alena, поразрових се из нета и намерих инфо специално за Ultraformer I съответно и III които се предлагат в някои самоли включително и Дерма Вита, те не са FDA cleared което не означава, че нанасят вреда просто нямат този сертификат за безопасност (http://www.fda.gov/AboutFDA/Transparency/Basics/ucm194460.htm)
Проверих на официалния им сайт там също не пише нищо конкретно освен това:
(The Ultraformer III is a global product which has been certified and tested for safety all over the globe.) сертифициран и тестван за безопасност, но от кой и къде въобще не е ясно.
Btw на сайта има и Видео с Катя Паскова която споделя опита си с него.
Ето и малко инфо по въпроса за оригиналния апарат и дубликатите.
https://www.realself.com/question/los-angeles-ca-ultraformer-iii … ultherapy-fillers
Оригиналния продукт е Ultherapy който има въпросния сертификат.
Та това намерих аз при един бърз сърч.

# 591
Да, това в апаратурата със серификат, " Ultherapy "в София няма. Само в Пловдив, Бургас и мился Варна, за последното не съм 100 процента сигурна.

# 592
Jacklin да и аз след проверките до този извод стигнах

# 593
  • София
Не, от ъгъла на снимане е Peace
Скрит текст:

newsm10

# 594
Здравейте момичета,
интересувам се от процедурата Акцент Прайм
в Хил клиник за топене на мазнини в областта на брадичката.
Дали някой е правил или има отзиви newsm78

# 595
Да, това в апаратурата със серификат, " Ultherapy "в София няма. Само в Пловдив, Бургас и мился Варна, за последното не съм 100 процента сигурна.
 Дали можеш да ми подскажеш къде в Бургас  има такава апаратура,че рових рових и нищо не намерих,странно ми е защото в Бургас е мн. зле  откъм апарати за естетична дерматология.....

# 596
  • в 1001-та нощ
Би било добре да е конкретно - в този град, този уред, в тази клиника ... Иначе само си пишем. Не съм професионално запозната с тези сертификати, но предполагам са за някакви конкретни показатели или величини, които се изследват, за да се даде сертификата Simple Smile

# 597
Предполагам че сертификата се дава и въз основа на проведени изследвания не само за конкретни параметри, сега говорих с дерматолог от "адара"-Русе, те разполагат с ultraformer III , доста добре ми прозвуча офертата, не разполагат със сертификат, но машината е регистрина и внесена официално в България.

# 598
Kalina_Mallina и аз съм така,имах прекрасни гърди/нека не звучи нескромно/но след година и 9мес.кърмене Sad.,няма и следа от тях.И сега разпитвам,черпя инфо от интернет и т.н.Решила съм ще ги правя.Имам около 3месеца,толкова ще съм в БГ,не живея в Бг.Ти къде си се насочила,дай препоръки за лекар,импланти и всичко
Аз по-напред писах, имам ваучер за консултация в Скин Системс, тези дни ще запиша часа и ще разбера подробности.  Отзиви и съвети относно импланти и аз събирам,  mariq13 е доволна от работата на доктор Ковачев.

Мотива са моите импланти 375Сс. Цената беше 7000лв. Формата е една,спрямо твоите гърди се променя и тази на импланта. На мен стоят по-капковидни,докато на моя приятелка стоят кръгли. Изключително ми ги похвали доктора точно тези.,защото ако след второ раждане реша да направя корекция(повдигане например),може да се сложат същите импланти и да се плати само за операцията. Знам че не всички марки позволяват това. Ако нещо друго те интересува ще споделя.
Благодаря. Не знаех, че има и такива. Значи да не отивам с предварителна нагласа за формата и на място ще има преценка, според  анатомия ми.
А къде се правят разрезите? И колко време след операцията трябва да лежиш, колко трябва да предвидиш оптуск от работа?

# 599
Здравейте момичета,
интересувам се от процедурата Акцент Прайм
в Хил клиник за топене на мазнини в областта на брадичката.
Дали някой е правил или има отзиви newsm78

Аз правя подобно нео в Есте клиник, нарича се Ексилиз, използвам го за топене на мазнина в добната половина на лицето, имат промоция в момента.

Общи условия

Активация на акаунт