Отговори
# 480
Нашият калпазанин и той така като Дани, веднъж яде, друг път не, хвърля или дискретно пуска храната на пода.

Рибата трябва да се внимава от къде е. Понякога има тежки метали в океанската. От развъдник пък е още по-зле. Аз вземам само дива сьомга. При нас има и една халибут се казва, бяла е и тя е дива. И двете са мазни риби и не давам често.

Супертатко, пробвали ли сте да заквасите?

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 00:45 от Coral Red

# 481
  • София
Момичета, знам че по напред писахте за пробиотик койно ползвате и сте даволни на не го намирам. Моля,препоръчайте ми.

# 482
Лакто 4 ВИП  Peace

# 483
Относно киселото мляко: опитайте да си направите сами.
Ние заквасваме от години вече и при това с прясно мляко от магазина с 3.8 процента масленост.
Пиши пак, ако нямате опит, ще опиша всички варианти за заквасване, които знам.

# 484
Момичета, знам че по напред писахте за пробиотик койно ползвате и сте даволни на не го намирам. Моля,препоръчайте ми.

БИО Култ

# 485
  • София
Благодаря ви. Взех лакто 4 вип и мисля се нормализираха нещата.

# 486
Радвам се  Hug Аз много пъти съм споделяла, че с този пробиотик Дани регулира изхождането като беше на 3-4 месеца. Не можеше да ака с дни, правих масажи, давах БиоГая, но само Лакто 4 Вип оправи нещата  Wink Затова като има нужда нещо взимам от него  Peace
Ти по 1 капсула ли даваше или по 1/2?

# 487
  • София
По една.

# 488
  • Варна
Аз искам да попитам тези от вас които взимат ам от дм. Кое да взема това което е след 10-ти месец или след 12-тия. Казаха че това след 10-тия ги засища а другото ставало само за пиене. Аз вече взех това след 12-ти месец но не съм го отворила. Вечер заспива с мляко и вечерта се събужда да пие.

# 489
Аз искам да попитам тези от вас които взимат ам от дм. Кое да взема това което е след 10-ти месец или след 12-тия. Казаха че това след 10-тия ги засища а другото ставало само за пиене. Аз вече взех това след 12-ти месец но не съм го отворила. Вечер заспива с мляко и вечерта се събужда да пие.

Аз взех за след 6 - ти месец, но още не сме го пробвали...

# 490
Вчера точно влязох да видя какво е тяхното АМ и имаше само Пре, 1, 2 и 3. Мляко 3 видях, че е след 10м, след 12 нямаше.

# 491
  • Варна
Не успях да кача снимката. Ще взема 3-ка а това ще използвам по нататък. Вече имаме 4 зъба и половина  Laughing

# 492
Ради, това другото мляко за над 1 годинка по-евтино ли е от това над 10 месеца (3-ка)?

# 493
  • Варна
Еднаква беше цената 10.29лв. Днес го отворих и го изпи на екс,а с нан 3 се бавеше. Ще видим ще го заситили за вечерта. Нан 3 е много скъпо препоръчаха ми го че било гъсто но като видях цената  #Crazy голяма разлика. Времето взе да се затопля,а октомврийското човече бие мама  #2gunfire баба му все удря котката и кучето и той започна да удря наред. Вие как сте? Имах болки в зъба снощи и днес рано сутринта го оставих при баба му и 9 часа без него ми се сториха ваканция 《не бяхме се разделяли за повече от 3 часа》

# 494
Аз миналата седмица видях в ДМ в Сливен това мляко и цената му беше 12,60 за 500гр., което ми се стори скъпо (в сравнение с Нестле Джуниър, което сега пие). Като минахме на мляко за над 1 годинка вече не гледам марките, след като й понася. Тя всъщност само НАН и НД е пила, де...То си е сухо мляко с витамини и не мисля, че има кой знае какво значение какво точно ще е млякото. НАН да си го пият те на тая цена  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт