Забременели след ин витро - тема 31

• 52 697
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Аз пак имам въпрос Blush
Понеже утре или в четвъртък ще ходя до клиниката (Надежда) да си пусна кръвните изследвания, които са ми по пакета от ЖК и ми ги иска д-р Генадиева. Предполагам в тях не са включени Витамин Д и Витамин Б12, а вече искам да ги изследвам Rolling Eyes Ще мога да си ги поискам като допълнителни изследвания и да си ги доплатя нали? Някой има ли представа горе долу като цени как са?

# 361
Ще можеш, мисля че са около 50 лева двата.

# 362
Благодаря, Кристи Hug Поздрави на малък мушмул и всички домашни любимци Hug

# 363
Beby, само да кажа, че за Б 12 се тества Holo-TC (активен Б 12) и Метилмалонова киселина. Тези два показателя дават възможност най-точно да се определи дали имаш липса на Б 12. Ако тестваш само Б 12 в серум е възможно той да се окаже в норма и въпреки това да имаш липса. Предполагам, че лаборантите ще знаят.

# 364
В Надежда май не го знаят, защото пускат само това, което е към Бодимед стандартно. Но пък от друга страна, Сигридов досега не ми е искал нещо друго newsm78

# 365
  • От Луната
Сигридов го иска към горната граница, над 400 - серумно ниво. Пускам го в Цибалаб и струва 19.30лв, ако не се лъжа.

# 366
Да де, и аз това имам предвид. Пускам само това и му е било достатъчно.

# 367
  • От Луната
Като си на инжекции така или иначе, не знам дали има значение какво точно изследваш, а и с моя дефицит, освен да се окаже още по-зле, по скоро проблем е когато наистина е на кантар дали да има терапия или не. Хубаво е да се знае, но както за много други неща, в лабораториите си затварят очите или просто не знаят.

# 368
Аз съм много нервна. Все едно за първи път си бия хормони за стимулация - толкова нервна съм, че и още от горе. И днес като започнах да се карам на мъжът ми: "Вие мъжете с вашите мъжки хормони. Като ви тресне тестостерона в главата, като спрете да мислите с главите си, като го надуете това вашето ЕГО, като започнете само глупости да правите ..." и нареждам си аз, нашият ми се смее на среща, хили ми се.

Сигурно си мисли, че заради хормоните така паля... а възможно ли е да е от бременността наистина?

# 369
  • София
Аз съм много нервна. Все едно за първи път си бия хормони за стимулация - толкова нервна съм, че и още от горе. И днес като започнах да се карам на мъжът ми: "Вие мъжете с вашите мъжки хормони. Като ви тресне тестостерона в главата, като спрете да мислите с главите си, като го надуете това вашето ЕГО, като започнете само глупости да правите ..." и нареждам си аз, нашият ми се смее на среща, хили ми се.

Сигурно си мисли, че заради хормоните така паля... а възможно ли е да е от бременността наистина?
Възможно е не ми, стой та гледай  Joy Горките ни мъже, а в моя случай горките ми колеги... В първите седмици след трансфера бях Ада на земята, нон- стоп огън и жупел срещу всички колеги, направо не знам как ме издържаха. Мъжа ми го поажалих, не съм се карала с него, но колегите и горката ми майчица много го отнесоха първите месеци. Да са ми живи и здрави, че ме изтърпяха  bouquet

# 370
Момичета, мажете ли се с нещо срещу стрий? Аз за сега не слагам нищо и се чудя дали да не започна.

# 371
Момичета, мажете ли се с нещо срещу стрий? Аз за сега не слагам нищо и се чудя дали да не започна.

и аз , но мисля да почна с Биоойл, хвалят го много

# 372
Аз се мажех с Maternea от 4 месец някъде. Като сеърши започнах с Palmer's против стрии. Палмърс мирише силно и добре, че го почнах след като дразнението ми от всякакви миризми спря Simple Smile Тъй като някои мами се "обзавеждат"със стрии след раждането, реших, че ще продължа и известно време след него. Сега съм в 9 месец и нямам стрии, НО четох, че освен че е генетично, имало значение и възрастта, по-младичките получавали стрии, а аз съм над 30. Не знам дали е вярно  Confused

# 373
  • София

и аз , но мисля да почна с Биоойл, хвалят го много

Не Биооил  Naughty Няма нищо био в него. Пълен е н боклуци, в някой страни дори е противопоказен при бременност. Не го ползвайте. По-добре чисто кокосово масло. Аз през бременността си взех едно олио и един крем на Мустела (още от 2 месец) и комбинирах с различни био масла и вчера последно се намазах с олиото на Мустела и го свърших.рОт крема имам още, но него ще го мажа след ражденето. Много е хулаво сусамовото масло, арганово, кокосово, карите, какао. Най-добре ги вземайте от някой био магазин. Аз обикновено от Зоя и от Биофетиш си купувам. Няма стрии за сега, дано не излязат след раждането, но не съмнявам. 

# 374
Аз в момента слагам бадемово масло, доволна съм за сега, а и няма никакъв аромат. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт