Забременели след ин витро - тема 31

• 52 725
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Войта е система от упражнения за стимулиране на централната нервна система. Прави се на много малки бебета. На недоносените най вече. Станат ли малко след термин се започва. Колкото по малко толкова по добре. За това Бимба да не чака много много. Мойто е родено голямо- кило и четиристотин. Та упражненията се правят само от рехабилитатор. Обучаваха ни е нас родителите, ама не познавам нито един успял  Mr. Green Заклещват се в едни стационарни пози, в които детето е абсолютно неподвижно. Стимулира се точка от крачето примерно и детето прави дъга с ходилото на другото краче. Рев голям. По чувствителни родители не издържат. По ербап си стоят. Мен това никога не е притеснявало. Знам, че не боли, просто се изнервят.
И последно. Дъщеря ми ходи интензивно на рехабилитация 3 месеца. Беше с повишен мускулен тонус. Сега е по бърза от стрела. Мое мнение е, че това е нещо задължително за деца с проблеми. Иначе се увеличава риска от ДЦП„
Надявам се съм била полезна.

# 646
Сигме, а къде ходи на терапия? И кой невролог ти констатира пмт?

# 647
В центъра за деца с детска церебрална парализа. Невролозите са от там.

# 648
Трябва да го проверя в Гугъл къде е. Досега не съм го чувала.

# 649
На Възкресение. Светофара на Констатин Величков и големият булевард който отива към Надежда. Не знам дали разбра.
Обаче на теб за какво ти е това?

# 650
Разбрах и май се сещам, благодаря  bouquet Щото имам съмнения за пмт, но ще чакам още малко.

# 651
Сигме, благодаря за напомнянето. Вече имат записан час.

# 652
Момичета какво е пмт?

# 653
Повишен мускулен тонус.

# 654
# 655
Привет! Моля за малко информация от момичетата, които са на Клексан или Фраксипарин: колко дни преди секциото спряхте инжекциите?

# 656
Привет! Моля за малко информация от момичетата, които са на Клексан или Фраксипарин: колко дни преди секциото спряхте инжекциите?
24 часа.

# 657
Аз до средата на 7 месец бях на фраксипарин от 0,4 всеки ден, от тогава до сега съм на същата доза през ден. Доц. Русев ми каза да го спра седем дни преди секциото, деня след операцията да го слагам пак всеки ден, поне за 14 дни.

# 658
Благодаря много!  Hug

# 659
А какви са признаците за ПМТ?

Общи условия

Активация на акаунт