Забременели след ин витро - тема 31

• 52 718
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Тия диагнози ги поставя лекар. Не знам защо Кристи има някакви съмнения.

# 661
И се поставят след третия месец, доколкото разбрах, защото израстват симптомите обикновено. В смисъл, всички деца се раждат с пмт, като това отминава. В моя случай просто беше много силно изразено. Виждам, че има подобрение и затова чак в четвъртия месец евентуално ще го водя на невролог.

# 662
Реших тук да пиша, че сте с повече опит. Излезна ми резултата от захарта висока, но изслдването беше леко, пих нещо подобно на глюкоза(с вкус на портокал) и след час ми взеха кръв и това беше, та тъй като е излезнала висока захарта( не ми казаха колко) ме насрочиха за обременяване за другата сряда. Та искам да попитам да започвам ли режим, и възможно ли е захарта да е била висока заради стрес( имах изпит преди изследването, след това бях си забравила амболаторния лист, та беше суматоха , докато ми го пратят) , а пък и съм със СПКЯ ( чела съм ,че май предразполага към диабет). Какво мислите вие ?   Благодаря.

# 663
Jeran, при стрес е абсолютно възможно да ти излезе висока захар. Още повече при изпит и подобни неща. Би било добре да си вземеш резултата и да видиш колко точно е завишена. Така без никакви резултати е трудно да се каже. И аз съм с ПКЯ и да при нас съществува опасност от ИР. Но хич не е задължително да я развиеш. Също така може ако си спала недостатъчно около изпита да ти се вдигне и от това захарта. Трябва да се види кои стойности и с колко са се вдигнали. Ако те разбирам правилно са ти направили първо лекото натоварване и са ти взели само един път кръв, така ли е? Сега искат да те пратят на пълното натоварване? Не пречи да го направиш, особено щом лекарите са преценили. Но е хубаво да си искаш резултатите.

# 664
Направи обременяването.

# 665
Да,Зози. Май скоро ти го беше правила същото в Германия. В сряда ми дадоха час за пълното натоварване. Притеснявам се, че трябва гладна и жадна да отида... а сутрин съм с адски глад, да се надяваме, че всичко ще мине наред. Praynig

# 666
Jeran, няма да да се притесняваш. Вземи си за след теста нещо за хапване (сандвич) и ще си ок. И гледай да спазиш вечерта времето, в което трябва да спреш да ядеш и да пиеш. Също така не е добре да изключваш всички въглехидрати преди теста, защото захарта ти от глюкозата ще скочи много. Избягвай все пак тортички, сокчета и др такива неща.

# 667
Днес се роди Радослав, 3400, 52см. Simple Smile

# 668
Честито, Зайче  Simple Smile

# 669
Честито и от мен, Зайче Wink. Да е жив и здрав младежът и много да ви радва Wink

# 670
  Зози, нищо не ми казаха за вечерта кога да спирам приема на храна,ще се разровя ИЗ нета.
  Зайче, честит да ви е Радослав, само радости да имате от тук насетне  bouquet

# 671
Зайче,честита ти радост  Hug Да ви е жив и здрав малкия Радослав  bouquet

# 672
Най-добре е 12 часа преди изследването да спреш да ядеш. Също така ако случайнонвзимаш хормони за щитовидната жлеза (Л тироксин и тн) не го приемай в деня на изследването. Той покачва също захарта.

# 673
Честита радост, Радослав! Да е здраво и щастливо дете!

# 674
Честито, Зайче! Hug

Общи условия

Активация на акаунт