Забременели след ин витро - тема 31

• 52 709
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Честито, Зайче, да е жив и здрав Радослав и много да ви радва💙

# 676
zaiche81, да ви е жив и здрав, Радослав! Да е винаги радостен като името си, да носи радост на вас и всички около него! Simple Smile
След като се е родил цели 52 см - голям мъж ще стане явно Simple Smile

# 677
  • София
Зайче, честито сбъднато огромно щастие. Нека е жив и здрав Радослав, нека ви носи само щстие и много гордост, много хубаво име сте му дали.

# 678
Честито на мама зайче . Да е жив и здрав Радослав и много да ви радва.

# 679
  • гр.София
Честита радост на мама Зайче bouquet

# 680
Честита радост Радослав и от мен!  Hug
Сали, има ли шубе? Не остана много:)

# 681
 Joy от работата не ме оставят да се шашна...все знаех, че до последно ще се работи, ама чак пък толкова  #Crazy

# 682
Я им тегли една майна  #2gunfire

# 683
  • София
Честито на мама зайче, да е здраво и щастливо детенце!
Момичета, благодаря ви за милите поздрави и пожелания. При нас въртележката е непрестанна. Имам кърма, но се оказа че нямам зърна или по)- скоро съм с плоски такива и Павел не иска да суче. Цедя се и му давам от шише, а през другото време виси на цица със селиконово зърно, за да не изгуби съвсем рефлекса за сукане. Освен вечерния ми душ няма друго нещо което да правя и да не е свързано с храненето му. Иначе ни е голям кротушко, засега е много спокоен. Мъчат го газове, но сякаш и те поотшумяват.

# 684
Момичета, някой ползвал ли е от поддържащите колани по време на бременност? Заслужава ли си?

# 685
И тук да кажа едно голямо честито на мама зайче. Тя е герой - не беше отлепяне на сакче, не бяха контракции и чудеса, но тя мина през всичко това и даже ми беше опора на мен, когато беше моят трансфер, а тогава в болница е била и не ми е казала, за да не ме притеснява    bouquet bouquet  bouquet
Нека бъдат здрави и тримата, радостта я имат вече и нищо да не им я помрачава! Hug
Наистина е голям мъж Радослав, като го видях на снимчица чак ми стана чудно къде го беше събрала мама Laughing

# 686
Zozi и аз мисля да си взема такъв колан, че тумбака страшно ми натежа. Момичетата бяха пуснали линкове от нета и бяха много доволни

# 687
  • В сърцето на любимия човек
Честити рожби на всички мами на които съм пропуснала да честитя  bouquet

Аз си купих колан за бременни от магазин Самоздрав. На мен ми беше добре с него, защото корема ми беше много ниско през цялата бременност, но на младежа не му харесваше и започваше яко да рита.

Невена - важното е, че имаш кърма, а с помпата и протекторите зърната ще се оформят до 3тия месец, въпросът е да устискаш до тогава.

# 688
Честито на мама Зайче  Hug
Аз носих колан постоянно по собствено решение, доволна съм, износих си близнаците до 9 месец. Но трябва да е поддържащ, а не тип гащи. Моят е на Анита, от магазин И за мама.

# 689
И аз поръчах на Анита. Само поддържащ е, не е гаща Wink. И има нагоре една част, която само.покрива корема. Самият колан ляга ниско. Ще го пробвам Wink.

Общи условия

Активация на акаунт