Забременели след ин витро - тема 31

• 52 717
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
И аз все още ще ви наглеждам  Embarassed макар прашец да не ми трябва повече, изпълних си плана  Grinning

# 16
Амини, още една двойка не искаш ли?  Laughing

# 17
Кристи, то докато за мен дойде време да бременея може да ти разрешат и да си имате породени бебчовци. Hug

# 18
Глупости! Преди мен ще си много  Hug

# 19
Глупости! Преди мен ще си много  Hug

Дано  Hug Heart Eyes След това обилно поръсване - вярвам, че ще е така. Mr. Green

# 20
Аз искам всички вече родили мами да минавате и да ни наглеждате  Hug Heart Eyes bouquet

И скоро пак да се съберем тука  Joy  Аз съм си дала поне 2 години почивка и после почваме отначало  Heart Eyes

# 21
Магнетична, добър план! Желая ви и да го осъществите. Hug

# 22
Кристи с удоволствие ако бях с поне 10 г по-млада и една нула след заплатата ми  Wink

# 23
Докато изчета, и нова тема!  Shocked
Благодаря за информацията за многократните пелени! "И за мама" имат магазин в Скай сити мол, както и на "Солунска", а линковете, които посочи Цвете на Венера са наистина полезни. Благодаря ви!  Hug

# 24
Дънди, стискам палци скоро да ни се похвалиш Simple Smile
Не зная как да изкарам този емотикон за прашеца, но и аз поръсвам - момчешки прашец от мен! Hug

# 25
  • София
Прекрасна темичка Синеока, благодаря  bouquet Вярвам че ще е най- щастливата за мен, защото в нея ще родя прекрасния си дундьо.
То не остана вече, пък някак още не съм се шашнала. Много ми е странно, искам да се ражда вече да си го гушкам, а в същото време ми се струва че е много далеч момента .
Мамчета, я кажете как бяха движенията на бебоците в 9-и месец ? Аз моя много късно го почувствах, но допреди 3-4 беше нон стоп кОпон в корема, от тогава обаче мърда много по- рядко и само с краче/ръчичка... чудя се дали е нормално ?! Снощи толкова се стресирах че не съм го усещала, че като си легнах пробвах всички пози дето го разбуждат обичайно- тц, не мърда, станах пих студена вода, разхождах- тц, накарах ММ да ме гъделичка по корема- тц, най- накрая седнах изтощена на люлеещия стол и нашичкия се събуди и полудува малко, та си легнах спокойна... ММ казва, че малчо ще ми отмъсти яко, че го будя когато си искам  hahaha

# 26
Дънди, стискам палци скоро да ни се похвалиш Simple Smile
Не зная как да изкарам този емотикон за прашеца, но и аз поръсвам - момчешки прашец от мен! Hug

Маги, благодаря ти от сърце - събирам и от твоя прашец и дано сте правиви момичета, скоро и моя ред да дойде да се запиша равноправно в редиците ви. Mr. Green Heart Eyes Hug

# 27
  • София
Nevena,в деветия месец вече им е тясно на бебоците и не могат много-много да буйстват.Не се притеснявай,нормално е движенията да са по-ограничени и слаби Simple Smile

# 28
  • София
Да се запиша, за да не изпусна. Много е хубава темата, Йоли.  Hug

# 29
  • От Луната
Люксен, вече си в списъка ... еми време беше да счупите свекървенския маратон  Mr. Green
Невена, прекрасна да ви е срещата и всичко да е наред!  Praynig Praynig Praynig
Родилите мами да си стоят тук, че няма кой да ме отрезвява, като изперкам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт