Забременели след ин витро - тема 31

• 52 734
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Ох, да. Извинявай. Не съм догледала  Mr. Green

# 631
Момичета, бях ви питала май вече, но за всеки случай ще повторя: нали Начев иска нивото на ТСХ през цялата бременност да бъде под 2? И това без значение дали има или няма хашимото. Аз съм без хашимото и сега тествах ТСХ ( 7ми месец) и е 2,2. До сега винаги е бил под 2. Ендокринологът ми е на мнение, че не трябва да увеличавам дозата. Било си добре така. Но аз не съм съвсем съгласна.

# 632
Моето го държахме около едно през цялата бременност, но мисля, че го искаше под три за трети триместър. Моля, някой да ме поправи, ако греша.

# 633
И моето около едно го държиме .

# 634
Пънче, изписаха ги едва при две седмици. Още не съм успяла да ги заведа на лекар за рехабилитациите. Водихме ги другаде, скоро и това ще е.

# 635
Cristi & Gia, вие нямате хашимото, нали?

# 636
Cristi & Gia, вие нямате хашимото, нали?

Zozi3,с хашимото ме водят,но от както започнах подготовката за инвитро.Преди това не съм знаела за това заболяване. То освен ТСХ,друго не ми е изследвано,но бях с доста  високи стойности. Пия си Л-тироксин и ако е нужно го увеличавам.С Д-р Сигридов сме се разбрали ако тръгне към 2 да увеличавам с 25 мг.Бях започнала с 50 мг сутрин,сега съм на 100 мг сутрин.Той иска ТСХ-то около 1. Успех  Hug

# 637
  • Сливен
моя гинеколог(репредуктивен специалист) иска тсх да е под 2.50,сега съм в 7 седмица,миналия понеделник пуснах ТСХ беше 2.58,каза да редувам 50мг и 75мг и към 20-ти да пусна пак и ако е над 2.50 да мина на доза 75мг.Вие тук пишете да е под 2.малко се притесних.

# 638
Аз съм без хашимото, само с хипотиреодизъм. И да, особено първи триместър трябва да е под 2, да не кажа около 1. Това според Начев  Peace

# 639
Първият триместър трябва да е под 2 и както е писала Кристи, по скоро към 1, а следващите два триместъра да е под 2  Peace

Някой да знае нещо за Бананчето  Praynig Heart Eyes

# 640
  • Стара Загора
Първият триместър трябва да е под 2 и както е писала Кристи, по скоро към 1, а следващите два триместъра да е под 2  Peace

Някой да знае нещо за Бананчето  Praynig Heart Eyes
Бананчето пише в темата на лежащите мами, надявам се че всичко е наред.

# 641
  • София

В друга тема коментирахме Войта и се сетих за теб - почнахте ли я и как я правите на момчето щом не бива да плаче?

Пънче, моля те сподели в коя тема сте коментирали Войта, че ми е интересно да прочета  bouquet

# 642
  • В сърцето на любимия човек
Макси - в темата на мамите от ИБ, но няма да са ти полезни коментарите, защото не са за самата терапия, а за тревогите на една майка. Сигмето може да ти каже от първа ръка какво представляват упражненията, аз знам само за обща информация за метода.

# 643
Сигме, пиши, че и на мен ми стана интересно.

# 644
  • София
Макси - в темата на мамите от ИБ, но няма да са ти полезни коментарите, защото не са за самата терапия, а за тревогите на една майка. Сигмето може да ти каже от първа ръка какво представляват упражненията, аз знам само за обща информация за метода.

Сигма, ми е помагала с информация, за което съм и много благодарна  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт