Защо сме във форума?

• 33 715
  • 276
  •   1
Отговори
# 75
И аз не знам защо съм във форума. Детето ми не е кърмаче, нито съм някакъв кулинарен, филмов или клюкарски фен. През годините обаче ми беше много полезен за забременяване, репродукция и най-вече как да отгледам недоносено дете. Намерих и приятели, които ми останаха и в реалния живот. Сега някак по навик.

# 76
Интересно ми е да чета мненията на другите.Най-вече съветите,да помогнеш с нещо ако можеш  Simple Smile Тук съм малко преди да забременея.Отначало пишех в подфорума "Искам бебе",после забременях и пишех по темите свързани с деца.Много се забавлявам с кой потребители и техните въпроси и отговори  Mr. Green

# 77
  • София
Отговарям честно - по навик и защото в реалния живот почти няма с кой да си общувам.

# 78
Отговарям честно - по навик и защото в реалния живот почти няма с кой да си общувам.

Много сме така  bouquet

# 79
  • Варна
Това със срама ми е много интересно.. Shocked

Много хора особено от мъжката страна имат особено мнение за форума.Моят колега,когато ми засече компа отворен на форума ми заяви,че съм луда ,че било секта и т.н.Или любимото ми "остави ги тези,те дори и от самолети разбират"  Laughing

# 80

Много хора особено от мъжката страна имат особено мнение за форума.Моят колега,когато ми засече компа отворен на форума ми заяви,че съм луда ,че било секта и т.н.Или любимото ми "остави ги тези,те дори и от самолети разбират"  Laughing

Ами то почти си е така. Имаше един потребител, който се занимаваше с авиация Simple Smile.

# 81
Не ме е срам, всъщност ме е срам, че си губя времето и то не от вчера, а вече 10 ли, повече ли години. Много хора успяха да се откачат, а аз все тук.

# 82
...Детето ми не е кърмаче...
В подфорумите за образование и извънкласни дейности е пълно с полезна информация. Не само за бебета е тук Simple Smile
Живот и здраве после има и за висше, за работа, хобита, книги, почивки...

# 83

Много сме така  bouquet
За съжаление е така!Някой хора не допускат до себе си хората,а други търсят облага ако си сред тях

# 84
  • София
Подфорумите са ми много полезни.
Аз сега все пак имам бебе, само че е куче и научавам доста неща от кучешките теми.

Аз по принцип съм доста общителен човек. Обаче работя от вкъщи, седя си вкъщи, имам 4-5 приятелки из квартала, с които се виждам повече лятото и сега ми е тъпо да им се обаждам и да ги занимавам със себе си.

# 85
  • София

Мъжът ми смята, че с малки изключения, жените, които пишат тук са тъпи, истерясали крави. Парадоксално, но и приятелките ми мислят така и не могат да разберат защо пиша. Съответно, като цяло се старая да не споменавам много-много форума в ежедневното си общуване с хора. Вероятно ме е срам, не се бях замисляла  Thinking

# 86
  • София
е, как защо, защото всички, включително ти, сме тъпи, истерясали крави... които разбират и от самолети.

# 87
По навик и защото ми липсват контактите с българи. Като съм си в Бг забравям дори да вляза  LaughingФорумът ми помага да отклоня вниманието си от нещата, които върша, вкл и да ми почине умът.

# 88
Не се срамувам, даже обратното. Смятам, че бгмама като цяло влияе на живота в държавата, много от решенията се вземат тук - за избор на болница, лекар, покупка, училище, почивка, диета, фризьор и безброй други неща за които не се сещам. След това тези решения се "внушават" на мъжете и от там всичко това направо влияе на потребителските избори (и не само) на всички българи. Има и силата да съсипва репутацията на лекари и болници, дори лекарства се препоръчват постоянно.
Лично за мен беше много полезен форум докато бях бременна и след това, сега повече пиша в теми за диети, спорт, красота и темата която е за моя регион ми е много полезна - там питаш и веднага ти отговарят за всичко свързано с нашия регион. Все още поддържам връзка и с мамите, с които бяхме бременни и родихме. За съжаление се преместих от София в малък град и нямам контакт.

# 89
Мъжът ми смята, че с малки изключения, жените, които пишат тук са тъпи, истерясали крави. Парадоксално, но и приятелките ми мислят така и не могат да разберат защо пиша. Съответно, като цяло се старая да не споменавам много-много форума в ежедневното си общуване с хора. Вероятно ме е срам, не се бях замисляла  Thinking
Никаква разлика няма м/у пишещите тук и тези в реалния живот. По простата причина, че това са едни и същи хора. Има от всички, и от нормалните и от истерясалите.
Нормално е човек, който е предубеден и никога не се е зачитал да има особено мнение.
Но много пъти съм чувала "Като нищо не помогна намерих отговора на въпроса си в бгмамма", независимо дали е за нещо счупено, препоръка за лекар, съвет при здравословен проблем или нещо друго. Тогава тотално си променят нагласата, защото сред точно това шарено множество е по-вероятно да има човек, който знае отговора.

Общи условия

Активация на акаунт