Защо сме във форума?

• 33 715
  • 276
  •   1
Отговори
# 60
Бар "Наздраве" един вид  Grinning.  bouquet
Еми да. Можеш да стоиш на бира и да скучаеш повечето вечери, ама си си свикнал и си ходиш да си кибичиш. Мястото ти е познато, барманът любезен, навъртат се познати и близки типове, чат пат някой нов, когото гледаш любопитно, с този си кажеш нещо, с онзи друго... Пък понякога пада и веселба или научаваш нещо интересно.

# 61
  • София
Именно! Доскоро го даваха на сибиес и всеки път като гледах серия, се сещах за форума. И там като тук - обичат се, мразят се, правят си номера, помагат си, заяждат се, утешават се, заричат  се, че излизат и край... обаче пак са там.

# 62
Абе уважаваме си се  Laughing

# 63
  • n/a
Някъде в средата между "защо да не" и "защото иначе не може да е"  Mr. Green

Нямам представа защо, със сигурност в началото е било едно, сега е
съвсем различно, неузнаваемо различно. И все така достатъчно осно-
вателно, за да минавам почти ежедневно оттук. Не ми е бар "Наздра-
ве" (макар някои може и да ми възразят, даже и доказателства да по-
кажат).  Laughing

# 64
Andariel, не е съвсем така. Мога да ти посоча профил, който беше много близко до официален форумен ПР на една болница и организираше и пускаше темите за нея. После продадоха болницата. Не зная сега дали е активна. Само човек с медицинско образование или който е потърпевш от съответните диагнози може да прозре, че има нещо гнило в нейните постинги и че няма как нещата да са така, както ги споменава мимоходом (освен яростните битки, разбира се).
Иначе за одобряването на първите постове - по цял свят големи международни форуми са така, ние в многолюдна България - не можем.

Down Under, мен всъщност това ме ядоса, че за да се усетиш за по-финия тролинг трябва вече да имаш натрупан определен форумен стаж, знания в определена област и т.н. Със сигурност аз също съм била плъзвана в началото и съм вярвала сляпо на всичко. И не става въпрос за прозорливост, а за блокиране на всеки профил, който в последствие троли. Това също го има като практика.

Както и да е.

# 65
  • София
Не знам, магдалена, не съм навлизала чак толкова надълбоко по специализирани форуми и теми, сега от теб чувам за този случай. Но модераторите откъде могат да знаят, че въпросният потребител е с нечисти намерения? Аз и сега се ужасявам като вляза в алтернативния, разните там паранормални и пр. какви неща се пишат, но разбирам, че хората, които пишат и чета там си вярват, за тях това е техният бар Наздраве, като секта са, опияняват се един-друг. И търговията там върви, те си търсят и си продават продукти и идеи, съвсем самодостатъчна система. На мен четенето там ми действа терапевтично - разбирам, че съм съвсем здрава психически, колкото и да ми е сдухано към момента.

# 66
Andariel, последно пиша, за да не разводнявам темата. Но аз като се ядосах започнах да "чопля" профил по профил и да чета кой какво е писал тогава, кога е регистриран и т.н. След 3-4 месеца се бях присетила пак и отновно изчоплих всички съмнителни профили от същата (вече стара и неактивна) тема. Тогава нещата съвсем ми се изясниха. Не обичам да ме правят на балама и за това отделих от моето време да проуча по-подробно нещата.

# 67
  • София
Хубаво си направила. За радост винаги има потребители, които разконспирират ментетата.

# 68
Просто докладвай. Не веднъж е доказано, че при подаден сигнал се разследват постове, молби за помощ и фалшиви акаунти.

# 69
Честно казано понякога ме е срам, че пиша тук и си споделям. Но много ме разтоварва, а и някои жени мислят като мен по дадени въпроси.

# 70
Срам те е, че пишеш тук, или те е срам, че пишеш?

# 71
Това със срама ми е много интересно.. Shocked

# 72
Аз форума го открих в тийнеджърските си години  Mr. Green Регистрация обаче имам от 2012-та, а активно пиша и влизам от 2014-та. Малки деца нямам, големи пък хич. Имам три броя животни -две кучета и един мъж. Въпреки това обаче не съм активна в подфорум "Домашни любимци".
Йерархия имаше, към момента в някои подфоруми и теми продължава да има. В Клюкарника специално отдавна настана революция и се извоюва анархия в чист вид.  
Във форума съм, защото ми се общува. Любопитно ми е, полезно ми е, комфортно ми е. Имам усещането за свое място и принадлежност. Във всеки един момент мога да избера за какво ми се говори и с коя група хора само с едно кликване.  
От форумното си присъствие не се срамувам, макар от близките и познатите ми никой да не знае, че пиша тук.
Най-омразна, клиширана и до болка втръснала ми  ситуация е когато някой види че съм отворила форума и ме пита "А, ти какво правиш там? Да не си бременна? "

# 73
Не е тайна, че БГ мама е нарицателно за "куха лейка". Ползва се от хора, които не пишат тук. Аз за това питам, дали е срамно, че пише тук, или просто е притеснителна и и е неловко, че споделя.

Антигона  Hug, бременна ли си  Mr. Green. Слабост си ми, да знаеш Simple Smile.

# 74
Нещо като да гледаш Биг брадър   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт