Защо сме във форума?

• 33 715
  • 276
  •   1
Отговори
# 90
Не е тайна, че БГ мама е нарицателно за "куха лейка". Ползва се от хора, които не пишат тук.
По-скоро от хора, които вече не пишат тук. Simple Smile Иначе, ако не са чели, откъде ще знаят, че сме кухи лейки... Simple Smile

# 91
  • София
е, как защо, защото всички, включително ти, сме тъпи, истерясали крави... които разбират и от самолети.
Ако ще цитираш, поне го прави правилно. Казах ''почти всички''. Има разлика.

Ааа, НСЧ, съжалявам, но каквито тъпотии съм срещала изплякани във форума, за 38 години живот в реала не съм виждала. Хората, които ги творят тук със сигурност обитават и реала, но за щастие, съдбата не ме е срещала с тях. Дано си остане така.

# 92
Реални са повечето хора, просто в реалния живот не бих срещнала и една стотна от тях.

# 93
  • Варна
Или в реалния живот не биха споделили  Rolling Eyes

# 94
  • София
едва ли някой извън форума се държи по същия начин, както се държи тук. Все някакви нюанси има в поведението.

# 95
Именно затова тук е по-интересно и когато случайно ви се наложи примерно на улицата в трафика да общувате с тях, ще имате някакъв опит  Wink

# 96
  • София
едва ли някой извън форума се държи по същия начин, както се държи тук. Все някакви нюанси има в поведението.
Ти с какво се различаваш в реала? За поведение говоря.

Аз например тук съм много по-възпитана и търпелива. Правя го съзнателно, за да не ме баннат. Напоследък обаче възпитанието ми се изчерпва  Laughing

# 97
аз съм тук, защото просто бг мамма е част от мен вече около 10г, част от бременността, майчинството, част от училището (вече) на детето ми. чувствам се съпричастна и на идеята на форума, на мисиите неформалните, свързани с кърмене. пиша и чета почти никога в клюкарника, най-вече по темите, които ме вълнуват конкретнио, най-различни. преди повече пишех, после имах една пауза, сега пак съм активна. като цяло рядко пиша. за огромно съжаление виждам, че тонът на много теми се опорочава с груби мнения, отяжданията и прогонвания - това накърнява духа на форума и не е зле да се банват такива потребители. така или иначе, бг-мамма си е бг-мамма и е феномен в БГ, не само като майчински теми, а като всякакви, най-широкият обръч от мнения по въпроси, който може някога да вземеш  bouquet

# 98
  • София
Ами тук "държанието" на другите и почти целият им образ е в главата на четящия. В реалността не е така или поне не чак в такава степен.

# 99
  • София
миииии, май тук повече се лигавя. newsm78 А и навън повече се срещам служебно с хората, а не толкова неформално, както тук.

# 100
Добре де, аз нямам никави разминавания между представите си и реала.
Хората, с които съм се виждала - са същите като темперамент и поведение и изказ на "живо".

# 101
Скрит текст:
аз съм тук, защото просто бг мамма е част от мен вече около 10г, част от бременността, майчинството, част от училището (вече) на детето ми. чувствам се съпричастна и на идеята на форума, на мисиите неформалните, свързани с кърмене.
пиша и чета почти никога в клюкарника,
Скрит текст:
най-вече по темите, които ме вълнуват конкретнио, най-различни. преди повече пишех, после имах една пауза, сега пак съм активна. като цяло рядко пиша. за огромно съжаление виждам, че тонът на много теми се опорочава с груби мнения, отяжданията и прогонвания - това накърнява духа на форума и не е зле да се банват такива потребители. така или иначе, бг-мамма си е бг-мамма и е феномен в БГ, не само като майчински теми, а като всякакви, най-широкият обръч от мнения по въпроси, който може някога да вземеш  bouquet

Прощавай, че използвам думите ти като отправна точка.  Simple Smile
Трябва ли да се притеснявам за реномето си, щом се мотая из клюкарника?
Ами, интересно ми е.

# 102
Аз нямам нищо общо с форумния си образ.

Тук съм , защото дойдох с 'преселниците' от другия форум, много отдавна, имах бебе/мисля, че беше на година малкият/, и така, останах. Чат-пат си давам почивка от форума, отдавна по мое мнение съм за пенсия.

Чета повече, все по-рядко пиша, и мисля, че така е редно  - нямам кой знае какво да споделя със света, нито имам кой знае какви познания, които да споделя с когото и да е, че да му е от полза.

# 103
  • Варна
По повод някои предишни постове - моя мъж също има лошо, пренебрежително отношение към форума, даже на моменти мисля, че се съмнява сериозно в душевното ми здраве като ме види, че съм тук. И определено го дразни това, че тук изкарвам известно време. Но на мен не ми пука и като ме ядоса му казвам, че той пък губи много повече време във фейсбука, който аз лично наричам помийна яма. Досега не е успявам да ми надвие по тоя въпрос Wink

# 104
Аз попаднах случайно в БГ Мама преди 7 г., когато търсех информация за афти при малки деца /внукът ми страдаше от такива/. Пиша в не повече от 7-8 теми, като в 3-4 от тях съм по-активна.
В една от темите намерих  приятелки  и си споделяме ежедневието. От друга се уча каква свеки да НЕ БЪДА, от трета как да сваля килограми, а в друга спорим за политика. С две думи- не  съжалявам за изгубеното  време и не се срамувам да чета и пиша.

Общи условия

Активация на акаунт