Защо сме във форума?

• 33 715
  • 276
  •   1
Отговори
# 135
HighSpeed, аз закъснях с това си действие. Срещнах тук 10тина форумни шапшали,  дето само да им видя ника и чета какво са написали, без значение каква е темата.  Laughing Действат ми положително.
Достатъчно сме натоварени всички в ежедневието. Мина ми тази мисъл, защото знам, че после ще ме мързи да си направя нова регистрация.  Laughing
После се отказах така или иначе ще започна работа, водене и взимане на детето от разните му там институции, домакинство и съвсем естествено ще си потъна. Без да взимам крайни мерки.  Grinning
И аз те харесвам. От публикациите ти лъха спокойствие и премереност.

# 136
  Защото тук, във форума намирам разбиране и съвети, които дали от лицемерие, дали от това, че хората уж добри познати избягват да казват директно. А имам имноооого свободно време, което с удоволствие прекарвам тук - буквално от кревата на фотьойла пред монитора, сакън да не изпусна нещо,макар, че пишещите тук бг мами са в много по-крехка възраст от моята. А и мъжо - току що го питам днес с какво е забележителна тази дата за нас - а той избори, ами с друго - ами не. А..........да - утре сме се запознали. За това, че е рожденият ден на единствената му дъщеря може и да се сети, ама в други ден. Така, че когато ми е радостно и тъжно, когато се нуждая от съвет, или мога да дам такъв съм на линия.

# 137

Скрит текст:
Защото тук, във форума намирам разбиране и съвети, които дали от лицемерие, дали от това, че хората уж добри познати избягват да казват директно. А имам имноооого свободно време, което с удоволствие прекарвам тук - буквално от кревата на фотьойла пред монитора, сакън да не изпусна нещо,макар, че пишещите тук бг мами са в много по-крехка възраст от моята. А и мъжо - току що го питам днес с какво е забележителна тази дата за нас - а той избори, ами с друго - ами не. А..........да - утре сме се запознали. За това, че
е рожденият ден на единствената му дъщеря
Скрит текст:
може и да се сети, ама в други ден. Така, че когато ми е радостно и тъжно, когато се нуждая от съвет, или мога да дам такъв съм на линия.

Да ти е жива и здрава дъщеричката!  Hug

# 138
  • Варна

kriakla не се тормози,повечето мъже са си такива Hug
Забравят дати на сватби,срещи и т.н.
Натрий му носа,но не изпадай в меланхолия.Нека се чувства виновен smile3516

# 139
  Благодаря Ви мили момичета. Стоплихте ми сърцето. А действително ми беше тъжничко.

# 140
Във форума съм от тийнейджърка. Не помня вече кога съм се регистрирала, но съм била някъде 17 годишна.
Най-вече заради темите в раздел красива мама. Търсех нещо за грижа за косата и така попаднах в БГ МАМА.
Пиша, защото ми харесва, споделяме опит, информираме се, участвам в темИ, които ми е приятно, получавам полезни съвети понякога. Да, това е форум предимно за майки и най-полезен за тях.
Но аз съм тук от доста време. Приятно ми е и това е причината. Когато питам нещо-получавам отговор бързо.
В последните години обаче започвам доста да се разочаровам.
 Срещам негативизъм, крайно натрапване на мнения, натриване на сол, опити за изтъкване, безсмислени спорове, извън зададената тема примерно.
И вече започвам да си мисля, че някои тук пишат ей така, колкото да има какво да си дрънкат, да се доказват, да се заяждат.
Дразни ме откровено просташкото, често нападателно и ограничено мислене и отношение. И това,че трябва на всяка цена да убеждаваш някой си анонимен в твоята истина, че разбираш от всичко едва ли не.
Понякога ми става жал, а и ми е смешно.
Намреих обаче и приятни хора. Simple Smile

# 141
Ще бъда кратка: Тук съм, защото ми харесва. Има полезна информация, всякакви теми, различни хора и мнения. От четири години пиша, не съм нова, но и не съм от "динозаврите". Йерархията не ме интересува, има потребители които са ми приятни, както и обратното. Нормално.
Не ме е срам, че пиша тук. Повечето ми познати и приятели знаят и го приемат нормално. Не съм чувала мнения от рода на "какво правиш там" или подобни. В началото пишех и следях повече теми, сега се броят на пръсти.

# 142
Не е тайна, че БГ мама е нарицателно за "куха лейка". Ползва се от хора, които не пишат тук....

напротив, ползва се и от много хора, които пишат и четат тук - някои от тях са дори редовни потребители
идеята за това, че някои може да помисли тях за "кухи лейки" заради бг-мамма ги кара да твърдят, че тук е пълно с "кухи лейки" и че те не са част от тази общност
после, когато в течение на запознанството се окаже, че и двете страни са "кухи лейки" /т. е. потребителки на бг-мамма/, изведнъж обвиненията в кухолейкенство отпадат и се започва офлайн обмяна на форумски клюки
просто профилът и участието в бг-мамма за един куп хора е нещо като "моята малка мръсна тайна", а клишето за лейките продължава усилено да се върти онлайн и офлайн

# 143
Забавлявам се, интересно ми е да чета мнения за книги, козметика,  предавания, филми, сериали, житейски ситуации и т.н. и да извличам полезното за мен.

# 144
Според мен "кухи лейки" тръгна от лекарите. В началото много майки споделяха с лекарите какво са прочели тук, а то по много въпроси се различаваше от лекарските препоръки. Сещам се за кърменето под час, захранването от 2-ри месец, даването на вода и др.

Да споделя и аз за полезността на форума Grinning Преди години бяхме опропастили с детето мраморните плочки в банята на квартирата ни, лепейки силиконови фигурки. Мраморът беше попил мазното от фигурките. Хич не ми се мисли колко щяха да ни искат за поправяне на щетите. Момичетата тук ми препоръчаха обезмаслител и петната изчезнаха с няколко третирания.

# 145
  Благодаря Ви мили момичета. Стоплихте ми сърцето. А действително ми беше тъжничко.
Я не се нервирай за нищо! Преди малко казвам на мъжа ми, че за една сделка утре ще ми трябват и данни на съпруга. Той ме гледа неразбиращо и пита:"Да. И?" "Е, какво "И?", да ти взема данните от личната карта"- вече се нервирам аз. На милия му просветва и изцепва насреща ми:"Да, бе! Вярно! Аз бях забравил, че сме женени." ooooh! Отивам да търся чугунен тиган.

# 146
От моите приятелки никоя не пише тук. Мисля и бе четат. Но никога не са се изказвали негативно за форума.

# 147
  • Мадрид / София
Я не се нервирай за нищо! Преди малко казвам на мъжа ми, че за една сделка утре ще ми трябват и данни на съпруга. Той ме гледа неразбиращо и пита:"Да. И?" "Е, какво "И?", да ти взема данните от личната карта"- вече се нервирам аз. На милия му просветва и изцепва насреща ми:"Да, бе! Вярно! Аз бях забравил, че сме женени." ooooh! Отивам да търся чугунен тиган.
Моля те, не го убивай, само леко го халосай. Grinning

# 148
Моля те, не го убивай, само леко го халосай. Grinning
Абееее, отдавна не съм му чупила аз ребренцата на него. Отдавна. Mr. Green

# 149
Честно казано аз така и не разбрах в годините подчертано отрицателното мнение към форума сред хора, които не пишат тук, но четат и когато нещо им трябва намират отговора винаги тук.Но... критикуват и наиситна представят нещата, така че да изглежда странно,срамно и неинтелигентно, да си част от този форум?Какво мислите ?
Моя мъж само ми се подиграва, защото аз много чета тук. И все ме пита като ме кажа нещо за бебета,бременност и за каквото и да е "това в бг мама ли го прочете" Joy hahaha
Не приемам мненията на съфорумци като висша инстанция, и не се влиая особено от всичко, което чета, но това отношение у хората ме дразни.

Общи условия

Активация на акаунт