Качване на килограми при бременност...

• 90 055
  • 695
  •   1
Отговори
# 90
Абе и за лайката пише, че е маточен стимулант, но в умерени дози нямало страшно...

# 91
  • От Луната
За една нормална и лека бременност е нормално това което казва Електра, но за случай като моя с преддиабетно състояние, си е направо убийство да ям както преди години. Нито инсулин ми се бие, нито лекарства ми се пият ... затова стриктно следене, то си е за мен! Не лъжа никой, ако си похапвам, изследванията ще го покажат и лекаря ми ще реагира ... така че е индивидуално всеки.

Отивам да врътна влоаргуметъра, да не се ослушвам само  Mr. Green

И аз мисля че дюнера не е проблем. Аз си поръчвам порция дюнер, като ми заменят пържените картофи със салата ... то май вече не е точно дюнер, но ми замазва очите Simple Smile
Обожавам фалафели и арабските подправки, но и тях ограничих, че ме скъсва стомаха от киселини...

# 92
За дюнера ми казаха, че бил вреден, защото месото постоянно се затопляло и изстивало (когато няма клеинти), сосовете не се знаело от кога са...емиии то с повечето неща е така, та си позволявам по - малко...със салата, ама и картофи  Blush
А това с повръщането има връзка с вида храна ли ? newsm78 Аз повръщах, ама основно като закуся с прясно мляко и вечер при миене на зъби....сега вече не Simple Smile

# 93
  • От Луната
Жерен, аз повръщах от всичко ... така ме беше яд за една домашна баница, с такъв кеф си я изядох  Joy

# 94
Хаха..ММ една вечер си умря на яд само като видя как сладко си хапнах агнешко, което той беше приготвил с голяма желание, и след миенето на зъби всичко отиде в Roca...

# 95
Аз редувам липа с мурсалски чай, нищо ми няма, а и гинеколога каза, че няма проблем да се пие.

# 96
Момичета, за какво ги пиете ти чайове, че нещо не разбрах.

Аз пия чай мента и много. Много обичам. Донесоха ми и чай Утро и така ми мирише на детство Simple Smile  Иначе пия по едно нормално кафе сутрин, едно безкофеиново следобед.

# 97
Аз пия чай, тъй като кафе не пия от много години и е напитката, с която започвам деня си  Simple Smile

Понякога пия и вечер, но рядко.

# 98
Момичета, за какво ги пиете ти чайове, че нещо не разбрах.

Аз пия чай мента и много. Много обичам. Донесоха ми и чай Утро и така ми мирише на детство Simple Smile  Иначе пия по едно нормално кафе сутрин, едно безкофеиново следобед.

Колко много? Ако се прекали ментата също е маточен стимулант - т.е. може да предизвика контракции.

Иначе каквито пия, ги пия за удоволствие, не с конкретна цел. Кафе също пия - по едно сутрин.

# 99
Аз рядко пия чай, основно да се стопля, (от липа, пък действал и успокояващо уж #Crazy ). След процедурите бях оставила напълно кафето, ама сега наближава сесия и сутрин съм парцал, та започнах да пия по едно кафе с мляко.

# 100
Аз си пия и по две кафета понякога, като днес например също. Мента и маточина са стимуланти за матката, предизвикват контракции, но то сигурно тонове трябва да изпиеш. На мнение съм, че всичко ако е в нормални граници и не се пракалява е ок.
Аз пия много чай, голяма фенка съм,на всякакви вкусове. Обаче, ето сега не ми се пие.

# 101
Аз си пия и по две кафета понякога, като днес например също. Мента и маточина са стимуланти за матката, предизвикват контракции, но то сигурно тонове трябва да изпиеш. На мнение съм, че всичко ако е в нормални граници и не се пракалява е ок.
Аз пия много чай, голяма фенка съм,на всякакви вкусове. Обаче, ето сега не ми се пие.

=> То Cyrillic/На Кирилица

И аз пия понякога по две кафете. И кока кола пия ако ми се допие.

Чай пия по рядко, защото ако трябва да избера между чай и кафе пия кафе, но разни не чай травуляци ( мента, липа, чай Утро,...) ги пя по много.

В пон ще питам док дали и е проблем и ще кажа.

А  сега се сетих твоето девойка ли беще и то? да не ровя в старите чатове на забременнияващите Wink

# 102
Девойка е  Simple Smile

# 103
  • София
На мнение съм, че всичко ако е в нормални граници и не се пракалява е ок.
Споделям тази философия Peace

# 104
На мнение съм, че всичко ако е в нормални граници и не се пракалява е ок.
Споделям тази философия Peace
Въпроса е до къде са нормалните граници  Laughing
Както казва Алф "Седях си тихо и спокойно и изведнъж огладнях! Останалото ми е като в мъгла.."  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт