VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 871
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 3 030
  • в резерват
Според  Н. Тупарев той имал договор  с Нова само за създаването на  проекта. Договорните отношения на участниците и техните хонорари са само между тях и телевизията. Той нямал отношение.

# 3 031
А видяхте ли изражението на Антон Стефанов докато говореше Стринка? Тип "говорими, ш'се пра'я, че те слушам"  Joy В него ми е надеждата  да ги върне в действителността Praynig

# 3 032
  • София
Кака Лили, нямала конкуренция в къщата!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Тази лъжата за нищо я няма! Mr. Green Ако не беше миропомазана от ББ, щеше да изфръкне още на първото изгонване. Ееее, наистина всичките са кой от кой по-лицемерен.

# 3 033
Без Софкин,всички изгонени ли са там?
Не, няма я и Жана, Глория, Алекс и нз още кой. От Роро насам всички присъстват.
Ирина да не се прави, че не е гледала предаването, а да се погледне отстрани и да спре да се излага така. Безумно е.

# 3 034
Имам чувството,че всичките там в студиото пишман журналисти завиждат на харизмата на Миглена,а Гала най-много!

# 3 035
  • София
Ако Гала  благоволи да му даде думата на Антон... аз досега не си спомням да са организирали подобен "другарски" съд някога...  #Crazy #Crazy #Crazy

# 3 036
Да, може би е стратегия за генериране на смс от зрителите, няма лошо
Аз смс не съм пускала в живота си, няма и сега да пусна. Миглена е технически грамотна жена, все тя, или неин близък, ще забележи и прочете огромната зрителска подкрепа и ще я оцени. Това ми е достатъчно. Не смятам да пълня нечия гуша със смс, и смятам че Миглена ще ми го прости Wink

# 3 037
  • Испания
Ако Гала  благоволи да му даде думата... аз досега не си спомням да са организирали подобен "другарски" съд някога...  #Crazy #Crazy #Crazy

Точно на това прилича. Ще осъдят Миглена, Емануела и Борислав.

Да видим дали Десислава ще "се осмели" да говори така, както последните дни в къщата. Не ѝ се доверявам особено.

# 3 038
  • София
Освен да изтъква себе си Ирина май не може друго! На всички въпроси ли ще отговаря с мисли ЗА себе си?!
А как са шпаклосани лицата на Ирина и Лили!  Crazy

# 3 039
  • София
Без Софкин,всички изгонени ли са там?
Не, няма я и Жана, Глория, Алекс и нз още кой. От Роро насам всички присъстват.
Ирина да не се прави, че не е гледала предаването, а да се погледне отстрани и да спре да се излага така. Безумно е.

Мерси,а бе малко ми се сториха,ама докато се сетя кой го няма. Crazy

# 3 040
  • София
Освен да изтъква себе си Ирина май не може друго! На всички въпроси ли ще отговаря с мисли ЗА себе си?!
А как са шпаклосани лицата на Ирина и Лили!  Crazy
А Миглена използвала аз непрекъснато...  Joy

# 3 041
Не ти прощавам, Ути! И никога няма да ти простя, че си такъв груб и злобен човек. Никога повече няма да гледам нещо, в което ти участваш и извинението ти към зрителите няма стойност.
Другите - и вие не струвате - Михов - нагъл, мръсен тип. Рени - толкова проста, че няма как да и простиш, Христо - малка душа, нищожна...
Боби - благороден, мил, добър човек! Емануела - чиста душа, детска, първична и добра, Миглена - велика жена! С точно толкова ирония ,колкото е нужна, с благородство, с достойнство, с чест и със стойност!
Peace Peace Peace bouquet

+100  Peace

# 3 042
Миглена доста ми прилича като поведение на Никита от миналата година
Даже си мисля, че и Никита някой я пита защо само казва Аз

Деси е пуснала СМС за Миглена  newsm44

# 3 043
  • София
Браво на Деси!!!  Heart Eyes

# 3 044
  • София
Тяхната работа е присмял се хърбел на щърбел. Няма нито един там, който да не е манипулативен.

Относно използването на "аз" - започнах и аз да го използвам спокойно и свободно преди години, когато започнах да уча английски - там е напълно нормално да започнеш изречение с Аз... Вярно, че българският допуска и безподложно изречение,  но защо да не използвам Аз? Има ли някаква основателна причина да го правя?

Общи условия

Активация на акаунт