VIP Brother 2016 - тема 9

• 319 677
  • 4 949
  •   1
Отговори
# 3 375
Кака Лили каза "дреме ми на жлъчката"  smile3532

Фригидна публика  #Crazy
Иринка много странно държи микрофона  Rolling Eyes

Държи го като певица. Може и там да се е пробвала.

# 3 376
  • Брюксел / София
Уф, не съм гледала "на кафе", чудя се има ли смисъл. Доволна съм, че свършва сезонът. Мисля, че това беше един от най-добрите сезони, от гледна точка на социалния експеримент. Мн поучително беше. Надявам се да победи Миглена.  Но и да не е тя: ще го понеса. За мен важното е, че се убедих, че не могат да те покажат какъвто не си. Миглена е доказателство за това. Стискам й палци да спечели. Мисля, че е важно.

# 3 377

днес го мернах тьотка ирка

# 3 378
Разкажете накратко какво са говорили интелектуалците при Гала Laughing Нямах възможност да гледам.

# 3 379
Скрит текст:
Защо никой не коментира как Мигленчето стана сводница на щерка си?     Joy
Че изпуска ли се ей тъй милионерИН?     Mr. Green
Ей сега шА върнИ щерката от чужбината, да сЪ запознаЙ с богатиЮ зет......     hahaha

Ех, тая Миглена, бе....хитра, та хитра...само дето при нея все става "Хитрата сврака, с двата крака!".   Laughing

Защото тук не коментираме предаването, което само ти гледаш...  Laughing
Аха, ясно ......     Joy  таквоз нЯщо не сЪЙ случвало.Дааа!

Ами, приятно словоблудство тогава!    Peace
Хубав ден!    Laughing

Сводница или сватовница? Аз сводничество не видях. А що се касае до сватосване - коя майка не го прави?

Моята не го е правила никога  Laughing

Simple Smile Това, че не знаеш, не значи, че не го е правила Simple Smile

# 3 380
За кака Лили никой не е конкуренция и е все едно кой ще спечели. Така и е по договор! Joy

# 3 381
Разкажете накратко какво са говорили интелектуалците при Гала Laughing Нямах възможност да гледам.
Че зрителите сме тъпаци! Другото си го чувала- Миглена -лошата, Ути-добряка и Христо- интелигентния ooooh!

# 3 382
  • Брюксел / София
Че зрителите сме тъпаци! Другото си го чувала- Миглена -лошата, Ути-добряка и Христо- интелигентния ooooh!
То хубаво зрителите сме тъпаци, ама Ирина ни яде хляба (по Ирини)

# 3 383
Има и нещо друго. Преди години Миглена казва в интервю, че повтаря на дъщерите си, че децата до 3-годишна възраст не трябва да се отделят от майките си. Т. е. не го е казала сега за първи път и то точно да го измисли за Тенчева. И аз да бях, и аз така щях да реагирам на появата ѝ.

като бивш педиатър заставам 100% зад думите ти...До 3 г майката е плътно до детето си ,после,Господ да не дава!до 7 г трябва да сме плътно с дечицата...Друг е въпросът дали животът предлага други условия,но...по възможност до край с детето!

Едно е какво е хубаво. Друго е действителността. В случая на Ирина: да си оставиш децата за да търсиш себе си- може да я е грабнала някоя следродилна депресия, знаем ли. Само на когото не се е случвало , само той не знае какво е.
Скрит текст:
Мен Миглена ме изуми с тия заявления в началото и "ако трябва да бъда честна",както казва Иринчето на Гала (като че ли е честна само когато се налага, а иначе си послъгва) аз си оставих детето на 2 месеца на майка ми да го гледа , за да се върна на работа и да изкарвам пари за да се издържаме. И съм сигурна, че не са една и две жените като мен. Аз съм за това да не се засягат децата- нито да им се дават примери с характери от къщата, какно ни натрапва Лара Христо, нито да съдим участниците как се отнасят с близките си в семействата си, защото не знаем.

Най-малкото дете на Ирина е на година и половина, не би трябвало да я гони следродилна депресия...

# 3 384
Аз като видна тъпачка, пуснах смс за Миглена. Може и да съм наивна, но поне да не ме е яд, че не съм го направила като дадат плакета на Утко.

# 3 385
  • на брега на морето
За мен важното е, че се убедих, че не могат да те покажат какъвто не си. Миглена е доказателство за това.
newsm10 newsm10 newsm10

# 3 386
Загледах сега във фейса- под снимката на Емануела- 1.100 лайка, на Меги-680, на Боби-590, Христо- 160, Ути- 94...Дали ще е е такова и класирането?
Много вероятно. Обикновено ги подреждат по лайковете във фейса. И сега няма да се изненадам, ако го направят. Макар че за мен освен Меглена, всеки друг победител ще е разочарование.
Е лайка е без пари, стегнете се и й ударете едно рамо  Heart Eyes

# 3 387
Едно е да ти се налага да се върнеш на работа и някой да ти гледа детето докато ти си на работа, съвсем друго е да се забиеш в някакво жълто шоу и да не видиш изобщо детето си 2 месеца. Толкова ли нямат пари и и се налага?!
Ако я гони следродилна депресия да потърси специалист, нали много е чела, това го пише във всяка книга за майчинството.

# 3 388
Искаме разговорите на Стрина!!!!

# 3 389
Ама каква е тая драма с детето на Ирина?! Решението си е нейно, както е решение на всеки един как ще реагира по въпроса. Според мен, тя се засегна, защото дълбоко в себе си смята думите на Миглена за вярни и я гони съвестта, но няма да го признае. Другото, което я притеснява, идва от там, че подценява зрителите (казвам го за n-ти път) и смята, че думите на Миглена ще се забият в зрителското сърце и ще й отнемат титлата. Хората отдавна разбраха, че всеки има право на собствено решение и все по-малко съдят, имат си техни проблеми.
 Истината е, че просто се притесни за собствения си имидж, който точно с т'ва изречение, не беше застрашен. Ама нали трябва да има драма и жертва...

Тя сама си мултиплицира историята, никой нямаше да го запомни. Така направи и с Христовата история, която трябваше да гледаме 3 дни, примери да иска човек...

Общи условия

Активация на акаунт