Лидл - 93 Започна да става коледно :)

• 109 597
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Някой вземал ли е скоро от лещата на Лидл?

Преди година вземах и беше много хубава,но скоро не съм ...
Купих една от Кауфланд- Канадска леща пише...но е сбирщина и една не увира, другата се разварява.... #Cussing out
Затова искам да взема от Лидъл-ската,но ако и тя е такава....

# 496
Не трябваше да поглеждам брошурата за следващата седмица  Sad Sad Ще пада разоряване.
Елха 180см + коледни топки, декорации, лед лампи, опаковачни ленти = около 100 лева.
Също така харесах робота за почистване. От много време ги гледам, но IRobot са от 600 лева нагоре. Този дали си заслужава? Не съм сигурна дали са го пускали преди. Някой има ли го?

# 497
Пускали са го робота и преди, ....май не бяха много положителните отзиви, но не помня добре какво точно се дискутираше за него.

# 498
  • Перник
Тета, ако още не си направила сладките  Grinning можеш да си направиш глазура от разбит на сняг белтък и пудра захар с малко лимонов сок, оцветяваш я и мажеш или направо топваш сладките.

Леща купувам често и е хубава. Чиста е, вари се бързо. Последно взех в събота. Не съм отворила пакета, но се надявам да няма неприятни изненади.

# 499
Тета, ако още не си направила сладките  Grinning можеш да си направиш глазура от разбит на сняг белтък и пудра захар с малко лимонов сок, оцветяваш я и мажеш или направо топваш сладките.

[

В събота, в събота....и не аз, а синковеца ще ги майстори Mr. Green

# 500
  • София
Аз аз откакто започнах да използвам това:

нямам миризми в пералнята.
Откъде и за колко го взимаш? Иначе се сетиx кой е лидълския препарат, но дали отмирисва? На горката ми пералня й спретнаx най-умирисващия режим -гел, омекотител и затваряне на люка когато не се използва.

# 501
Аз непрекъснато я държа отворена. Освен, когато пере, де  Laughing

# 502
  • Бургас
Аз непрекъснато я държа отворена. Освен, когато пере, де  Laughing
Второто щеше да е интересно Mr. Green

При нас така и не дозаредиха с непристигналите неща от делукса и увяхнах без мармалад Crossing Arms Забелязах, че има новости в асортимента - пресен чернокоп (9лв/кг обаче), пресен паламуд и размразена скумрия Peace

# 503
Ау, да ви се жалвам....в нашия скапан град ни в една сладкарница не предлагат фондан Shocked Във едната даже ме изгледаха странно, сякаш попитах дали имат дрелки Crazy Баси... #Crazy

Нищо, ще действам със сладкарските боици...дано стане нещо chef

Отивам да разглеждам брошурата за другата седмица...

# 504
Импресан съм виждала в Кауфланд, за цена не мога да кажа.

teta75 Joy
И аз съм попадала на такива продавачки, една даже ме пита какво е това.

Утре ще ходя за лазаня, у дома само аз я харесвам и ще си я хапвам с кеф.

# 505
Аз аз откакто започнах да използвам това:

нямам миризми в пералнята.
Откъде и за колко го взимаш? Иначе се сетиx кой е лидълския препарат, но дали отмирисва? На горката ми пералня й спретнаx най-умирисващия режим -гел, омекотител и затваряне на люка когато не се използва.

Метро, Кауфланд ..., взимам си когато е на промоция - 6-6,50 лв. Слагат се по 2 и половина капачки на пране.

# 506
  • София
teta, можеш да поръчаш, но не зная дали трябва определено количество да е http://sladkatakushta.com/fondan-i-gum-paste.html.
А чернокопа и паламуда дали наистина не са размразени. Аз вземах от два различни рибарски магазини паламуд и барбун "охладени", за други риби пишеше "размразени" и в къщи установих, че са замразявани. На паламуда месото се разпадаше, не миришеше и го изхвърлих.На барбуна перките се късаха с  ръка. Освен в метро не съм попадала на друг магазин с добра риба в София. Може би един голям рибарски магазин на кооперативния пазар в Люлин.

# 507
  • Бургас
Тет, пробвай се да направиш, бе душко, не е сложно!

Цитат
Парено тесто за моделиране(марципан Варна):

150 мл вода
70гр масло
150 гр брашно
около 0,500 кг пудра захар

Водата се слага в някакъв съд на котлона. Добавя се маслото и се чака сместа да заври. После се изсипва брашното /на веднъж/ и се бърка , докато се отдели от стените на съда. Изважда се и се разстила на плот, за да изстине по-бързо. Когато е студено се замесва с пудра захар.

# 508
Спешно се издирва плюшеното слонче Мани от играта на Лидл ледена епоха, за едно детенце Simple Smile , ако някой може да помогне т.е. има го, а не представлява особен интерес за детето му, или може да размени с друга плюшка от играта или ако изобщо може да се открие някъде, дори и срещу заплащане, помагайте...
Благодаря Simple Smile

# 509
Исках да взема винтоверт, но ми се видя много.....хоби версия. Не посмях да взема, дали ще върши работа...да сглоби една спалня и секция  например... newsm78
Това не е винтоверт, а акумулаторна отверка. Разликата е огромна. В едното няма достатъчно мощ/сила.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт