Щастливи сме безкрайно знай, мами ще сме ние през МАЙ- ТЕМА 2

• 43 474
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, официално след втория бхс и консултацията с генетици ми казаха да направя амниоцинтеза около 20 декември. Стискайте палци всичко да е наред и малкото ни момченце да е здраво  Sad Sad
Злати, какви са резултатите ти от второто БХС?
Иначе аз днес се филмирах, че вече влизам в 5 месец, а не съм качила нито килограм  Rolling Eyes До днес го приемах съвсем добре, но майка ми и други близки не спират да ми опяват, че не съм ядяла, а не е така, ям си нормално. Вярно е, че може би нямам много апетит,но не изтървам хранене, а междувременно ям по някой плод.

# 346
LLolitka и аз не съм качила много...някъде 2 кг, ама бива ли пък нищо да не качиш  Grinning Може би е въпрос на организъм, но според мен не се тъпчи излишно, хапвай си колкото ти се яде, просто гледай да е качествена храната.. Някои мои приятелки до 6ти месец си носеха същите дрехи, които и преди да забременеят си носеха и изобщо не им личеше, но след това като, че ли за няколко дни и напълняха и им порастна корема... Simple Smile

# 347
Донякъде ви завиждам, от друга страна всичко е ген и натура - аз съм качила 5 кг., а съм средата на 4 месец. Коремът ми е огромен и всеки ме пита дали не ми е сбъркан термина,  но не е.

# 348
Organza и моят корем върви големичък...не знам защо така...газове ли са, ама важното е бебоците вътре да са добре. Околните да си гледат работата   Sunglasses

# 349
Ето снимка на тумбата http:

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 23:33 от Organza

# 350
Хехе и аз вече имам добре заформено коремче, първите месеци беше издуто не толкова заради бебо с неговите скромни размери колкото, че бях все подута от закуската натам, имах чувството че храната не се усвоява а само се трупа през целия ден. Сега от две седмици се нормализираха нещата, а пупата е факт, от началото на бременеенето съм качила 4кг, но аз нещо нямам апетит,  ям защото трябва а не защото ми се хапва. Гаденето уж се уталожи, но аз дето съм голям чревоугодник по принцип, съм много нещастна с това отвращение към храната  Cry
Злати ще се моля всичко с теб и бебче да е наред, вярвам че ще е така!

# 351
Привет момичета  Grinning
Моето коремче е доста пораснало + 5кг съм в 16.3г.с хапвам на често,защото все ми е гладно,но с апетита имам проблем,не всичко ми се яде...хем съм гладна,същевременно отварям и затварям хладилника.С първата бременност не съм имала дърпане,болки и тн..,но сега усещам схващане и пробожда не понякога.Купих си био ойл да се мажа ,макар че имам много стрий и поражения по корема от 1та бременност,но се надявам да не станат по зле нещата.Четох много противоречиви отзиви за био-ойл,че не било толкова полезно,въпреки,че го дават за бременни newsm78 На мен ми го дадоха, като мостра при една консултация.Ще се радвам, ако някой има мнение и го сподели.Тук прегледите са на рядко,на 1мес.а дори и повече понякога,от една страна няма излишно притеснение,от друга страна си казваш дано всичко е наред  Praynig и едно глас че вътре в мен ме кара да се притеснявам,ами до следващия преглед ....има доста  Whistling Това е от мен чета ви ,но нямам с какво да съм полезна.На преглед съм чак на 22 декември и 28.дек. ми е 2та Ф.М.,за раждането и 1ят път и сега ще раждам в Испания..не мога нито за лекари нито за болници да взимам отношение,затова ви чета и когато мога се включвам.
ЗЛАТИ  Praynig надявам се и силно вярвам,че всичко ще бъде наред с Бебчо. Моя приятелка, след няколко неуспешни бременности и казаха,че детето е с риск за Даун,след 2 дена на притеснение успя да си запише час при доктор Сигридов,който я увери,че бебето е добре и всичко е наред и няма място за притеснение.Сега си има един слънчев 1годишен сладур,така,че силно се надявам и при вас всичко да е с положителен край Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 23:30 от desitka_nikitka

# 352
Био ойл съм ползвала преди време за един белег от доста дълбоко порязване на ръката и за стрии на дупето и бедрата които имам от ученичка. Кожата изглеждаше добре докато го ползвах, но иначе нито белега нито стриите изчезнаха. Тогава не съм обърнала особено внимание на състава му, но мисля че не е лошо да попиташ лекаря си преди употреба му. Има вит.А и Е , с техните количества трябва да се внимава през бременността, на мен лекаря ми забрани въпреки силния косопад да ползвам маска с вит.А,Д и Е тъй като могат да имат негативни ефекти върху бебче. Маслото от розмарин е забранено по време на бременност, а с тези от лавандула и лайка също трябва да се внимава, при тях е важно в каква концентрация са защото също може да предизвикат проблем. Ето и една статия по въпроса-http://www.biberonbg.com/info/aromatoterapia_i_bremennost.htm

# 353
За килограмите и аз не съм качила нито един.В 16-та седмица съм.Определено си хапвам добре, не се ограничавам, но не прекалявам де.Единствено сладкото съм увеличила, тъй като много ми се яде.Имам малко коремче, на което много се радвак, че започна да расте, а всички ми казват, че едва си личало..  #Crazy  Simple Smile Но въпреки това вече ми става неудобно като се навеждам, като се обувам..представям си по-нататък как ще е  Grinning

# 354
Е аз не мога да се похваля че не съм качила нищо +5-6 кг съм отгоре а съм в 18демица (5ти месец) не знам до къде ще стигна дано не кача много с предната бременност имах само корем и до 7 месец си носех същите дънки само блузите ми бяха по свободни а сега веднъж си купувах дрехи и сега пак трябва да си купувам, но нали казват че с момичетата повече се напълнява ако продължавам така да качвам ще трябва да мина на хранителен режим за бременни.

Може ли мамите които са от София да ме упътят къде има разнообразие от колички за да мога сега като отивам към София да отида да разгледам какви има. Че тука в моя град има само Хиполенд а там нищичко не ми харесва

# 355
mims_861, и аз съм на вълна колички и много съм харесала Mutsy Evo, но ни идват малко скъпички с всичките му аксесоари; ако идваш този уикенд в магазин Ивентас ще има -20%; иначе в магазин Дундьо също се предлагат много модели. Успех с избора и да се похвалиш като купиш Simple Smile

# 356
mims_861, и аз съм на вълна колички и много съм харесала Mutsy Evo, но ни идват малко скъпички с всичките му аксесоари; ако идваш този уикенд в магазин Ивентас ще има -20%; иначе в магазин Дундьо също се предлагат много модели. Успех с избора и да се похвалиш като купиш Simple Smile
Благодаря няма да идвам сета а живот и здраве на 16 дек. за втора ФМ аз имам два фаворита и те са MIMA XARY и JANE MUUM но искам да ги видя на живо аз MIMA XARY съм я виждала ама не съм я бутала а то това е по важното дали ще ми е удобна.А като казах на мъжа ми колко струват количките той вика по добре една кола да му купя на бебето по евтино ще ми излезе Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 357
  • Sofia
Здравейте, официално след втория бхс и консултацията с генетици ми казаха да направя амниоцинтеза около 20 декември. Стискайте палци всичко да е наред и малкото ни момченце да е здраво  Sad Sad

Злати, не се притеснявай, моя братовчетка беше с риск 1:6!!!!! Естествено направиха и амниото, бебето беше ОК, това, което искам да ти кажа е , че се прави за 10 мин, каза, че нищичко не е усетила. Правил и го е Велев от Шейново , даже и мен ме успокояваше, че ако се наложи има при кого да отида, човекът бил много кадърен, дано всичко и при теб се нареди  bouquet

# 358
Злати, какви са резултатите ти от второто БХС?
Иначе аз днес се филмирах, че вече влизам в 5 месец, а не съм качила нито килограм  Rolling Eyes До днес го приемах съвсем добре, но майка ми и други близки не спират да ми опяват, че не съм ядяла, а не е така, ям си нормално. Вярно е, че може би нямам много апетит,но не изтървам хранене, а междувременно ям по някой плод.

Za Daun 1:180 ... Ne znam ne moga da mislq za drugo napravo, znam che vsichk ikazvat spokoino i taka natatuk. no shte e i tochno po praznicite okolo 24 sht emi q pravqt i sigurno shte chakam edin mesec rezultatite.

Izvinqvam se che ne e e kirlica no na rabota nqmame.

# 359
За килцата да кажа,не съм качила ии грам,корема ми е мн.малък,в 15 седмица съм....това не ме притеснява,има време да кача.С дъщеря ми в тия седмици бях +7-8 килца и до края качих 30😒...повярвайте ми,не си е работа да си толкова дебел

Общи условия

Активация на акаунт